Axkid joggingvagnar

Grand Tour är en av flera barnvagnar som kan användas som cykel- eller joggingvagn. Det är Axkid som tillverkar modellen, en 4-i-1 funktionsvagn för olika användningsområden.

Populärt inom Axkid joggingvagnar

  • Axkid Grand Tour Cykelvagn, Black

    Axkid Grand Tour Cykelvagn, Black
    Grand Tour cykelvagn från Axkid med en modern design. Den har lutningsbara säten och ett justerbart handtag. Cykelvagnen har ett justerbart fjädringssystem som garanterar en jämn och stötfri resa, ett magnetiskt fempunktsbälte och ett 360 graders reflexelement så att ni syns i mörkret. Den har en 8000 mm vattenpelare, förstärkta dragkedjor mot väta och ett ventilationssystem som håller barnen svala under de varma sommardagarna. Använd som cykelvagn, joggingvagn, vanlig barnvagn eller gör den till ett rymligt lastläge. – Flagga. – Viloläge. – Parkeringsbroms. – Fönster med SPF 50. – 60 liters förvaringsutrymme. – Separat och dragkedjeförsedd bakficka för värdesaker. – Rekommenderad ålder: Från 6 månader.Vi på Jollyroom vet hur svårt det kan vara att välja en barnvagn som passar just dig och ditt barns behov, och att det ibland kan bli mycket att tänka på med olika modeller, märken och funktioner. För att underlätta detta viktiga val hänvisar vi gärna till vår guide för barnvagnar: Jollyrooms Barnvagnsguide.
  • Axkid Grand Tour Cykelvagn (Black)

    Axkid Grand Tour Cykelvagn (Black)
    Grand Tour är en 4-i-1 funktionell multivagn som kan användas som cykelvagn, joggingvagn (med hjul som köps separat) eller vanlig barnvagn