Cederroth första förband

Välj en bra storlek på Cederroth First Aid Kit som får plats i din packning. De har Small, Medium och Large med olika innehåll men alla med första förband. Var redo att tackla nödsituationer och skador med en rad välkonstruerade och noggrant utvalda produkter från Cederroth i ett kit.

Populärt inom Cederroth första förband

Slitstarka First Aid Kit från Cederroth

Cederroth har förpackat allt i en slitstark första hjälpen-väska, konstruerad i ett material som liknar gummi. Denna väska är utformad för att hålla damm, fukt och smuts utanför, och innehåller en rad nödvändiga produkter för akutvård.

All utrustning hålls hygieniskt ren och är alltid redo att användas. Alla produkter är försedda med tydliga självförklarande instruktioner, vilket gör det lätt att hitta rätt produkt när varje sekund räknas.

Innehåll i Cederroths första-hjälpen kit

I den minsta förpackningen ingår:

  • 1 Cederroth 4-in-1 Blodstoppare
  • 2 Salvequick Maxi Cover
  • 2 Salvequick Sårtvättare
  • 6 Salvequick Plåster

Väskan är 132x71x48 mm och tar väldigt liten plats i packningen. Det som tillkommer i Medium och Large är fler blodstoppare, plåster och sårtvättare men också handskar, räddningsfilt, andningsmask, bindor och kompresser. Du ser allt som ingår ifall du klickar dig vidare till Cederroths återförsäljare.