Baby Jogger joggingvagnar

Baby Jogger Summit X3 är en lättrullande joggingvagn med luftfyllda hjul i storlek 16 och 12 tum. Sätet är vadderat och har ett fempunktsbälte till barnet som ska med på löpturen.

Baby Jogger har försett Summit X3 med deras patenterade system för ihopfällning (Quick Fold) så att det ska gå lätt att ta med den vid transport.

Populärt inom Baby Jogger joggingvagnar

  • Baby Jogger Summit X3, Mid Black

    Baby Jogger Summit X3, Mid Black
    Summit X3 är en lättkörd och praktisk joggingvagn från Baby Jogger. Den passar för alla tillfällen i alla terränger – med tre rejäla lufthjul (16” och 12”), ett ergonomiskt handtag med handbroms och en stor förvaringskorg är Summit X3 redo för allt.Det vadderade sätet har fempunktsbälte och är justerbart till 120°, och den låga suffletten ger en behaglig skugga. Bakom sätet sitter ett litet förvaringsfack, och under sätet en rejäl förvaringskorg (5 kg). Tack vare Baby Joggers patenterade Quick Fold-system fälls vagnen snabbt ihop för transport!- Hopfällbar- Fempunktssele- Tre lås- och svängbara hjul- Maxvikt 34 kg + 4,5 kg i varukorgen och 1 kg i ryggfickanVi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar: Jollyrooms Barnvagnsguide