Darn Tough löparstrumpor

Vertex är en serie med strumpor från Darn Tough och som finns i korta och långa varianter. Här kan du se olika modeller och färger. Darn Tough Over-The-Calf heter de långa strumporna och har en viss kompression. Bland kortstrumpor finns både no-show varianter och 1/4 långa träningssockar.

Populärt inom Darn Tough löparstrumpor

  • Darn Tough Vertex W 1/4 UL Cushion

    Darn Tough Vertex W 1/4 UL Cushion
    Darn Tough Vertex W 1/4 UL Cushion är en lättviktig löparstrumpa för damer, som trots sin låga vikt inte tummar på komforten. Strumporna tillverkas av merinoull med alla dess fantastiska egenskaper...
  • Darn Tough Vertex M 1/4 UL Cushion

    Darn Tough Vertex M 1/4 UL Cushion
    Darn Tough Vertex M 1/4 UL Cushion är en lättviktig löparstrumpa för herrar, som trots sin låga vikt inte tummar på komforten. Strumporna tillverkas av merinoull med alla dess fantastiska egenskape...

Darn Tough strumpfabrik i Vermont

I över 40 år har strumpor tillverkats på fabriken i Vermont (USA). Ullstrumpor med lång livslängd är centralt i företagets mål och motto.

Just det faktum att de är placerade i Vermont gör att de lätt kan testa sina strumpor. Närheten till naturen och alla säsonger från vår till sommar, höst och vinter. Strumporna testas vid aktiviteter som hiking, skidåkning, cykling och löpning.

ilead