VJ maximalt dämpade löparskor

Finska skotillverkaren VJ har i Sarva Xante en löparsko med Poron-dämpning i både häl och framfot. Med hela 17 st karbondubbar klarar du vinterlöpningen galant och får bra fäste på blankis.

Sarva Xante finns i modeller för både dam och herr med neutral sula som har 10 mm drop. Skorna har också reflekterande detaljer så dina fötter syns i mörkret när du springer.

Populärt inom VJ maximalt dämpade löparskor

  • VJ Sarva Xante 2 W

    VJ Sarva Xante 2 W
    Vj Sarva Xante 2 W är ett par väldämpade löparskor med rymlig läst för damer, som är utrustade med en Superior Contact-yttersula med 20 stycken dubbar av kolstål för bästa möjliga grepp om snöiga och isiga underlag. Löparskornas ovandel håller vind och vatten borta så att dina fötter håller sig varma även i extrema förhållanden. Xante 2 har en medium+-läst med mycket rum för dina tår, och är perfekta för dig med neutralt steg! Specifikation Vikt: ca 245 g Ovandel: Nylon/polyamid Yttersula: Superior Contact, 20kolstålsdubbar Mönsterdjup: 5 mm Mellansula, stack: 20 mm / 10 mm
  • VJ Sarva Xante 2 M

    VJ Sarva Xante 2 M
    Vj Sarva Xante 2 M är ett par väldämpade löparskor med rymlig läst för herrar, som är utrustade med en Superior Contact-yttersula med 20 stycken dubbar av kolstål för bästa möjliga grepp om snöiga och isiga underlag. Löparskornas ovandel håller vind och vatten borta så att dina fötter håller sig varma även i extrema förhållanden. Xante 2 har en medium+-läst med mycket rum för dina tår, och är perfekta för dig med neutralt steg! Specifikation Vikt: ca 285 g Ovandel: Nylon/polyamid Yttersula: Superior Contact, 20kolstålsdubbar Mönsterdjup: 5 mm Mellansula, stack: 20 mm / 10 mm

Fler väldämpade trailskor från VJ

VJ har också andra modeller som är väldämpade och funkar för vår, sommar och höst. Deras Vj Maxx och VJ Ultra trailsko är väldämpade skomodeller som tillverkas i storlekar från 36 till 46. De har ett drop på 6 mm från 22 mm i hälen ner till 16 mm i tån.

Återförsäljare till VJ i Sverige

» Outdoorexperten

Fler produkter från VJ