Scandifoot löparprodukter

Scandifoot Care har många lösningar för fotproblem. De har till exempel hålfotsinlägg, sportsulor, ergonomiska tofflor, stödstrumpor och stöd för pronerande fotisättning. Se utbudet som du hittar hos Scandifoots återförsäljare online.

Utbud från Scandifoot Care

 • Skoinlägg

  Skoinlägg
  Skoinlägg (sportEtt par bekväma sportsulor som ger en behaglig stötdämpning och maximal komfort. Sulorna lindrar och förebygger smärta i fot, knä och häl, samt stabiliserar och stödjer foten&hellip:
 • Skoinlägg barn

  Skoinlägg barn
  Skoinlägg till barnDessa skoinlägg är speciellt anpassade för barn. Skoinläggen ger ett bekvämt stöd till barnens fötter. De är anpassade för att ge en naturlig position till fötterna vid varje&hellip:
 • Hålfotsinlägg barn

  Hålfotsinlägg barn
  Hålfotsinlägg barnDessa skoinlägg för barn ger stöd till hålfoten och en behaglig fotnedsättning. Sulorna ger foten en korrekt och naturlig position för att minska eventuella smärtor i fötterna.Skoinlägg&hellip:
 • Skoinlägg

  Skoinlägg
  Extra mjuka skoinlägg med hälkuddeÄr du trött på hälsmärta? Vill du känna en mjuk komfort i varje steg? Dessa fantastiska skoinlägg har en extra mjuk upphöjning under hälarna som ger en fantastisk&hellip:
 • Skoinlägg 4D

  Skoinlägg 4D
  Extremt stötdämpande skoinlägg (mjuka bubblor)Mjuka och stötdämpande skoinlägg med bubblor som ger dina fötter en fantastisk komfort hela dagen. Skoinläggen påfrestningarna på dina fötter och&hellip:
 • Skoinlägg för fotboll

  Skoinlägg för fotboll
  Fotbollssulor - Skoinlägg för fotbollEtt par ergonomiska och fjäderlätta skoinlägg för fotboll som passar i alla typer av fotbollsskor. I fotboll fotarbetet otroligt viktigt med både korta och&hellip:
 • Skoinlägg

  Skoinlägg
  Skoinlägg med magneter ger hälsofördelarSulornas elva strategiskt placerade magneter stimulerar dina viktigaste reflexzoner under fötterna. Dessa fantastiska skoinlägg med magneter bygger på metoden&hellip:
 • Mjuka skoinlägg barn

  Mjuka skoinlägg barn
  Mjuka skoinlägg till barn med stöd mot pronationDessa smidiga skoinlägg är speciellt anpassade för barn. Skoinläggen ger ett mjukt stöd till barnens fötter. De är anpassade för att ge ett vardagligt&hellip:
 • Skoinlägg

  Skoinlägg
  Individanpassade skoinlägg till hela familjenEn smidig rulle med stötdämpande skoinläggsmaterial som ger dig och hela familjen möjligheten att skapa perfekt anpassade skoinlägg hemma. Varje rulle&hellip: