Hoka maximalt dämpade löparskor

HOKA har skomodeller med mycket dämpning och stöd för fötterna. Deras löparskor lämpar sig bra för många, många mil på hårt underlag som asfalt. En utmaning hos skotillverkare är att göra maximalt dämpade skor som ändå känns lätta på foten och det har HOKA One One lyckats med.

Populärt inom Hoka maximalt dämpade löparskor

 • Hoka Men's Skyward X Blanc De Blanc / Virtual Blue

  Hoka Men's Skyward X Blanc De Blanc / Virtual Blue
  Men's Skyward X från Hoka är en maximalt dämpad löparsko för herr, med ett innovativt suspensionssystem med en konvex kolfiber-platta. Ett par väldämpade, stabila och responsiva löparskor med en sulhöjd på 48 mm i hälen och 42 mm i framfoten.  Passar för asfalt, grus och löpband Deep Active Foot Frame™ för en säker passform PEBA mittsula i skum som ger god energi Kolfiber-platta Kritisk EVA Rocker Frame som ger en smidig känsla MetaRocker™
 • Hoka Men's Bondi 8 Wide Black/White

  Hoka Men's Bondi 8 Wide Black/White
  Men's Bondi 8 Wide från Hoka One One är löparskor med maximal dämpning och bred läst som passar för herrar. Skorna har ett mjukt och lätt skum som dämpar varje steg när du springer på hårt underlag, och häldelen ger ett välbalanserat steg i övergången från häl till tå.
 • Hoka Arahi 6 Running Shoes Men

  Hoka Arahi 6 Running Shoes Men
  ARAHI skriver om historien som en överlägsen klass av stödskor med varje ny utgåva. Vid första anblicken erbjuder AHARI 6 motsägelsefulla egenskaper, som maximal dämpning och minimal vikt, och ett mjukt, smidigt alternativ till traditionella stödskor. Den helt nya ARAHI 6 har utformats med fokus på passform. Den nya ovandelen - med strukturerad mesh i hälen för säkerhet i mellanfoten och ventilerande öppen mesh i framfoten - sitter ovanpå ett extremt elastiskt, ultralätt skum. Skon är utrustad med en intuitiv hälkappa för enkel på- och avtagning och har en optimerad ovandel för din dagliga löptur som minskar trycket på hälsenan. Redo för gränslös stabilitet.
 • Hoka Bondi X Running Shoes Men

  Hoka Bondi X Running Shoes Men
  Bondi X är en maximalt dämpad landsvägssko som är utformad för att gå hela vägen och är fjäderbelastad med en drivande kolfiberplatta. Den ursprungliga Bondi-dämpningen och linjerna finns här och ger den mjuka, balanserade åkningen som franchisen är känd för. Bondi X finjusterar geometrin med en förlängd rocker för en effektiv övergång och mjuk toe-off, medan kolfiberplattan är utformad för ännu större acceleration.

Fler tips på Hoka maximalt dämpade löparskor

 • Hoka W Mafate Speed 4

  Hoka W Mafate Speed 4
  Hoka One One W Mafate Speed 4 är ett par väldämpade, stabila trailrunskor för damer, som är byggda för att springa långa terrängpass i. Terrängskorna är byggda för support och dämpning i teknisk terräng, mil efter mil, och är utrustade med MetaRocker-teknologi för mjuka övergångar och 5 mm Vibram Megagrip-dubbar för fäste på tekniskt svåra underlag. Vad skiljer Mafate Speed 4 från Mafate Speed 3? Mafate Speed 4 har allt du gillade med föregångaren, bara lite bättre. Specifikationer Vikt: 268 g Drop: 4 mm Sula, fram/bak: 31/27
 • Hoka Bondi 7 Wide Running Shoes Men

  Hoka Bondi 7 Wide Running Shoes Men
  Väldämpad och bred sko för långa pass på hårda underlag Hoka One Ones Bondi 7 Wide är byggd för dig som gärna löper över öppna landsvägar, myllrande stadsgator och lugna grusvägar – på samma pass. Den har dessutom utformats för dig som behöver extra bredd i skon. Hoka är känt för att tillverka skor med mycket dämpning och tycker du om känslan av att studsa fram, eller kanske rent av glida fram på moln – så är Bondi 7 en sko för dig. Mellansulan är genomgående i kompressionsgjuten EVA och ger en väl tilltagen dämpning och stabilitet. Det brukar inte alltid gå hand i hand men dessa skor har byggts så att din fot ligger stilla tack vare en välformad ovansida och med en sula som formar sig efter din fot. Det ger känslan av att din sko blir en del av din fot. Skon passar därför mycket bra för dig som gillar att springa långt och länge och om du tillhör skaran av de tyngre löparna. Med en förfinad Early stage Meta-Rocker ger Bondi 7 Wide ett skönt rull i steget med effektivt frånskjut. Yttersulan är lättare och mer slitstark än de tidigare modellerna, men uppmanar fortfarande till en hälsosam mellanfotslandning. Bondi 7 är ett bra val för dig som gillar att springa långt på pigga ben och sätter bekvämligheten högt på priolistan.
 • Hoka Mach 4 Shoes Men

  Hoka Mach 4 Shoes Men
  Väldämpad och pigg löparsko i fjärde generationen Till den fjärde generationen av sin Mach-sko har Hoka One One låtit sig insprireras av sina egna raketer Rocket X och Carbon X. Det blir ett stort steg till en mellansula med en ny sammansättning av EVA-skum. Resultatet är mjukare och studsigare, men fortfarande mycket lätt. Den gummfierade EVA:n i yttersulan ger ett bra och slitstarkt grepp mot underlaget. Kombinationen av Profly och Meta-Rocker erbjuder ett mjukt nedslag, naturligt rullande steg och ordentlig skjuts i frånskjutet. Även ovandelen har uppdaterats. En engineered mesh ger en stabil sko som andas bra, och hälpartiets anatomiska Achilles -konstruktion ger stöd åt hälsenan. Bra för dig som har problem, men även för dig som vill slippa få problem med hälsenan i framtiden. Inspirerad av raketer, men även om du själv känner att du inte är någon raket är det här ett bra val. Dina fötter kommer att må bra i Mach 4 vare sig du är hare eller sköldpadda.

De flesta av löparskorna här ovanför är för platt terräng men faktum är att HOKAs trailskor också är bra dämpade, utan att kännas klumpiga på foten.

Fler produkter från Hoka