C-Sole löparstrumpor

Populärt inom C-Sole löparstrumpor

 • Löparstrumpor Funktion 2-pack

  Löparstrumpor Funktion 2-pack
  Exempelvis är de utrustade med en mjuk resår för extra bekvämlighet. Dessutom har dessa löparstrumpor luftkanaler som hjälper till att hålla dina fötter svala under din aktivitet. De är även förstärkta vid tå och häl för dämpning och slittålighet samt har elastisk support som ger dina fötter stöd samtidigt som de håller dig så rörlig som möjligt. Självklart har dessa löparstrumpor även individuellt anpassad höger- och vänsterfot för bästa möjliga träningsupplevelse!
 • Löparstrumpor Svart

  Löparstrumpor Svart
  Denna träningsstrumpa från C-sole är särskilt framtagen för att du ska kunna prestera så bra som möjligt under träningen. De har en mjuk, förstärkt sula, tå och häl för extra dämpning vilket gör dem perfekta för löpning. De passar dock lika bra för andra träningsformer. Mjuk och stretchig: Elastisk kvalitet i hela 80% bomull för bästa komfort. Dämpande sula: Frottéförstärkt sula, tå och häl för dämpning och extra slitstyrka. Smidig passform: Resårstickningar över foten för att förhindra obehagliga veck. Ventilation:  Stickade luftkanaler för svalkande effekt. Asymmetriska fötter:  Anpassad höger- och vänsterfot för bästa passform.
 • 2-pack Träningsstrumpor Turkos

  2-pack Träningsstrumpor Turkos
  En smidig och flexibel passform är oerhört viktig när det kommer till träningsstrumpor. Denna modell är därför designad med resårstickningar på ovansidan vilket tillåter strumporna att formas extra smidigt efter fötterna utan att bilda veck samtidigt som de låter dina fötter behålla sin flexibilitet. Tack vare en frottéklädd insida av både tå och häl är de dessutom extra mjuka och sköna att bära samtidigt som det också tillför välbehövlig dämpning och slitstyrka. Tvättråd: 40 grader
 • Träningsstrumpor Kompression Lime

  Träningsstrumpor Kompression Lime
  Förutom den härliga limegröna färgen har dessa stödstrumpor också mycket mer att erbjuda. Tack vare den milda kompressionen som de förser dina ben med ökar blodcirkulationen och därmed också syretillförseln tillbaks till hjärtat. Detta hjälper benen att prestera längre utan att bli trötta och ömma. Läs mer om alla fördelar här nedan: Stretchig kvalitet som ger en behaglig och smidig passform Graderad kompression (11-14 mmHg) som är som högst kring ankeln för att avta uppåt Stimulerar blodcirkulationen i benen och effektiviserar transporten av syre tillbaks till dina muskler Förebygger trötthet, svullnad och ömhet i benen Ger dina fötter och anklar ökad stabilitet Vadderad fotsula för extra dämpning Anpassad höger- och vänsterfot för bästa passform

Fler tips på C-Sole löparstrumpor

 • Löparstrumpor C-Sole Ankel 2-pack

  Löparstrumpor C-Sole Ankel 2-pack
  För ultimata äventyr C-sole är tekniska och funktionella sockar för mycket aktiva personer som kräver lite extra av en socka. C-sole modeller är framtagna för att passa unika ändamål. C-sole använder material såsom Coolmax, thermolite,ull och bomull i sockarna. C-Sole sockar har specialstickningar för att få fram bästa prestanda. vissa modeller är även anpassade med höger och vänter socka för att uppnå maximal funktion.
 • Löparstrumpor Turkos 2-pack

  Löparstrumpor Turkos 2-pack
  För ultimata äventyr C-sole är tekniska och funktionella sockar för mycket aktiva personer som kräver lite extra av en socka. C-sole modeller är framtagna för att passa unika ändamål. C-sole använder material såsom Coolmax, thermolite,ull och bomull i sockarna. C-Sole sockar har specialstickningar för att få fram bästa prestanda. vissa modeller är även anpassade med höger och vänter socka för att uppnå maximal funktion.
 • Träningsstrumpor Kompression Vit

  Träningsstrumpor Kompression Vit
  Dina ben förtjänar det bästa - speciellt under träningen! Dina ben utsätts ofta för stor tyngd och högt tyck under många olika typer av träning, inte minst under löpning. Dessa kompressionsstrumpor stimulerar blodcirkulationen och förebygger svullna och trötta ben. De har även mjuka frottésulor för extra dämpning och bekvämlighet. Naturligtvis är dessa träningsstrumpor även väldigt elastiska och har specialutformade stickningar som låter dina fötter behålla sin naturliga flexibilitet. Dessutom har de anpassad höger- och vänsterfot för maximal komfort och rörlighet. Dessa kompressionsstrumpor finns även i svart.
 • Löparstrumpor Ankel 3-pack Svart

  Löparstrumpor Ankel 3-pack Svart
  Håller du dina fötter bekväma ökar du nämligen förmågan att prestera. Dessa ankelhöga löparstrumpor har förstärkt tå, häl och sula för extra slittålighet. De är också utrustade med luftkanaler på ovansidan foten som låter luft passera in och ut genom strumporna. Detta håller dina fötter svala och bekväma mycket längre än vanliga strumpor som snabbt ger dig den där instängda och fuktiga känslan. Vi har även ett 2-pack  löparstrumpor som vi kan rekommendera.  
 • Löparstrumpor Cerise 2-pack

  Löparstrumpor Cerise 2-pack
  För ultimata äventyr C-sole är tekniska och funktionella sockar för mycket aktiva personer som kräver lite extra av en socka. C-sole modeller är framtagna för att passa unika ändamål. C-sole använder material såsom Coolmax, thermolite,ull och bomull i sockarna. C-Sole sockar har specialstickningar för att få fram bästa prestanda. vissa modeller är även anpassade med höger och vänter socka för att uppnå maximal funktion.
 • 2-pack Träningsstrumpor Cerise

  2-pack Träningsstrumpor Cerise
  Funktion och komfort är av betydande vikt när det kommer till prestation. Det är därför viktigt att välja rätt strumpor för din aktivitet. Dessa ankelstrumpor är speciellt framtagna just för att lyfta dina prestationer under träningen. De har resårstickningar på ovandelen skaft och fot för en smidig passform utan veck samt för att låta dig behålla så mycket flexibilitet i foten som möjligt. De har också mjuk frotté på insidan av både häl och tå för extra bekvämlighet, stötdämpning och slitstyrka. Tvättråd: 40 grader
 • Löparstrumpor Svart 2-pack

  Löparstrumpor Svart 2-pack
  Glöm inte bort dina fötter under löprundan! Dina fötter får arbeta hårt när du tränar och det är därför viktigt att du väljer strumpor som är anpassade efter din aktivitet. De är utrustade med resår- och vriststickningar över foten vilket motverkar veck och ger en passform anpassad efter just dina fötter. För ultimat komfort och passform har dessa strumpor även en speciellt utformad vänster- respektive högerfot. Tack vare den tunna och fukttransporterande kvalitén ger de en smidig känsla i skorna och håller dig dessutom torr och fräsch om fötter under träningen. De har även en ventilerande nätstickning på ovansidan foten som ser till att fötterna håller sig svala.   Detta 2-pack av löparstrumpor finns även i vitt.  
 • 2-pack Löparstrumpor Ankel Cerise

  2-pack Löparstrumpor Ankel Cerise
  Under löpningen är det viktigt att använda rätt typ av strumpor. Fel strumpor kan orsaka ömhet och skavsår och gör det svårt att prestera. Dessa strumpor är speciellt framtagna för att göra din löprunda till en så bra upplevelse som möjligt. De är bland annat väldigt mjuka och elastiska och har ribbstickade kanaler nästintill runt hela foten för en så bra passform som möjligt. Läs gärna mer om alla funktioner här nedan: Mjuk och elastisk passform Luftkanaler på ovansidan foten Frottéförstärkt tå och häl för extra tålighet och komfort Mjuka kuddar som dämpar belastningen Anpassad höger- och vänsterfot
 • Träningsstrumpor Bomull Vit

  Träningsstrumpor Bomull Vit
  Dessa träningsstrumpor från C-Sole är inte bara designade för att hålla dig så bekväm och välpresterande som möjligt, de är också extra slitstarka för att tåla det extra slitage som de utsätts för under din aktivitet. Träningsstrumporna är dessutom utrustade med ventilerande luftkanaler längs både skaft och fot som släpper in extra luft och minskar svettbildning under träningen.  Mjuk och stretchig:  Elastisk kvalitet i hela 80% bomull för bästa komfort. Dämpande sula:  Frottéförstärkt sula, tå och häl för dämpning och extra slitstyrka. Smidig passform:  Resårstickningar över foten för att förhindra obehagliga veck. Ventilation:  Stickade luftkanaler för svalkande effekt. Asymmetriska fötter:  Anpassad höger- och vänsterfot för bästa passform.
 • Träningsstrumpor Kompression Cerise

  Träningsstrumpor Kompression Cerise
  Klä dig i strumpor som hjälper dig att prestera på bästa sätt under träningen. De här knähöga träningsstrumporna förser dina ben med en mild kompression som stimulerar blodcirkulationen och förebygger trötthet och svullnad vilket gör att benen håller sig pigga längre. Dessutom har de massvis av andra superbra funktioner. Läs om dem här nedan: Stretchig kvalitet som ger en behaglig och smidig passform Graderad kompression (11-14 mmHg) som är som högst kring ankeln för att avta uppåt Stimulerar blodcirkulationen i benen och effektiviserar transporten av syre tillbaks till dina muskler Förebygger trötthet, svullnad och ömhet i benen Ger dina fötter och anklar ökad stabilitet Vadderad fotsula för extra dämpning Anpassad höger- och vänsterfot för bästa passform
 • Löparstrumpor Vit 2-pack

  Löparstrumpor Vit 2-pack
  De är nämligen specialanpassade för just löpning och träning. Dessa löparstrumpor är tillverkade av ett tunnt och fuktransporterande material som ger ett smidigt och torrt resultat under träningen. De är även utrustade med resårstickningar över foten för ultimat passform och flexibilitet. Dessutom består dessa strumpor av en speciellt utformad vänster- respektive högerfot för en så hög komfort som möjligt. De har även en ventilerande nätstickning på ovansidan foten som håller fötterna svala under din aktivitet. Du hittar dem även i svart.  
 • Träningsstrumpor Bomull Svart

  Träningsstrumpor Bomull Svart
  Dessa funktionella träningsstrumpor passar perfekt för löpning, tennis, padel, cykling och andra aktiviteter där du vill hålla dig så bekväm och välpresterande som möjligt.  Tack vare den mjuka basen i bomull är strumporna skonsamma mot huden och låter fötterna andas väl vilket är tacksamt när du tränar. Dessutom har de en extra smidig passform tack vare tekniska resårstickningar som gör att strumporna formar sig perfekt efter fötterna. Mjuk och stretchig:   Elastisk kvalitet i hela 80% bomull för bästa komfort. Dämpande sula:   Frottéförstärkt sula, tå och häl för dämpning och extra slitstyrka. Smidig passform:   Resårstickningar över foten för att förhindra obehagliga veck. Ventilation:   Stickade luftkanaler för svalkande effekt. Asymmetriska fötter:   Anpassad höger- och vänsterfot för bästa passform.
 • Löparstrumpor Vit

  Löparstrumpor Vit
  Mjuka och sköna löparstrumpor i stretchig bomullsmix för hög bekvämlighet och smidig passform. Strumporna har också anpassad höger- och vänsterfot för optimal komfort.