Scarpa löparprodukter

 • Scarpa Golden Gate Atr Women´s Black - Pink Fluor

  Scarpa Golden Gate Atr Women´s Black - Pink Fluor
  Golden Gate Atr är en terränglöparsko som funkar lika bra på asfalt. Designad för långa distanser.
 • Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Women Lightgray/Aruba Blue

  Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Women Lightgray/Aruba Blue
  Lätta trailskor med spänstig kolfiberplatta i sulan Golden Gate Kima RT Shoes är konstruerade för minska belastningen på foten och ge mer energi i steget, särskilt på tekniska stigar. Mellansulan har två lager av skum med olika egenskaper som optimerar dämpning och energiretur och mellan dom ger en 2mm tunn 3D-formad kolfiberplatta extra stöd och spänst åt mellanfoten. Hela systemet är noga designat för att bibehålla en precis kontakt med underlaget samtidigt som du orkar springa längre. Överdelen är konstruerad i två lager med innerdel av mikrofiber med låg friktion mot foten och ett ytterlager av slitstark och ventilerande mesh. Yttersulan Presa TRN-03 är en avancerad affär med mönstrade zoner som maximerar stabilitet och grepp både för inbromsning och framåtdriv, konstruerad i två olika gummiblandningar. Under framfoten ger Supergum grepp i både vått och torrt underlag och hälpartiets Water Lock presterar under hög belastning.
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Women Aqua/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Women Aqua/Black
  Scarpa Ribelle Run Wmn Arsf Women Aqua/Black är ett par högpresterande löparskor som är speciellt utformade för kvinnor. Dessa skor är perfekta för både hemmaträning och professionellt bruk. Med sin innovativa design och avancerade teknik kommer de att ge dig den komfort och prestanda du behöver för att nå dina träningsmål. Dessa löparskor har en lätt och flexibel konstruktion som gör dem idealiska för snabb och smidig löpning. De är tillverkade med en slitstark ovandel i Aqua/Black-färg, vilket ger dem en snygg och modern look. Skorna är också utrustade med en stötdämpande mellansula som ger en mjuk och responsiv känsla vid varje steg. Förutom sin bekväma design har Scarpa Ribelle Run Wmn Arsf Women Aqua/Black också utmärkt grepp och stabilitet. Skorna har en yttersula med gummi som ger bra grepp på olika underlag, vilket gör dem perfekta för både inomhus- och utomhuslöpning. Dessutom har de en förstärkt hälkappa som ger extra stabilitet och stöd under löpningen. Sammanfattningsvis är Scarpa Ribelle Run Wmn Arsf Women Aqua/Black ett utmärkt val för alla kvinnor som vill ha högpresterande löparskor. Dessa skor kombinerar stil, komfort och prestanda på ett imponerande sätt. Oavsett om du är en hemmatränare, bodybuilder eller personlig tränare kommer dessa skor att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Fördelar: - Lätt och flexibel konstruktion - Stötdämpande mellansula för mjuk och responsiv känsla - Bra grepp och stabilitet på olika underlag
 • Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Men Petrol/Orange

  Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Men Petrol/Orange
  Vattentät allroundsko för medel- och långdistansträning på grus, stig och asfalt När löpträningen sker på underlag lika varierande som vädret är Golden Gate ATR GTX en bra allroundsko med vattentätt och fuktgenomsläppligt membran från Gore Tex som hjälper till att hålla komforten uppe också undre längre löprundor. Ovandelen är designad för att ventilera väl och forma sig tätt och säker till foten. Mellansulan gör det stora jobbet med att ge både stabilitet, dämpning och driv genom steget med EVA-skum i två olika densitet som kombinerar de bästa egenskaperna hos båda. Under foten är yttersulan Presa TRN-02 i SUPERGUM-gummi konstruerad med 4mm dobbar i olika zoner som ger pålitligt grepp på många underlag.
 • Scarpa Spin Planet Shoes Men Azure/Black

  Scarpa Spin Planet Shoes Men Azure/Black
  Stötdämpande och stabil ultrasko med återvunna material För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av steg efter steg, kilometer efter kilometer. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Scarpa Spin Planet är med dig hela vägen och är också ett steg i rätt riktning mot en hållbarare produktion med överdel av 100% återvunnet material och mellansulans EVA av 45% återvunnet gummi. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och Presa-yttersulan med grovt mönster fixar stadiga steg genom de mest leriga av leder.
 • Scarpa Spin Planet Shoes Women Aqua/Nile Blue

  Scarpa Spin Planet Shoes Women Aqua/Nile Blue
  Stötdämpande och stabil ultrasko med återvunna material För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av steg efter steg, kilometer efter kilometer. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Scarpa Spin Planet är med dig hela vägen och är också ett steg i rätt riktning mot en hållbarare produktion med överdel av 100% återvunnet material och mellansulans EVA av 45% återvunnet gummi. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och Presa-yttersulan med grovt mönster fixar stadiga steg genom de mest leriga av leder.
 • Scarpa Spin Infinity Arsf Men

  Scarpa Spin Infinity Arsf Men
  Scarpa Spin Infinity Arsf Men är en Trail Running-sko i herrmodell dedikerad till långdistans. Exceptionell dämpning, stabilitet och kontrollfunktioner gör den perfekt för Ultra Trail för dem som behöver stabilitet och komfort. FUNKTIONER Passform: studiet av det sista och de olika materialen säkerställer stabilitet och ger större frihet i framfotsområdet. Exakt fotomslutning tack vare konstruktionssystemet Sock-Fit LW by SCARPA som undviker kompressionspunkter. Ovandel: sidostöd och grepp om foten i häl- och mellanfotsområdena, i kombination med EXOs inre stödfunktion med en 3D extern bur i TPU-värmesvetsad film. Kragen och plösen är gjorda av ett anti-chock 3D-nät för att säkerställa skydd i känsligare områden. Sula: mellansula med dubbel densitet med ett Foot Stabilizer Control-system för större stabilitet och kontroll och Adaptive Cushioning System (för en dämpning i hälen och framfoten), ett system som kombinerar geometrier och material i synergi med ett bättre grepp tack vare Vibram ® MegaGrip yttersula. Specifikationer Dropp: 4mm Läst: ARSF Foder: Stretchtextil Sula: Vibram Velox Cross Ovandel: Syntet, Mesh, Film Stack: Häl 26mm, Tå 22mm, Drop 4mm Vikt: 305g (stl. 42 herr)
 • Scarpa Spin Infinity Wmn Arsf Women

  Scarpa Spin Infinity Wmn Arsf Women
  Scarpa Spin Infinity Wmn Arsf Women är en Trail Running-sko i dammodell dedikerad till långdistans. Exceptionell dämpning, stabilitet och kontrollfunktioner gör den perfekt för Ultra Trail för dem som behöver stabilitet och komfort. FUNKTIONER Passform: studiet av det sista och de olika materialen säkerställer stabilitet och ger större frihet i framfotsområdet. Exakt fotomslutning tack vare konstruktionssystemet Sock-Fit LW by SCARPA som undviker kompressionspunkter. Ovandel: sidostöd och grepp om foten i häl- och mellanfotsområdena, i kombination med EXOs inre stödfunktion med en 3D extern bur i TPU-värmesvetsad film. Kragen och plösen är gjorda av ett anti-chock 3D-nät för att säkerställa skydd i känsligare områden. Sula: mellansula med dubbel densitet med ett Foot Stabilizer Control-system för större stabilitet och kontroll och Adaptive Cushioning System (för en dämpning i hälen och framfoten), ett system som kombinerar geometrier och material i synergi med ett bättre grepp tack vare Vibram ® MegaGrip yttersula. Specifikationer Dropp: 4mm Läst: ARSF Foder: Stretchtextil Sula: Vibram Velox Cross Ovandel: Syntet, Mesh, Film Stack: Häl 26mm, Tå 22mm, Drop 4mm Vikt: 255g (stl. 38 dam)
 • Scarpa Golden Gate ATR Men

  Scarpa Golden Gate ATR Men
  Scarpa Golden Gate ATR Men är den perfekta herrskon för att springa medellång till lång distans i blandad terräng, inklusive terräng såväl som asfalterade ytor. Denna modell är väl lämpad för idrottare oavsett vikt och erfarenhetsnivå, som letar efter en pålitlig och bekväm sko för sin dagliga träning. Golden Gate ATR Men är en extremt mångsidig road-to-trail övergångslöparsko i terränglöpningsvärlden. FUNKTIONER Passform: Med en perfekt fotomslutande passform tillåter den anpassning till olika fotformer, tack vare Sock-Fit LW by SCARPA konstruktionssystem. Ovandel: En lätt och andningsbar ovandel med ett strukturellt vågstängningssystem designat för optimal passform, och med en integrerad krage och plös för att ge lätt fotinträde och fantastisk passform runt ankeln. Mellansula: i-Respond-framdrivningssystemet förbättrar dragkraftsfasen, förstärker energitillförseln med större energiåterföring. Sula: Exklusiv PRESA®-sula, sammansatt av 4 mm variabla klackformer, vilket säkerställer grepp på vägen medan de centrala EVA-zonerna underlättar dämpningen på asfalterade ytor. Specifikationer Dropp: 4mm Läst: ATR Foder: Stretchtextil Sula: Presa TRN-02 Ovandel: Syntet, Film, Microfiber Stack: Häl 28mm, Tå 24mm Vikt: 290g (stl. 42 herr)
 • Scarpa Golden Gate ATR WmnAtr Women

  Scarpa Golden Gate ATR WmnAtr Women
  Scarpa Golden Gate ATR Men är den perfekta damskon för att springa medellång till lång distans i blandad terräng, inklusive terräng såväl som asfalterade ytor. Denna modell är väl lämpad för idrottare oavsett vikt och erfarenhetsnivå, som letar efter en pålitlig och bekväm sko för sin dagliga träning. Golden Gate ATR Men är en extremt mångsidig road-to-trail övergångslöparsko i terränglöpningsvärlden. FUNKTIONER Passform: Med en perfekt fotomslutande passform tillåter den anpassning till olika fotformer, tack vare Sock-Fit LW by SCARPA konstruktionssystem. Ovandel: En lätt och andningsbar ovandel med ett strukturellt vågstängningssystem designat för optimal passform, och med en integrerad krage och plös för att ge lätt fotinträde och fantastisk passform runt ankeln. Mellansula: i-Respond-framdrivningssystemet förbättrar dragkraftsfasen, förstärker energitillförseln med större energiåterföring. Sula: Exklusiv PRESA®-sula, sammansatt av 4 mm variabla klackformer, vilket säkerställer grepp på vägen medan de centrala EVA-zonerna underlättar dämpningen på asfalterade ytor. Specifikationer Dropp: 4mm Läst: ATR Foder: Stretchtextil Sula: Presa TRN-02 Ovandel: Syntet, Film, Microfiber Stack: Häl 28mm, Tå 24mm Vikt: 245g (stl. 38 dam)
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Men Azure/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Men Azure/Black
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Women Aqua/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Women Aqua/Black
  Scarpa Ribelle Run Wmn Arsf Women Aqua/Black är ett par högpresterande löparskor som är speciellt utformade för kvinnor. Dessa skor är perfekta för både hemmaträning och professionellt bruk. Med sin innovativa design och avancerade teknik kommer de att ge dig den komfort och prestanda du behöver för att nå dina träningsmål. Dessa löparskor har en lätt och flexibel konstruktion som gör dem idealiska för snabb och smidig löpning. De är tillverkade med en slitstark ovandel i Aqua/Black-färg, vilket ger dem en snygg och modern look. Skorna är också utrustade med en stötdämpande mellansula som ger en mjuk och responsiv känsla vid varje steg. Förutom sin bekväma design har Scarpa Ribelle Run Wmn Arsf Women Aqua/Black också utmärkt grepp och stabilitet. Skorna har en yttersula med gummi som ger bra grepp på olika underlag, vilket gör dem perfekta för både inomhus- och utomhuslöpning. Dessutom har de en förstärkt hälkappa som ger extra stabilitet och stöd under löpningen. Sammanfattningsvis är Scarpa Ribelle Run Wmn Arsf Women Aqua/Black ett utmärkt val för alla kvinnor som vill ha högpresterande löparskor. Dessa skor kombinerar stil, komfort och prestanda på ett imponerande sätt. Oavsett om du är en hemmatränare, bodybuilder eller personlig tränare kommer dessa skor att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Fördelar: - Lätt och flexibel konstruktion - Stötdämpande mellansula för mjuk och responsiv känsla - Bra grepp och stabilitet på olika underlag
 • Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Men Gray/Azure

  Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Men Gray/Azure
  Lätta trailskor med spänstig kolfiberplatta i sulan Golden Gate Kima RT Shoes är konstruerade för minska belastningen på foten och ge mer energi i steget, särskilt på tekniska stigar. Mellansulan har två lager av skum med olika egenskaper som optimerar dämpning och energiretur och mellan dom ger en 2mm tunn 3D-formad kolfiberplatta extra stöd och spänst åt mellanfoten. Hela systemet är noga designat för att bibehålla en precis kontakt med underlaget samtidigt som du orkar springa längre. Överdelen är konstruerad i två lager med innerdel av mikrofiber med låg friktion mot foten och ett ytterlager av slitstark och ventilerande mesh. Yttersulan Presa TRN-03 är en avancerad affär med mönstrade zoner som maximerar stabilitet och grepp både för inbromsning och framåtdriv, konstruerad i två olika gummiblandningar. Under framfoten ger Supergum grepp i både vått och torrt underlag och hälpartiets Water Lock presterar under hög belastning.
 • Scarpa Spin Planet Shoes Men Azure/Black

  Scarpa Spin Planet Shoes Men Azure/Black
  Stötdämpande och stabil ultrasko med återvunna material För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av steg efter steg, kilometer efter kilometer. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Scarpa Spin Planet är med dig hela vägen och är också ett steg i rätt riktning mot en hållbarare produktion med överdel av 100% återvunnet material och mellansulans EVA av 45% återvunnet gummi. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och Presa-yttersulan med grovt mönster fixar stadiga steg genom de mest leriga av leder.
 • Scarpa Spin Planet Shoes Women Aqua/Nile Blue

  Scarpa Spin Planet Shoes Women Aqua/Nile Blue
  Stötdämpande och stabil ultrasko med återvunna material För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av steg efter steg, kilometer efter kilometer. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Scarpa Spin Planet är med dig hela vägen och är också ett steg i rätt riktning mot en hållbarare produktion med överdel av 100% återvunnet material och mellansulans EVA av 45% återvunnet gummi. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och Presa-yttersulan med grovt mönster fixar stadiga steg genom de mest leriga av leder.
 • Scarpa Spin Infinity Arsf Men

  Scarpa Spin Infinity Arsf Men
  Scarpa Spin Infinity Arsf Men är en Trail Running-sko i herrmodell dedikerad till långdistans. Exceptionell dämpning, stabilitet och kontrollfunktioner gör den perfekt för Ultra Trail för dem som behöver stabilitet och komfort. FUNKTIONER Passform: studiet av det sista och de olika materialen säkerställer stabilitet och ger större frihet i framfotsområdet. Exakt fotomslutning tack vare konstruktionssystemet Sock-Fit LW by SCARPA som undviker kompressionspunkter. Ovandel: sidostöd och grepp om foten i häl- och mellanfotsområdena, i kombination med EXOs inre stödfunktion med en 3D extern bur i TPU-värmesvetsad film. Kragen och plösen är gjorda av ett anti-chock 3D-nät för att säkerställa skydd i känsligare områden. Sula: mellansula med dubbel densitet med ett Foot Stabilizer Control-system för större stabilitet och kontroll och Adaptive Cushioning System (för en dämpning i hälen och framfoten), ett system som kombinerar geometrier och material i synergi med ett bättre grepp tack vare Vibram ® MegaGrip yttersula. Specifikationer Dropp: 4mm Läst: ARSF Foder: Stretchtextil Sula: Vibram Velox Cross Ovandel: Syntet, Mesh, Film Stack: Häl 26mm, Tå 22mm, Drop 4mm Vikt: 305g (stl. 42 herr)
 • Scarpa Spin Infinity Wmn Arsf Women

  Scarpa Spin Infinity Wmn Arsf Women
  Scarpa Spin Infinity Wmn Arsf Women är en Trail Running-sko i dammodell dedikerad till långdistans. Exceptionell dämpning, stabilitet och kontrollfunktioner gör den perfekt för Ultra Trail för dem som behöver stabilitet och komfort. FUNKTIONER Passform: studiet av det sista och de olika materialen säkerställer stabilitet och ger större frihet i framfotsområdet. Exakt fotomslutning tack vare konstruktionssystemet Sock-Fit LW by SCARPA som undviker kompressionspunkter. Ovandel: sidostöd och grepp om foten i häl- och mellanfotsområdena, i kombination med EXOs inre stödfunktion med en 3D extern bur i TPU-värmesvetsad film. Kragen och plösen är gjorda av ett anti-chock 3D-nät för att säkerställa skydd i känsligare områden. Sula: mellansula med dubbel densitet med ett Foot Stabilizer Control-system för större stabilitet och kontroll och Adaptive Cushioning System (för en dämpning i hälen och framfoten), ett system som kombinerar geometrier och material i synergi med ett bättre grepp tack vare Vibram ® MegaGrip yttersula. Specifikationer Dropp: 4mm Läst: ARSF Foder: Stretchtextil Sula: Vibram Velox Cross Ovandel: Syntet, Mesh, Film Stack: Häl 26mm, Tå 22mm, Drop 4mm Vikt: 255g (stl. 38 dam)
 • Scarpa Golden Gate ATR Men

  Scarpa Golden Gate ATR Men
  Scarpa Golden Gate ATR Men är den perfekta herrskon för att springa medellång till lång distans i blandad terräng, inklusive terräng såväl som asfalterade ytor. Denna modell är väl lämpad för idrottare oavsett vikt och erfarenhetsnivå, som letar efter en pålitlig och bekväm sko för sin dagliga träning. Golden Gate ATR Men är en extremt mångsidig road-to-trail övergångslöparsko i terränglöpningsvärlden. FUNKTIONER Passform: Med en perfekt fotomslutande passform tillåter den anpassning till olika fotformer, tack vare Sock-Fit LW by SCARPA konstruktionssystem. Ovandel: En lätt och andningsbar ovandel med ett strukturellt vågstängningssystem designat för optimal passform, och med en integrerad krage och plös för att ge lätt fotinträde och fantastisk passform runt ankeln. Mellansula: i-Respond-framdrivningssystemet förbättrar dragkraftsfasen, förstärker energitillförseln med större energiåterföring. Sula: Exklusiv PRESA®-sula, sammansatt av 4 mm variabla klackformer, vilket säkerställer grepp på vägen medan de centrala EVA-zonerna underlättar dämpningen på asfalterade ytor. Specifikationer Dropp: 4mm Läst: ATR Foder: Stretchtextil Sula: Presa TRN-02 Ovandel: Syntet, Film, Microfiber Stack: Häl 28mm, Tå 24mm Vikt: 290g (stl. 42 herr)
 • Scarpa Golden Gate ATR WmnAtr Women

  Scarpa Golden Gate ATR WmnAtr Women
  Scarpa Golden Gate ATR Men är den perfekta damskon för att springa medellång till lång distans i blandad terräng, inklusive terräng såväl som asfalterade ytor. Denna modell är väl lämpad för idrottare oavsett vikt och erfarenhetsnivå, som letar efter en pålitlig och bekväm sko för sin dagliga träning. Golden Gate ATR Men är en extremt mångsidig road-to-trail övergångslöparsko i terränglöpningsvärlden. FUNKTIONER Passform: Med en perfekt fotomslutande passform tillåter den anpassning till olika fotformer, tack vare Sock-Fit LW by SCARPA konstruktionssystem. Ovandel: En lätt och andningsbar ovandel med ett strukturellt vågstängningssystem designat för optimal passform, och med en integrerad krage och plös för att ge lätt fotinträde och fantastisk passform runt ankeln. Mellansula: i-Respond-framdrivningssystemet förbättrar dragkraftsfasen, förstärker energitillförseln med större energiåterföring. Sula: Exklusiv PRESA®-sula, sammansatt av 4 mm variabla klackformer, vilket säkerställer grepp på vägen medan de centrala EVA-zonerna underlättar dämpningen på asfalterade ytor. Specifikationer Dropp: 4mm Läst: ATR Foder: Stretchtextil Sula: Presa TRN-02 Ovandel: Syntet, Film, Microfiber Stack: Häl 28mm, Tå 24mm Vikt: 245g (stl. 38 dam)
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Men Azure/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Men Azure/Black
 • Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Men Gray/Azure

  Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Men Gray/Azure
  Lätta trailskor med spänstig kolfiberplatta i sulan Golden Gate Kima RT Shoes är konstruerade för minska belastningen på foten och ge mer energi i steget, särskilt på tekniska stigar. Mellansulan har två lager av skum med olika egenskaper som optimerar dämpning och energiretur och mellan dom ger en 2mm tunn 3D-formad kolfiberplatta extra stöd och spänst åt mellanfoten. Hela systemet är noga designat för att bibehålla en precis kontakt med underlaget samtidigt som du orkar springa längre. Överdelen är konstruerad i två lager med innerdel av mikrofiber med låg friktion mot foten och ett ytterlager av slitstark och ventilerande mesh. Yttersulan Presa TRN-03 är en avancerad affär med mönstrade zoner som maximerar stabilitet och grepp både för inbromsning och framåtdriv, konstruerad i två olika gummiblandningar. Under framfoten ger Supergum grepp i både vått och torrt underlag och hälpartiets Water Lock presterar under hög belastning.
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Men Azure/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Men Azure/Black
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 24.5-20.5 mm tjocklek som ger ett nästan neutralt dropp på 4mm från häl till tå.
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Men Azure/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Men Azure/Black
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 24.5-20.5 mm tjocklek som ger ett nästan neutralt dropp på 4mm från häl till tå.
 • Scarpa Ribelle Run GTX Trail Running Shoes Men

  Scarpa Ribelle Run GTX Trail Running Shoes Men
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som krutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget.
 • Scarpa Ribelle Run GTX Trail Running Shoes Women

  Scarpa Ribelle Run GTX Trail Running Shoes Women
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som krutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget.
 • Scarpa Spin Ultra Shoes Women

  Scarpa Spin Ultra Shoes Women
  En ultralöpares stötdämpande och stabila dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Låt oss därför presentera Scarpas Spin Ultra, din nya kompanjon när det verkligen gäller. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och med Vibram-yttersulan som är exklusivt designad för Scarpa får du stadiga steg också på de mest leriga av leder. Smart detalj med fickan på plösen som gör att du kan gömma skosnörena och slippa att de flyger runt under löpningens gång.
 • Scarpa Spin Ultra GTX Shoes

  Scarpa Spin Ultra GTX Shoes
  En ultralöpares stötdämpande och väderskyddande dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Låt oss därför presentera Scarpas Spin Ultra GTX, din nya kompanjon när det verkligen gäller. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och med Vibram-yttersulan får du stadiga steg också på de mest leriga av leder. Att utrusta skon med ett vind- och vattentät membran är perfekta detaljen för att kunna förlänga löpsäsongen till våren och hösten.
 • Scarpa Golden Gate Shoes Men Black/Lime

  Scarpa Golden Gate Shoes Men Black/Lime
  En mångsidig sko för medellånga och långa distanser. Den är lämplig för terräng- och asfaltkörning. För en mängd olika idrottare, oavsett kroppsvikt och löphastighet.
 • Scarpa Golden Gate Shoes Men Deep Blue/White

  Scarpa Golden Gate Shoes Men Deep Blue/White
  En mångsidig sko för medellånga och långa distanser. Den är lämplig för terräng- och asfaltkörning. För en mängd olika idrottare, oavsett kroppsvikt och löphastighet.
 • Scarpa Rush GTX Shoes Men Black/Ottanio

  Scarpa Rush GTX Shoes Men Black/Ottanio
  Skon för när du vill röra dig snabbt och obehindrat Skon som balanserar mellan trail running och speed hiking, och som funnit sin plats i våra friluftsgarderober fyllda av mångsidiga plagg och prylar. För när vi inte kan få nog av allt vad friluftsaktiviteter heter är det skönt med skor som funkar perfekt vid flera tillfällen. Scarpa Rush GTX är ett sådant exempel som lika gärna springer grisiga och trixiga fjälleder och skogsspår, som den följer med på snabba vandringsturer med bara det allra nödvändigaste på ryggen. Därför designad med en sockkonstruktion som fixar en nära och skön passform så att skon inte känns klumpig när du istället vill känna dig snabb. Ett Gore Tex-membran håller vind och väta ute samtidigt som det låter dina fötter andas, och med Scarpas egna yttersula med en rocker som ger en mer dynamisk rörelse när du är på språng. Mellansulan fixar skön stötdämpning på det ojämna underlaget, och förstärkningarna över tårna minskar risken för slag från rötter och sten.
 • Scarpa Rush GTX Shoes Men Blue/Fiesta

  Scarpa Rush GTX Shoes Men Blue/Fiesta
  Skon för när du vill röra dig snabbt och obehindrat Skon som balanserar mellan trail running och speed hiking, och som funnit sin plats i våra friluftsgarderober fyllda av mångsidiga plagg och prylar. För när vi inte kan få nog av allt vad friluftsaktiviteter heter är det skönt med skor som funkar perfekt vid flera tillfällen. Scarpa Rush GTX är ett sådant exempel som lika gärna springer grisiga och trixiga fjälleder och skogsspår, som den följer med på snabba vandringsturer med bara det allra nödvändigaste på ryggen. Därför designad med en sockkonstruktion som fixar en nära och skön passform så att skon inte känns klumpig när du istället vill känna dig snabb. Ett Gore Tex-membran håller vind och väta ute samtidigt som det låter dina fötter andas, och med Scarpas egna yttersula med en rocker som ger en mer dynamisk rörelse när du är på språng. Mellansulan fixar skön stötdämpning på det ojämna underlaget, och förstärkningarna över tårna minskar risken för slag från rötter och sten.
 • Scarpa Spin 2.0 Shoes Men

  Scarpa Spin 2.0 Shoes Men
  Snabb och lätt löparsko för trail och sky running För dig som alla dagar i veckan väljer snåriga och grisiga skogs- och fjälleder till dina löparrundor framför asfaltsnötande löpning i stadsmiljö. Spin 2.0 från Scarpa är skon som trivs allra bäst på mer eller mindre teknisk terräng, och som allra helst kör trail eller sky running i upp till 35 km åt gången. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och Vibram-yttersulan med grovt mönster fixar stadiga steg genom de mest leriga av leder.
 • Scarpa Spin 2.0 Shoes Women

  Scarpa Spin 2.0 Shoes Women
  Lätt löparsko för alpin terräng. Perfekt för snabba löpningar med branta stigningar och för tävlingar och skyrunning. Mellansula i hållbar Pebax Rnew med hög dämpande förmåga. För korta eller medellånga avstånd. Vibram Megagrip Vibram Megagrip ger utmärkta greppegenskaper på både torr och våt terräng samtidigt som den håller en hög nivå av hållbarhet. Scarpa Sock-Fit LW På Trail Running-modellerna är tungan konstruerad i en enda bit elastiskt tyg som ger en lätt omslutning runt fötterna, vilket ger en skön känsla och stabilitet i sidled.
 • Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Women Blue Turquoise/Sunny Lime

  Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Women Blue Turquoise/Sunny Lime
  Lätta trailskor med spänstig kolfiberplatta i sulan Golden Gate Kima RT Shoes är konstruerade för minska belastningen på foten och ge mer energi i steget, särskilt på tekniska stigar. Mellansulan har två lager av skum med olika egenskaper som optimerar dämpning och energiretur och mellan dom ger en 2mm tunn 3D-formad kolfiberplatta extra stöd och spänst åt mellanfoten. Hela systemet är noga designat för att bibehålla en precis kontakt med underlaget samtidigt som du orkar springa längre. Överdelen är konstruerad i två lager med innerdel av mikrofiber med låg friktion mot foten och ett ytterlager av slitstark och ventilerande mesh. Yttersulan Presa TRN-03 är en avancerad affär med mönstrade zoner som maximerar stabilitet och grepp både för inbromsning och framåtdriv, konstruerad i två olika gummiblandningar. Under framfoten ger Supergum grepp i både vått och torrt underlag och hälpartiets Water Lock presterar under hög belastning.
 • Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Women Lightgray/Aruba Blue

  Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Women Lightgray/Aruba Blue
  Lätta trailskor med spänstig kolfiberplatta i sulan Golden Gate Kima RT Shoes är konstruerade för minska belastningen på foten och ge mer energi i steget, särskilt på tekniska stigar. Mellansulan har två lager av skum med olika egenskaper som optimerar dämpning och energiretur och mellan dom ger en 2mm tunn 3D-formad kolfiberplatta extra stöd och spänst åt mellanfoten. Hela systemet är noga designat för att bibehålla en precis kontakt med underlaget samtidigt som du orkar springa längre. Överdelen är konstruerad i två lager med innerdel av mikrofiber med låg friktion mot foten och ett ytterlager av slitstark och ventilerande mesh. Yttersulan Presa TRN-03 är en avancerad affär med mönstrade zoner som maximerar stabilitet och grepp både för inbromsning och framåtdriv, konstruerad i två olika gummiblandningar. Under framfoten ger Supergum grepp i både vått och torrt underlag och hälpartiets Water Lock presterar under hög belastning.
 • Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Women Black/Aruba Blue

  Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Women Black/Aruba Blue
  Vattentät allroundsko för medel- och långdistansträning på grus, stig och asfalt När löpträningen sker på underlag lika varierande som vädret är Golden Gate ATR GTX en bra allroundsko med vattentätt och fuktgenomsläppligt membran från Gore Tex som hjälper till att hålla komforten uppe också undre längre löprundor. Ovandelen är designad för att ventilera väl och forma sig tätt och säker till foten. Mellansulan gör det stora jobbet med att ge både stabilitet, dämpning och driv genom steget med EVA-skum i två olika densitet som kombinerar de bästa egenskaperna hos båda. Under foten är yttersulan Presa TRN-02 i SUPERGUM-gummi konstruerad med 4mm dobbar i olika zoner som ger pålitligt grepp på många underlag.
 • Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Women Petrol/Jade

  Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Women Petrol/Jade
  Vattentät allroundsko för medel- och långdistansträning på grus, stig och asfalt När löpträningen sker på underlag lika varierande som vädret är Golden Gate ATR GTX en bra allroundsko med vattentätt och fuktgenomsläppligt membran från Gore Tex som hjälper till att hålla komforten uppe också undre längre löprundor. Ovandelen är designad för att ventilera väl och forma sig tätt och säker till foten. Mellansulan gör det stora jobbet med att ge både stabilitet, dämpning och driv genom steget med EVA-skum i två olika densitet som kombinerar de bästa egenskaperna hos båda. Under foten är yttersulan Presa TRN-02 i SUPERGUM-gummi konstruerad med 4mm dobbar i olika zoner som ger pålitligt grepp på många underlag.
 • Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Men Black/Azure

  Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Men Black/Azure
  Vattentät allroundsko för medel- och långdistansträning på grus, stig och asfalt När löpträningen sker på underlag lika varierande som vädret är Golden Gate ATR GTX en bra allroundsko med vattentätt och fuktgenomsläppligt membran från Gore Tex som hjälper till att hålla komforten uppe också undre längre löprundor. Ovandelen är designad för att ventilera väl och forma sig tätt och säker till foten. Mellansulan gör det stora jobbet med att ge både stabilitet, dämpning och driv genom steget med EVA-skum i två olika densitet som kombinerar de bästa egenskaperna hos båda. Under foten är yttersulan Presa TRN-02 i SUPERGUM-gummi konstruerad med 4mm dobbar i olika zoner som ger pålitligt grepp på många underlag.
 • Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Men Petrol/Orange

  Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Men Petrol/Orange
  Vattentät allroundsko för medel- och långdistansträning på grus, stig och asfalt När löpträningen sker på underlag lika varierande som vädret är Golden Gate ATR GTX en bra allroundsko med vattentätt och fuktgenomsläppligt membran från Gore Tex som hjälper till att hålla komforten uppe också undre längre löprundor. Ovandelen är designad för att ventilera väl och forma sig tätt och säker till foten. Mellansulan gör det stora jobbet med att ge både stabilitet, dämpning och driv genom steget med EVA-skum i två olika densitet som kombinerar de bästa egenskaperna hos båda. Under foten är yttersulan Presa TRN-02 i SUPERGUM-gummi konstruerad med 4mm dobbar i olika zoner som ger pålitligt grepp på många underlag.
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Women Aqua Sky/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Women Aqua Sky/Black
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 24.5-20.5 mm tjocklek som ger ett nästan neutralt dropp på 4mm från häl till tå.
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Women Light Green/Green

  Scarpa Ribelle Run Shoes Women Light Green/Green
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 24.5-20.5 mm tjocklek som ger ett nästan neutralt dropp på 4mm från häl till tå.
 • Scarpa Ribelle Run XT Shoes Men

  Scarpa Ribelle Run XT Shoes Men
  Teknisk sko för skyrunning och långlopp I Scarpas tekniska Ribelle-serie är Run XT skapad för de längre distanserna, med en sula konstruerad för att ge stöd och komfort under lång användning. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run XT är en robust trailsko med precision i steget för dig som navigerar krävande stigar och behöver lita på känslan i löpsteget. En hög skyddande rand av TPU och förstärkt tåparti ger ett extra skydd. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 28,5-22,5 mm tjocklek som ger 6 mm dropp från häl till tå med en tydlig hålfot – perfekt för damasker.
 • Scarpa Ribelle Run XT Shoes Women

  Scarpa Ribelle Run XT Shoes Women
  Teknisk sko för skyrunning och långlopp I Scarpas tekniska Ribelle-serie är Run XT skapad för de längre distanserna, med en sula konstruerad för att ge stöd och komfort under lång användning. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run XT är en robust trailsko med precision i steget för dig som navigerar krävande stigar och behöver lita på känslan i löpsteget. En hög skyddande rand av TPU och förstärkt tåparti ger ett extra skydd. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 28,5-22,5 mm tjocklek som ger 6 mm dropp från häl till tå med en tydlig hålfot – perfekt för damasker.
 • Scarpa Spin Infinity ShoesMen

  Scarpa Spin Infinity ShoesMen
  Rejält stötdämpande och stabil sko för ultralöpning För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Låt oss därför presentera Scarpas Spin Infinity, din nya kompanjon när det verkligen gäller. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och Vibram-yttersulan med grovt mönster fixar stadiga steg genom de mest leriga av leder.
 • Scarpa Spin Ultra Shoes Women

  Scarpa Spin Ultra Shoes Women
  En ultralöpares stötdämpande och stabila dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Låt oss därför presentera Scarpas Spin Ultra, din nya kompanjon när det verkligen gäller. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och med Vibram-yttersulan som är exklusivt designad för Scarpa får du stadiga steg också på de mest leriga av leder. Smart detalj med fickan på plösen som gör att du kan gömma skosnörena och slippa att de flyger runt under löpningens gång.
 • Scarpa Spin Ultra GTX Shoes Men Orange Fluo/Black

  Scarpa Spin Ultra GTX Shoes Men Orange Fluo/Black
  En ultralöpares stötdämpande och väderskyddande dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Låt oss därför presentera Scarpas Spin Ultra GTX, din nya kompanjon när det verkligen gäller. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och med Vibram-yttersulan får du stadiga steg också på de mest leriga av leder. Att utrusta skon med ett vind- och vattentät membran är perfekta detaljen för att kunna förlänga löpsäsongen till våren och hösten.
 • Scarpa Spin Ultra GTX Shoes Men Ottanio/Navy

  Scarpa Spin Ultra GTX Shoes Men Ottanio/Navy
  En ultralöpares stötdämpande och väderskyddande dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Låt oss därför presentera Scarpas Spin Ultra GTX, din nya kompanjon när det verkligen gäller. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och med Vibram-yttersulan får du stadiga steg också på de mest leriga av leder. Att utrusta skon med ett vind- och vattentät membran är perfekta detaljen för att kunna förlänga löpsäsongen till våren och hösten.
 • Scarpa Ribelle Run GTX Trail Running Shoes Men

  Scarpa Ribelle Run GTX Trail Running Shoes Men
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som krutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget.
 • Scarpa Ribelle Run GTX Trail Running Shoes Women

  Scarpa Ribelle Run GTX Trail Running Shoes Women
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som krutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget.
 • Scarpa Spin Ultra Shoes Women

  Scarpa Spin Ultra Shoes Women
  En ultralöpares stötdämpande och stabila dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Låt oss därför presentera Scarpas Spin Ultra, din nya kompanjon när det verkligen gäller. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och med Vibram-yttersulan som är exklusivt designad för Scarpa får du stadiga steg också på de mest leriga av leder. Smart detalj med fickan på plösen som gör att du kan gömma skosnörena och slippa att de flyger runt under löpningens gång.
 • Scarpa Spin Ultra GTX Shoes

  Scarpa Spin Ultra GTX Shoes
  En ultralöpares stötdämpande och väderskyddande dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Låt oss därför presentera Scarpas Spin Ultra GTX, din nya kompanjon när det verkligen gäller. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och med Vibram-yttersulan får du stadiga steg också på de mest leriga av leder. Att utrusta skon med ett vind- och vattentät membran är perfekta detaljen för att kunna förlänga löpsäsongen till våren och hösten.
 • Scarpa Golden Gate Shoes Men Black/Lime

  Scarpa Golden Gate Shoes Men Black/Lime
  En mångsidig sko för medellånga och långa distanser. Den är lämplig för terräng- och asfaltkörning. För en mängd olika idrottare, oavsett kroppsvikt och löphastighet.
 • Scarpa Golden Gate Shoes Men Deep Blue/White

  Scarpa Golden Gate Shoes Men Deep Blue/White
  En mångsidig sko för medellånga och långa distanser. Den är lämplig för terräng- och asfaltkörning. För en mängd olika idrottare, oavsett kroppsvikt och löphastighet.
 • Scarpa Rush GTX Shoes Men Black/Ottanio

  Scarpa Rush GTX Shoes Men Black/Ottanio
  Skon för när du vill röra dig snabbt och obehindrat Skon som balanserar mellan trail running och speed hiking, och som funnit sin plats i våra friluftsgarderober fyllda av mångsidiga plagg och prylar. För när vi inte kan få nog av allt vad friluftsaktiviteter heter är det skönt med skor som funkar perfekt vid flera tillfällen. Scarpa Rush GTX är ett sådant exempel som lika gärna springer grisiga och trixiga fjälleder och skogsspår, som den följer med på snabba vandringsturer med bara det allra nödvändigaste på ryggen. Därför designad med en sockkonstruktion som fixar en nära och skön passform så att skon inte känns klumpig när du istället vill känna dig snabb. Ett Gore Tex-membran håller vind och väta ute samtidigt som det låter dina fötter andas, och med Scarpas egna yttersula med en rocker som ger en mer dynamisk rörelse när du är på språng. Mellansulan fixar skön stötdämpning på det ojämna underlaget, och förstärkningarna över tårna minskar risken för slag från rötter och sten.
 • Scarpa Rush GTX Shoes Men Blue/Fiesta

  Scarpa Rush GTX Shoes Men Blue/Fiesta
  Skon för när du vill röra dig snabbt och obehindrat Skon som balanserar mellan trail running och speed hiking, och som funnit sin plats i våra friluftsgarderober fyllda av mångsidiga plagg och prylar. För när vi inte kan få nog av allt vad friluftsaktiviteter heter är det skönt med skor som funkar perfekt vid flera tillfällen. Scarpa Rush GTX är ett sådant exempel som lika gärna springer grisiga och trixiga fjälleder och skogsspår, som den följer med på snabba vandringsturer med bara det allra nödvändigaste på ryggen. Därför designad med en sockkonstruktion som fixar en nära och skön passform så att skon inte känns klumpig när du istället vill känna dig snabb. Ett Gore Tex-membran håller vind och väta ute samtidigt som det låter dina fötter andas, och med Scarpas egna yttersula med en rocker som ger en mer dynamisk rörelse när du är på språng. Mellansulan fixar skön stötdämpning på det ojämna underlaget, och förstärkningarna över tårna minskar risken för slag från rötter och sten.
 • Scarpa Spin 2.0 Shoes Men

  Scarpa Spin 2.0 Shoes Men
  Snabb och lätt löparsko för trail och sky running För dig som alla dagar i veckan väljer snåriga och grisiga skogs- och fjälleder till dina löparrundor framför asfaltsnötande löpning i stadsmiljö. Spin 2.0 från Scarpa är skon som trivs allra bäst på mer eller mindre teknisk terräng, och som allra helst kör trail eller sky running i upp till 35 km åt gången. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och Vibram-yttersulan med grovt mönster fixar stadiga steg genom de mest leriga av leder.
 • Scarpa Spin 2.0 Shoes Women

  Scarpa Spin 2.0 Shoes Women
  Lätt löparsko för alpin terräng. Perfekt för snabba löpningar med branta stigningar och för tävlingar och skyrunning. Mellansula i hållbar Pebax Rnew med hög dämpande förmåga. För korta eller medellånga avstånd. Vibram Megagrip Vibram Megagrip ger utmärkta greppegenskaper på både torr och våt terräng samtidigt som den håller en hög nivå av hållbarhet. Scarpa Sock-Fit LW På Trail Running-modellerna är tungan konstruerad i en enda bit elastiskt tyg som ger en lätt omslutning runt fötterna, vilket ger en skön känsla och stabilitet i sidled.
 • Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Women Blue Turquoise/Sunny Lime

  Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Women Blue Turquoise/Sunny Lime
  Lätta trailskor med spänstig kolfiberplatta i sulan Golden Gate Kima RT Shoes är konstruerade för minska belastningen på foten och ge mer energi i steget, särskilt på tekniska stigar. Mellansulan har två lager av skum med olika egenskaper som optimerar dämpning och energiretur och mellan dom ger en 2mm tunn 3D-formad kolfiberplatta extra stöd och spänst åt mellanfoten. Hela systemet är noga designat för att bibehålla en precis kontakt med underlaget samtidigt som du orkar springa längre. Överdelen är konstruerad i två lager med innerdel av mikrofiber med låg friktion mot foten och ett ytterlager av slitstark och ventilerande mesh. Yttersulan Presa TRN-03 är en avancerad affär med mönstrade zoner som maximerar stabilitet och grepp både för inbromsning och framåtdriv, konstruerad i två olika gummiblandningar. Under framfoten ger Supergum grepp i både vått och torrt underlag och hälpartiets Water Lock presterar under hög belastning.
 • Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Women Black/Aruba Blue

  Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Women Black/Aruba Blue
  Vattentät allroundsko för medel- och långdistansträning på grus, stig och asfalt När löpträningen sker på underlag lika varierande som vädret är Golden Gate ATR GTX en bra allroundsko med vattentätt och fuktgenomsläppligt membran från Gore Tex som hjälper till att hålla komforten uppe också undre längre löprundor. Ovandelen är designad för att ventilera väl och forma sig tätt och säker till foten. Mellansulan gör det stora jobbet med att ge både stabilitet, dämpning och driv genom steget med EVA-skum i två olika densitet som kombinerar de bästa egenskaperna hos båda. Under foten är yttersulan Presa TRN-02 i SUPERGUM-gummi konstruerad med 4mm dobbar i olika zoner som ger pålitligt grepp på många underlag.
 • Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Women Petrol/Jade

  Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Women Petrol/Jade
  Vattentät allroundsko för medel- och långdistansträning på grus, stig och asfalt När löpträningen sker på underlag lika varierande som vädret är Golden Gate ATR GTX en bra allroundsko med vattentätt och fuktgenomsläppligt membran från Gore Tex som hjälper till att hålla komforten uppe också undre längre löprundor. Ovandelen är designad för att ventilera väl och forma sig tätt och säker till foten. Mellansulan gör det stora jobbet med att ge både stabilitet, dämpning och driv genom steget med EVA-skum i två olika densitet som kombinerar de bästa egenskaperna hos båda. Under foten är yttersulan Presa TRN-02 i SUPERGUM-gummi konstruerad med 4mm dobbar i olika zoner som ger pålitligt grepp på många underlag.
 • Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Men Black/Azure

  Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Men Black/Azure
  Vattentät allroundsko för medel- och långdistansträning på grus, stig och asfalt När löpträningen sker på underlag lika varierande som vädret är Golden Gate ATR GTX en bra allroundsko med vattentätt och fuktgenomsläppligt membran från Gore Tex som hjälper till att hålla komforten uppe också undre längre löprundor. Ovandelen är designad för att ventilera väl och forma sig tätt och säker till foten. Mellansulan gör det stora jobbet med att ge både stabilitet, dämpning och driv genom steget med EVA-skum i två olika densitet som kombinerar de bästa egenskaperna hos båda. Under foten är yttersulan Presa TRN-02 i SUPERGUM-gummi konstruerad med 4mm dobbar i olika zoner som ger pålitligt grepp på många underlag.
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Women Aqua Sky/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Women Aqua Sky/Black
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 24.5-20.5 mm tjocklek som ger ett nästan neutralt dropp på 4mm från häl till tå.
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Women Light Green/Green

  Scarpa Ribelle Run Shoes Women Light Green/Green
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 24.5-20.5 mm tjocklek som ger ett nästan neutralt dropp på 4mm från häl till tå.
 • Scarpa Ribelle Run XT Shoes Men

  Scarpa Ribelle Run XT Shoes Men
  Teknisk sko för skyrunning och långlopp I Scarpas tekniska Ribelle-serie är Run XT skapad för de längre distanserna, med en sula konstruerad för att ge stöd och komfort under lång användning. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run XT är en robust trailsko med precision i steget för dig som navigerar krävande stigar och behöver lita på känslan i löpsteget. En hög skyddande rand av TPU och förstärkt tåparti ger ett extra skydd. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 28,5-22,5 mm tjocklek som ger 6 mm dropp från häl till tå med en tydlig hålfot – perfekt för damasker.
 • Scarpa Ribelle Run XT Shoes Women

  Scarpa Ribelle Run XT Shoes Women
  Teknisk sko för skyrunning och långlopp I Scarpas tekniska Ribelle-serie är Run XT skapad för de längre distanserna, med en sula konstruerad för att ge stöd och komfort under lång användning. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run XT är en robust trailsko med precision i steget för dig som navigerar krävande stigar och behöver lita på känslan i löpsteget. En hög skyddande rand av TPU och förstärkt tåparti ger ett extra skydd. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 28,5-22,5 mm tjocklek som ger 6 mm dropp från häl till tå med en tydlig hålfot – perfekt för damasker.
 • Scarpa Spin Infinity ShoesMen

  Scarpa Spin Infinity ShoesMen
  Rejält stötdämpande och stabil sko för ultralöpning För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Låt oss därför presentera Scarpas Spin Infinity, din nya kompanjon när det verkligen gäller. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och Vibram-yttersulan med grovt mönster fixar stadiga steg genom de mest leriga av leder.
 • Scarpa Spin Ultra Shoes Women

  Scarpa Spin Ultra Shoes Women
  En ultralöpares stötdämpande och stabila dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Låt oss därför presentera Scarpas Spin Ultra, din nya kompanjon när det verkligen gäller. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och med Vibram-yttersulan som är exklusivt designad för Scarpa får du stadiga steg också på de mest leriga av leder. Smart detalj med fickan på plösen som gör att du kan gömma skosnörena och slippa att de flyger runt under löpningens gång.
 • Scarpa Spin Ultra GTX Shoes Men Orange Fluo/Black

  Scarpa Spin Ultra GTX Shoes Men Orange Fluo/Black
  En ultralöpares stötdämpande och väderskyddande dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Låt oss därför presentera Scarpas Spin Ultra GTX, din nya kompanjon när det verkligen gäller. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och med Vibram-yttersulan får du stadiga steg också på de mest leriga av leder. Att utrusta skon med ett vind- och vattentät membran är perfekta detaljen för att kunna förlänga löpsäsongen till våren och hösten.
 • Scarpa Spin Ultra GTX Shoes Men Ottanio/Navy

  Scarpa Spin Ultra GTX Shoes Men Ottanio/Navy
  En ultralöpares stötdämpande och väderskyddande dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Låt oss därför presentera Scarpas Spin Ultra GTX, din nya kompanjon när det verkligen gäller. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och med Vibram-yttersulan får du stadiga steg också på de mest leriga av leder. Att utrusta skon med ett vind- och vattentät membran är perfekta detaljen för att kunna förlänga löpsäsongen till våren och hösten.
 • Scarpa Spin Planet Shoes Men Sunny Green/Petrol

  Scarpa Spin Planet Shoes Men Sunny Green/Petrol
  Stötdämpande och stabil ultrasko med återvunna material För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av steg efter steg, kilometer efter kilometer. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Scarpa Spin Planet är med dig hela vägen och är också ett steg i rätt riktning mot en hållbarare produktion med överdel av 100% återvunnet material och mellansulans EVA av 45% återvunnet gummi. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och Presa-yttersulan med grovt mönster fixar stadiga steg genom de mest leriga av leder.
 • Scarpa Spin Planet Shoes Women Sunny Green/Orange Fluo

  Scarpa Spin Planet Shoes Women Sunny Green/Orange Fluo
  Stötdämpande och stabil ultrasko med återvunna material För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av steg efter steg, kilometer efter kilometer. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Scarpa Spin Planet är med dig hela vägen och är också ett steg i rätt riktning mot en hållbarare produktion med överdel av 100% återvunnet material och mellansulans EVA av 45% återvunnet gummi. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och Presa-yttersulan med grovt mönster fixar stadiga steg genom de mest leriga av leder.
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Men Green Flash

  Scarpa Ribelle Run Shoes Men Green Flash
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 24.5-20.5 mm tjocklek som ger ett nästan neutralt dropp på 4mm från häl till tå.
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Men Neon Green/Orange

  Scarpa Ribelle Run Shoes Men Neon Green/Orange
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 24.5-20.5 mm tjocklek som ger ett nästan neutralt dropp på 4mm från häl till tå.
 • Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Men Lake Blue/Lime

  Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Men Lake Blue/Lime
  Lätta trailskor med spänstig kolfiberplatta i sulan Golden Gate Kima RT Shoes är konstruerade för minska belastningen på foten och ge mer energi i steget, särskilt på tekniska stigar. Mellansulan har två lager av skum med olika egenskaper som optimerar dämpning och energiretur och mellan dom ger en 2mm tunn 3D-formad kolfiberplatta extra stöd och spänst åt mellanfoten. Hela systemet är noga designat för att bibehålla en precis kontakt med underlaget samtidigt som du orkar springa längre. Överdelen är konstruerad i två lager med innerdel av mikrofiber med låg friktion mot foten och ett ytterlager av slitstark och ventilerande mesh. Yttersulan Presa TRN-03 är en avancerad affär med mönstrade zoner som maximerar stabilitet och grepp både för inbromsning och framåtdriv, konstruerad i två olika gummiblandningar. Under framfoten ger Supergum grepp i både vått och torrt underlag och hälpartiets Water Lock presterar under hög belastning.
 • Scarpa Spin Planet Shoes Men Sunny Green/Petrol

  Scarpa Spin Planet Shoes Men Sunny Green/Petrol
  Stötdämpande och stabil ultrasko med återvunna material För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av steg efter steg, kilometer efter kilometer. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Scarpa Spin Planet är med dig hela vägen och är också ett steg i rätt riktning mot en hållbarare produktion med överdel av 100% återvunnet material och mellansulans EVA av 45% återvunnet gummi. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och Presa-yttersulan med grovt mönster fixar stadiga steg genom de mest leriga av leder.
 • Scarpa Spin Planet Shoes Women Sunny Green/Orange Fluo

  Scarpa Spin Planet Shoes Women Sunny Green/Orange Fluo
  Stötdämpande och stabil ultrasko med återvunna material För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av steg efter steg, kilometer efter kilometer. Genom teknisk terräng och krävande underlag krävs en pålitlig sko som dig och dina fötter den stötdämpning och stabilitet som den riktigt långa distansen kräver. Scarpa Spin Planet är med dig hela vägen och är också ett steg i rätt riktning mot en hållbarare produktion med överdel av 100% återvunnet material och mellansulans EVA av 45% återvunnet gummi. En sockkonstruktion gör att skon sitter nära och därmed följer dig i dina snabba steg utan att på något sätt kännas klumpig. Ovansidan i mesh ger skön ventilation när pulsen stiger, och får stöttning av förstärkningar i TPU som gör skon skönt stabil. Med en stötdämpande mellansula minskar slagen från det ojämna underlaget, och Presa-yttersulan med grovt mönster fixar stadiga steg genom de mest leriga av leder.
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Men Green Flash

  Scarpa Ribelle Run Shoes Men Green Flash
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 24.5-20.5 mm tjocklek som ger ett nästan neutralt dropp på 4mm från häl till tå.
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Men Neon Green/Orange

  Scarpa Ribelle Run Shoes Men Neon Green/Orange
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle Run är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget. Skon har en lätt och dämpande mellansula på 24.5-20.5 mm tjocklek som ger ett nästan neutralt dropp på 4mm från häl till tå.
 • Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Men Lake Blue/Lime

  Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Men Lake Blue/Lime
  Lätta trailskor med spänstig kolfiberplatta i sulan Golden Gate Kima RT Shoes är konstruerade för minska belastningen på foten och ge mer energi i steget, särskilt på tekniska stigar. Mellansulan har två lager av skum med olika egenskaper som optimerar dämpning och energiretur och mellan dom ger en 2mm tunn 3D-formad kolfiberplatta extra stöd och spänst åt mellanfoten. Hela systemet är noga designat för att bibehålla en precis kontakt med underlaget samtidigt som du orkar springa längre. Överdelen är konstruerad i två lager med innerdel av mikrofiber med låg friktion mot foten och ett ytterlager av slitstark och ventilerande mesh. Yttersulan Presa TRN-03 är en avancerad affär med mönstrade zoner som maximerar stabilitet och grepp både för inbromsning och framåtdriv, konstruerad i två olika gummiblandningar. Under framfoten ger Supergum grepp i både vått och torrt underlag och hälpartiets Water Lock presterar under hög belastning.
 • Scarpa Spin Infinity Arsf Men

  Scarpa Spin Infinity Arsf Men
  Scarpa Spin Infinity Arsf Men är en Trail Running-sko i herrmodell dedikerad till långdistans. Exceptionell dämpning, stabilitet och kontrollfunktioner gör den perfekt för Ultra Trail för dem som&hellip:
 • Scarpa Spin Infinity Wmn Arsf Women

  Scarpa Spin Infinity Wmn Arsf Women
  Scarpa Spin Infinity Wmn Arsf Women är en Trail Running-sko i dammodell dedikerad till långdistans. Exceptionell dämpning, stabilitet och kontrollfunktioner gör den perfekt för Ultra Trail för dem&hellip:
 • Scarpa Golden Gate ATR Men

  Scarpa Golden Gate ATR Men
  Scarpa Golden Gate ATR Men är den perfekta herrskon för att springa medellång till lång distans i blandad terräng, inklusive terräng såväl som asfalterade ytor. Denna modell är väl lämpad för&hellip:
 • Scarpa Golden Gate ATR WmnAtr Women

  Scarpa Golden Gate ATR WmnAtr Women
  Scarpa Golden Gate ATR Men är den perfekta damskon för att springa medellång till lång distans i blandad terräng, inklusive terräng såväl som asfalterade ytor. Denna modell är väl lämpad för&hellip:
 • Scarpa Spin Planet Shoes Men Azure/Black

  Scarpa Spin Planet Shoes Men Azure/Black
  Stötdämpande och stabil ultrasko med återvunna material För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av steg efter steg, kilometer efter kilometer.&hellip:
 • Scarpa Spin Planet Shoes Women Aqua/Nile Blue

  Scarpa Spin Planet Shoes Women Aqua/Nile Blue
  Stötdämpande och stabil ultrasko med återvunna material För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av steg efter steg, kilometer efter kilometer.&hellip:
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Men Azure/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Men Azure/Black
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande&hellip:
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Men Azure/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Men Azure/Black
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Women Aqua/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Women Aqua/Black
  Scarpa Ribelle Run Wmn Arsf Women Aqua/Black är ett par högpresterande löparskor som är speciellt utformade för kvinnor. Dessa skor är perfekta för både hemmaträning och professionellt bruk. Med&hellip:
 • Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Men Gray/Azure

  Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Men Gray/Azure
  Lätta trailskor med spänstig kolfiberplatta i sulan Golden Gate Kima RT Shoes är konstruerade för minska belastningen på foten och ge mer energi i steget, särskilt på tekniska stigar. Mellansulan&hellip:
 • Scarpa Ribelle Run GTX Trail Running Shoes Men

  Scarpa Ribelle Run GTX Trail Running Shoes Men
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som krutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande&hellip:
 • Scarpa Ribelle Run GTX Trail Running Shoes Women

  Scarpa Ribelle Run GTX Trail Running Shoes Women
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som krutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande&hellip:
 • Scarpa Spin Planet Shoes Men Sunny Green/Petrol

  Scarpa Spin Planet Shoes Men Sunny Green/Petrol
  Stötdämpande och stabil ultrasko med återvunna material För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av steg efter steg, kilometer efter kilometer.&hellip:
 • Scarpa Spin Planet Shoes Women Sunny Green/Orange Fluo

  Scarpa Spin Planet Shoes Women Sunny Green/Orange Fluo
  Stötdämpande och stabil ultrasko med återvunna material För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av steg efter steg, kilometer efter kilometer.&hellip:
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Men Green Flash

  Scarpa Ribelle Run Shoes Men Green Flash
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande&hellip:
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Men Neon Green/Orange

  Scarpa Ribelle Run Shoes Men Neon Green/Orange
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande&hellip:
 • Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Men Lake Blue/Lime

  Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Men Lake Blue/Lime
  Lätta trailskor med spänstig kolfiberplatta i sulan Golden Gate Kima RT Shoes är konstruerade för minska belastningen på foten och ge mer energi i steget, särskilt på tekniska stigar. Mellansulan&hellip:
 • Scarpa Spin Ultra Shoes Women

  Scarpa Spin Ultra Shoes Women
  En ultralöpares stötdämpande och stabila dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet.&hellip:
 • Scarpa Spin Ultra GTX Shoes

  Scarpa Spin Ultra GTX Shoes
  En ultralöpares stötdämpande och väderskyddande dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill&hellip:
 • Scarpa Golden Gate Shoes Men Black/Lime

  Scarpa Golden Gate Shoes Men Black/Lime
  En mångsidig sko för medellånga och långa distanser. Den är lämplig för terräng- och asfaltkörning. För en mängd olika idrottare, oavsett kroppsvikt och löphastighet.
 • Scarpa Golden Gate Shoes Men Deep Blue/White

  Scarpa Golden Gate Shoes Men Deep Blue/White
  En mångsidig sko för medellånga och långa distanser. Den är lämplig för terräng- och asfaltkörning. För en mängd olika idrottare, oavsett kroppsvikt och löphastighet.
 • Scarpa Rush GTX Shoes Men Black/Ottanio

  Scarpa Rush GTX Shoes Men Black/Ottanio
  Skon för när du vill röra dig snabbt och obehindrat Skon som balanserar mellan trail running och speed hiking, och som funnit sin plats i våra friluftsgarderober fyllda av mångsidiga plagg och prylar.&hellip:
 • Scarpa Rush GTX Shoes Men Blue/Fiesta

  Scarpa Rush GTX Shoes Men Blue/Fiesta
  Skon för när du vill röra dig snabbt och obehindrat Skon som balanserar mellan trail running och speed hiking, och som funnit sin plats i våra friluftsgarderober fyllda av mångsidiga plagg och prylar.&hellip:
 • Scarpa Spin 2.0 Shoes Men

  Scarpa Spin 2.0 Shoes Men
  Snabb och lätt löparsko för trail och sky running För dig som alla dagar i veckan väljer snåriga och grisiga skogs- och fjälleder till dina löparrundor framför asfaltsnötande löpning i stadsmiljö.&hellip:
 • Scarpa Spin 2.0 Shoes Women

  Scarpa Spin 2.0 Shoes Women
  Lätt löparsko för alpin terräng. Perfekt för snabba löpningar med branta stigningar och för tävlingar och skyrunning. Mellansula i hållbar Pebax Rnew med hög dämpande förmåga. För korta eller&hellip:
 • Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Women Blue Turquoise/Sunny Lime

  Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Women Blue Turquoise/Sunny Lime
  Lätta trailskor med spänstig kolfiberplatta i sulan Golden Gate Kima RT Shoes är konstruerade för minska belastningen på foten och ge mer energi i steget, särskilt på tekniska stigar. Mellansulan&hellip:
 • Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Women Lightgray/Aruba Blue

  Scarpa Golden Gate Kima RTShoes Women Lightgray/Aruba Blue
  Lätta trailskor med spänstig kolfiberplatta i sulan Golden Gate Kima RT Shoes är konstruerade för minska belastningen på foten och ge mer energi i steget, särskilt på tekniska stigar. Mellansulan&hellip:
 • Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Women Black/Aruba Blue

  Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Women Black/Aruba Blue
  Vattentät allroundsko för medel- och långdistansträning på grus, stig och asfalt När löpträningen sker på underlag lika varierande som vädret är Golden Gate ATR GTX en bra allroundsko med vattentätt&hellip:
 • Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Women Petrol/Jade

  Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Women Petrol/Jade
  Vattentät allroundsko för medel- och långdistansträning på grus, stig och asfalt När löpträningen sker på underlag lika varierande som vädret är Golden Gate ATR GTX en bra allroundsko med vattentätt&hellip:
 • Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Men Black/Azure

  Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Men Black/Azure
  Vattentät allroundsko för medel- och långdistansträning på grus, stig och asfalt När löpträningen sker på underlag lika varierande som vädret är Golden Gate ATR GTX en bra allroundsko med vattentätt&hellip:
 • Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Men Petrol/Orange

  Scarpa Golden Gate ATR GTXShoes Men Petrol/Orange
  Vattentät allroundsko för medel- och långdistansträning på grus, stig och asfalt När löpträningen sker på underlag lika varierande som vädret är Golden Gate ATR GTX en bra allroundsko med vattentätt&hellip:
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Women Aqua Sky/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Women Aqua Sky/Black
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande&hellip:
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Women Light Green/Green

  Scarpa Ribelle Run Shoes Women Light Green/Green
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som kutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande&hellip:
 • Scarpa Ribelle Run XT Shoes Men

  Scarpa Ribelle Run XT Shoes Men
  Teknisk sko för skyrunning och långlopp I Scarpas tekniska Ribelle-serie är Run XT skapad för de längre distanserna, med en sula konstruerad för att ge stöd och komfort under lång användning.&hellip:
 • Scarpa Ribelle Run XT Shoes Women

  Scarpa Ribelle Run XT Shoes Women
  Teknisk sko för skyrunning och långlopp I Scarpas tekniska Ribelle-serie är Run XT skapad för de längre distanserna, med en sula konstruerad för att ge stöd och komfort under lång användning.&hellip:
 • Scarpa Spin Infinity ShoesMen

  Scarpa Spin Infinity ShoesMen
  Rejält stötdämpande och stabil sko för ultralöpning För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill&hellip:
 • Scarpa Spin Ultra Shoes Women

  Scarpa Spin Ultra Shoes Women
  En ultralöpares stötdämpande och stabila dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill oändlighet.&hellip:
 • Scarpa Spin Ultra GTX Shoes Men Orange Fluo/Black

  Scarpa Spin Ultra GTX Shoes Men Orange Fluo/Black
  En ultralöpares stötdämpande och väderskyddande dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill&hellip:
 • Scarpa Spin Ultra GTX Shoes Men Ottanio/Navy

  Scarpa Spin Ultra GTX Shoes Men Ottanio/Navy
  En ultralöpares stötdämpande och väderskyddande dröm För dig som krossat gränserna för vad som är möjligt vad gäller distanser och allra helst betar av kilometer efter kilometer i nästintill&hellip:
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Women Bright Red/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Women Bright Red/Black
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som krutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget.
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Women Bright Red/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Women Bright Red/Black
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som krutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande&hellip:
 • Scarpa Ribelle Run Shoes Women Bright Red/Black

  Scarpa Ribelle Run Shoes Women Bright Red/Black
  Teknisk sko för skyrunning En innovativ och anpassningsbar skor för dig som krutar korta till medellånga distanser och tränar för skyraces. Den är byggd med exoskelett och en sockliknande, omslutande passform med stretchfoder. Resultatet är att skon känns som ett med foten när underlaget bjuder på bökig blockterräng. Ribelle är en trailrunsko med hög känslighet och precision också för dig som navigerar helt obanad terräng och behöver lita på känslan i löpsteget.