TriggerPoint löparprodukter

 • Trigger Massage Ball, Red

  Trigger Massage Ball, Red
  Trigger Point Massage Ball Röd - Är en praktisk massageboll från Trigger Point för effektiv och djupgående muskelmassage och smärtlindring. Smidigt format med halksäker yta för alla underlag!
 • TriggerPoint MB2™ Roller, Massageroller

  TriggerPoint MB2™ Roller, Massageroller
  Lås upp två gånger lättnad med MB2 Roller®. MB2 Roller® är utformad med två inställningar för att underlätta trånga muskler och stelhet i nacke och rygg, och stöder korrekt hållning och rörelse i övre delen av ryggen.
 • Trigger Massage Ball, Green 5.0

  Trigger Massage Ball, Green 5.0
  Trigger Point Massage Ball, 13 cm – Är en praktisk, lite större, massageboll med en diameter på 13cm från Trigger Point. Bollen använder du för en effektiv och djupgående muskelmassage och smärtlindring. Smidigt format med halksäker yta för alla underlag!
 • Trigger Grid STK Foamroller

  Trigger Grid STK Foamroller
  Trigger Grid STK Foamroller – Den nya generationens foamroller från Trigger Grid är här. Det är en handhållen rulle som når smärtande kroppsdelar på ett innovativt sätt.
 • Trigger Massage ball, Green

  Trigger Massage ball, Green
  Trigger Point Massage Ball - Är en praktisk massageboll från Trigger Point för effektiv och djupgående muskelmassage och smärtlindring. Smidigt format med halksäker yta för alla underlag!
 • Trigger Point Grid, orange

  Trigger Point Grid, orange
  Trigger Point Grid är en lätt, urholkad skumgummirulle som ger massage av olika intensitet.
 • TriggerPoint Mb5 - 5.0 Inch Massage Ball, Massageboll

  TriggerPoint Mb5 - 5.0 Inch Massage Ball, Massageboll
  MB5®-massagebollen replikerar trycket från en massagebehandares armbåge för att lindra täthet och återställa rörelse i svåråtkomliga muskler som glutes, höfter och axlar. Den 5-tums diameter höjer kroppen för att rikta sig och frigöra muskelspänningar för ökat rörelseområde.
 • TriggerPoint Mbx - 2.5 Inch Massage Ball, Massageboll

  TriggerPoint Mbx - 2.5 Inch Massage Ball, Massageboll
  MBX® massageboll ger intensiv djupvävnadskompression för ultimat lindring av värk och smärta. MBX® Massage Ball är utformad för att replikera trycket i en massageterapeutens armbåge och är idealisk för att rikta extrema obehag i isolerade områden som kalvar, piriformis och pecs.
 • TriggerPoint Mb1 - 2.5 Inch Massage Ball, Massageboll

  TriggerPoint Mb1 - 2.5 Inch Massage Ball, Massageboll
  MB1®-massagebollen ger direkt djupvävnadskompression för snabb lindring av värk, smärtor och muskeltrötthet i små områden. Den kan användas på vilken yta som helst, så att du kan rulla när som helst och var som helst.
 • TriggerPoint Handheld Massage Ball, Massageboll

  TriggerPoint Handheld Massage Ball, Massageboll
  TriggerPoint handhållen massageboll ger en lätt självmassage och smärtlindring på resande fot. Den kompakta storleken gör den handhållna massagebollen bekvämt bärbar i en handväska, gymväska, portfölj eller handväska för smärtlindring när du är på språng. Ergonomiskt konturerat handtag gör det enkelt att använda och passar bekvämt i handen. Handhållen rulle låter dig applicera önskad mängd tryck, varierande från lätt yttryck till djupt i muskelvävnaden. Den friktionskulan glider smidigt över bar hud eller kläder utan motstånd. Tryck hårt på gummiknappen ovanpå rullen för att förhindra att bollen rör sig och skapa en korsfriktionsmassage för ökad lättnad. Konstruerad med högkvalitativa material som är motståndskraftiga mot sprickor eller klyvning. Mått 3 tum x 3 tum och väger 0,5 pund vilket gör det bekvämt bärbart. Produkten täcks av ett års begränsad tillverkargaranti. Besök Tpthrerapy.com/watch för att få tillgång till det gratis onlineinstruktionsvideobiblioteket om bästa metoder för skumrullning från experterna.
 • TriggerPoint The Grid Ball, Massageroller

  TriggerPoint The Grid Ball, Massageroller
  TriggerPoint GRID Ball® sammanför GRID®-mönstret med en 5-tums massagekula för riktad lättnad i kompakt storlek. GRID Ball® är perfekt för alla som söker mild, målinriktad massage för att lindra muskelsmärta och täthet i svåråtkomliga områden som höfter och axlar.
ileadilead