Cederroth första förband

Välj en bra storlek på Cederroth First Aid Kit som får plats i din packning. De har Small, Medium och Large med olika innehåll men alla med första förband. Var redo att tackla nödsituationer och skador med en rad välkonstruerade och noggrant utvalda produkter från Cederroth i ett kit.

Populärt inom Cederroth första förband

 • Cederroth First Aid Kit Small

  Cederroth First Aid Kit Small
  Cederroth Första hjälpen kit i Small är ett litet kit för dig på språng. Den är lätt att bära med sig! Väskan är tillverkad i nylon och försluts med kardborrband.Innehåll1 Cederroth 4-in-1 Blodstoppare2 Salvequick Maxi Cover2 Salvequick Sårtvättare6 Salvequick PlåsterStorlek på väskan Bredd: 132 mm Höjd: 71 mm Diameter: 48 mm
 • Cederroth First Aid Kit Medium

  Cederroth First Aid Kit Medium
  CEDERROTH Första hjälpen kit är en Första Hjälpen väska som är lätt och behändig att bära med sig. Väskan är tillverkad i ett material som påminner om gummi och ser till att hålla smuts, bakterier och annat oönskat borta från utrustningen. Om du redan har en väggfast station är detta ett utmärkt komplement till den. Med sina tydliga instruktioner på utrustningen i väskan är den lätt att använda.Med CEDERROTH Första hjälpen kit är det lätt att få en överblick över innehållet tack vare en produktuppdelning med genomskinliga plastfickorna. Det finns även plats för att komplettera innehållet i väskan med andra produkter. Handtaget har justerbara kardborreband.Innehåll i CEDERROTH Första hjälpen kit Medium:1 Andningsmask1 Elastiska binda (8 cm x 4 m)1 Cederroth 4-in-1 Blodstoppare1 Cederroth 4-in-1 mini Blodstoppare1 Cederroth Burn Gel Dressing1 Första Hjälpen-instruktion1 Sax1 Räddningsfilt2 par Handskar2 Safety Hand Cleanser4 Salvequick Maxi Cover6 Salvequick Sårtvättare10 Salvequick Plåster Storlek på väskan: Bredd: 230 mm Höjd: 187 mm Diameter: 80 mm

Slitstarka First Aid Kit från Cederroth

Cederroth har förpackat allt i en slitstark första hjälpen-väska, konstruerad i ett material som liknar gummi. Denna väska är utformad för att hålla damm, fukt och smuts utanför, och innehåller en rad nödvändiga produkter för akutvård.

All utrustning hålls hygieniskt ren och är alltid redo att användas. Alla produkter är försedda med tydliga självförklarande instruktioner, vilket gör det lätt att hitta rätt produkt när varje sekund räknas.

Innehåll i Cederroths första-hjälpen kit

I den minsta förpackningen ingår:

 • 1 Cederroth 4-in-1 Blodstoppare
 • 2 Salvequick Maxi Cover
 • 2 Salvequick Sårtvättare
 • 6 Salvequick Plåster

Väskan är 132x71x48 mm och tar väldigt liten plats i packningen. Det som tillkommer i Medium och Large är fler blodstoppare, plåster och sårtvättare men också handskar, räddningsfilt, andningsmask, bindor och kompresser. Du ser allt som ingår ifall du klickar dig vidare till Cederroths återförsäljare.