Salvequick löparprodukter

 • SalvequickMED Blister Rescue Mix 6 st

  SalvequickMED Blister Rescue Mix 6 st
 • SalvequickMED Blister Rescue Extreme XL 4 st

  SalvequickMED Blister Rescue Extreme XL 4 st
 • Salvequick MED Blister Rescue Original 5 st

  Salvequick MED Blister Rescue Original 5 st
  Ett skavsårsplåster som skyddar såret samtidigt som det ger tryckavlastning. Plåstret fastnar inte i skavsåret tack vare sårdynorna av hydrogel samtidigt som limmet i ytterkanterna gör att det sitter ordentligt på plats.
 • Salvequick MED Blister Rescue Mix 6 st

  Salvequick MED Blister Rescue Mix 6 st
  Skavsårsplåster som sitter ordentligt på plats och ger ett heltäckande skydd, tryckavlastning samt optimal sårläkningsmiljö. Tack vare sårdynorna av hydrogel fastnar inte plåstret i skavsåret utan är lätt och smärtfritt att ta bort.Mixpack för häl och utsida framfot.
 • Salvequick Blister medium 6 st

  Salvequick Blister medium 6 st
  Salvequick Foot Care Heels är ett måste för den som drabbats av skavsår eller blåsor på fötterna. Plåstren är tillverkade i ett så kallat hydrokolloidmaterial vilket betyder att de effektivt absorberar den vätska som kommer från såret och bildar därmed en dämpande kudde som skydd mot friktion och tryck från skorna. Det yttre lagret är smuts- och vattenavvisande. För att snabba på läkningsprocessen och för att såret ska försvinna så snabbt som möjligt släpper materialet bara in en liten mängd luft. Detta skapar en optimal miljö för dessa typer av sår. Salvequick Foot Care Heels kommer sitta som en extra hud på foten tack vare den flexibla formen.
 • Salvequick Pokémon Plåster 20 st

  Salvequick Pokémon Plåster 20 st
  Ett följsamt och tåligt plåster för aktiva barn med roliga figurer från Pokémon som tillexempel Pikachu för att göra sårläkningen roligare. Salvequicks barnplåster har skonsamt lim för barns känsliga hud. Hypoallergent.,låter huden andas och är vatten- och smutsavvisande. Denna förpackning innehåller 20 plåster i tre olika storlekar:4 st: 25mm x 72mm8 st: 19mm x 72mm8 st: 16mm x 56mm
 • Salvequick Plåster textil längd 5 m

  Salvequick Plåster textil längd 5 m
  Salvequick Textil är ett texilplåster som kan anpassas och klippas till för att passa efter såret. Plåstret är starkt och flexibelt. Det elastiska och följsamma plåstret passar extra bra på de kroppsdelar som böjs mycket, till exempel armbågar, leder och knän.
 • Salvequick Aqua resist míx 22 st

  Salvequick Aqua resist míx 22 st
  Salvequick Aqua Resist är ett smuts- och vattenavvisande plåster med högabsorberande sårdyna. Innehåller 22 stycken följsamma plåster. God häft- och andningsförmåga.
 • Salvequick Textil plåster medium 20 st

  Salvequick Textil plåster medium 20 st
  Salvequick Textil Medium är 29 stycken plåster med textilväv. De är riktigt tåliga och rejäla allroundplåster som är bra att ha i medicinlådan hemma, på jobb eller annan lämplig plats. Tack vare sitt elastiska material lämpar de sig även bra för de kroppsdelar som är i rörelse, exempelvis armbågar, knän och knogar. Detta paket innehåller plåster i en standardstorlek.
 • Salvequick Aqua Resist Mix 40st

  Salvequick Aqua Resist Mix 40st
  Salvequick Aqua Resist är en mix av plastplåster som både är vatten- och smutsavvisande. Plåstren andas, har en högabsorberande sårdyna och passar utmärkt på de flesta ställen på kroppen för hela familjen.Salvequick Aqua Resist Mix innehåller 40 st plåster i olika storlekar - perfekt för hela familjen!
 • Salvequick Med Blister Rescue Toes Skavsårsplåster 6 st

  Salvequick Med Blister Rescue Toes Skavsårsplåster 6 st
  Blister Rescue skavsårsplåster skyddar skavsåret och ger tryckavlastning. Den nya innovativa designen, med sårdyna av hydrogel, sitter säkert på plats samtidigt som den är smärtfri att ta av.
 • Salvequick MED Wound Closure Strips 8 st

  Salvequick MED Wound Closure Strips 8 st
  Sterila suturremsor för förslutning av små sår. Remsorna är lätta att använda, passar alla och sitter bra på. Tejpen underlättar förslutningen av sårytorna mot varandra. Rengör såret och se till att det inte smittas innan applicering. Innehåller 2 storlekar, 3st 6,4mm x 80 mm och 5st 3mm x 75mm
 • Salvequick Aqua resist 75 cm

  Salvequick Aqua resist 75 cm
  När du eller någon i din närhet har fått ett sår är det viktigt att sköta om det på rätt sätt för att det ska läka så snabbt som möjligt. Salvequick Aqua Resist plåster skyddar sår från fukt och smuts så att det varken blir irriterat eller infekterat.
 • Salvequick MED Blister Rescue Extreme XL 4 st

  Salvequick MED Blister Rescue Extreme XL 4 st
  Ett skavsårsplåster som ger ett heltäckande skydd, tryckavlastning samt optimal sårläkningsmiljö. Plåstret fastnar inte i skavsåret tack vare sårdynorna av hydrogel samtidigt som limmet i ytterkanterna gör att det sitter ordentligt på plats.
 • Salvequick Plåster med maxi cover XXL 5 st

  Salvequick Plåster med maxi cover XXL 5 st
  När vanliga plåster helt enkelt inte räcker till är Salvequick Maxi Cover XXL att lita på. Extra stora och sterila plåster som även passar dig med känslig hud. Andasförmåga.Storlek 97 mm x 79 mm.
 • Salvemed Aqua maxi cover 5 st

  Salvemed Aqua maxi cover 5 st
  Salvemed Aqua Maxi Cover är ett vattentätt plåster som skyddar såret mot såväl väta som bakterier och smuts. Plåstret har andasegenskaper för en skön komfort samt god häftyta vilket gör att det sitter väl på plats.Storlek 76 x 54 mm. Innehåller 5 stycken plåster.
 • Salvequick Plåster textil längd 75 cm

  Salvequick Plåster textil längd 75 cm
  Salvequick Textil är ett plåster med textilväv på utsidan. Det är ett rejält, robust och tåligt plåster, som är smidigt att klippa till rätt passform eftersom det kommer på rulle. Elastiskt plåster som kan sättas på rörliga kroppsdelar.
 • Salvequick Plåster med aqua cover XXL 5 st

  Salvequick Plåster med aqua cover XXL 5 st
  När alla andra plåster inte räcker till är Salvequick Aqua Cover XXL en räddare i nöden. Plåstren har en extra stor sårdyna som skyddar och absorberar sårvätska från större typer av sår. God andasförmåga och 100% vattentätt.Storlek 97 x 79 mm. Innehåller 5 stycken plåster.
 • Salvequick Animals 20 st

  Salvequick Animals 20 st
  Salvequick Animals Plåster är en mix av barnplåster med underbart söta hundvalpar och kattungar. Passar perfekt för aktiva barn som leker mycket. Plåstret är gjort i ett flexibelt och skonsamt material som är smuts- och vattenavvisande. Hypoallergent.Förpackningen innehåller plåster i olika storlekar som täcker in stora och små barnfamiljers behov.
 • Salvemed Plåster Family Mix 26 st

  Salvemed Plåster Family Mix 26 st
  Salvequick Family Mix är en familjemix av plåster i olika storlekar och material som passar en rad olika behov och situationer. Passar speciellt bra att användas av barnfamiljer eftersom de har allt som krävs för utelek och aktiva barn. De är tåliga, flexibla och fäster bra mot huden. Innehåller ett stort urval av vatten- och smutsavvisande plåster i plast, extra hudvänliga plåster för känslig hud och elastiska textilplåster.16 x Aqua Resist4 x Sensitive6 x Elastiska textilplåster
 • Salvequick Aqua Resist Medium 20 st

  Salvequick Aqua Resist Medium 20 st
  Salvequick Aqua Resist Medium är normalstora plåster för mindre sår. Plåstren kan användas på de flesta ställen på kroppen, eftersom de är elastiska och följsamma. De passar bra att använda på sår som behöver skyddas mot vatten och smuts, eftersom de avvisar dessa effektivt. Salvequick Aqua Resist Medium har en yttre yta i plast, och på insidan sitter en högabsorberande sårdyna som suger upp sårvätska effektivt och håller såret torrt och hygieniskt. Den smarta plasten andas, vilket bidrar till en normal läkningstid. I förpackningen finns 20 st. medelstora och vattenavvisande plåster.
 • Dalvequick MED Liktornsplåster 6 st

  Dalvequick MED Liktornsplåster 6 st
  Skyddande plåster med salicylsyra som minskar smärta, lindrar tryck, förhindrar friktion samt hjälper till att ta bort liktornar och förhårdnader. Plåstren innehåller salicylsyra (40%) som hjälper till att ta bort liktornar och förhårdnader. Salicylsyra-punkten behandlar liktornen/förhårdnaden utan att påverka omgivande hud. Den perforerade dynan bidrar till tryckavlastning och därmed smärtlindring.
 • Salvequick Fingerplåster Mix 18 st

  Salvequick Fingerplåster Mix 18 st
  Följsamma plåster i olika former som passar extra bra för fingrar och fingertoppar. Låter huden andas och är vatten- och smutsavvisande.Vattenavvisande.
 • Salvemed Plåster extra sensitive 50 cm

  Salvemed Plåster extra sensitive 50 cm
  Salvemed Extra Sensitive är ett större plåster för dig med känsligare hud. Har en god andasförmåga och skonsam häftyta vilket ger komfort och minimal påfrestning på huden. Plåstren är allergitestade, fria från latex och kolofonium. Rekommenderas av Astma- & Allergiförbundet.
 • Salvequick Paw Patrol Plåster 20 st

  Salvequick Paw Patrol Plåster 20 st
  Ett följsamt och tåligt plåster för aktiva barn. Det låter huden andas och är vatten- och smutsavvisande med söta figurer från paw patrol för att göra sårläkningen roligare. Hypoallergent. Salvequicks barnplåster har skonsamt lim för barns känsliga hud.
 • Salvemed Maxi cover 5 st

  Salvemed Maxi cover 5 st
  Salvemed Maxi Cover är ett något större plåster när vanliga små inte räcker till. Det sterila plåstret har en god andasförmåga och bra häftyta vilket gör det komfortabelt och välsittande.Storlek 76 x 54 mm. Innehåller 5 stycken plåster.
 • Salvequick Aqua block family pack 16 st

  Salvequick Aqua block family pack 16 st
  Salvequicks Aqua Block-plåster skyddar mot vattenintrång, och passar därmed bra för barn eller aktiva vuxna som utsätter skadan för vatten. Plåstret passar bra för mindre sår, och är följsamt och elastiskt. Det kommer även med roliga figurmotiv, och kan användas av hela familjen.
 • Salvequick MED Shower & Bath Film 15 cm x 1 m

  Salvequick MED Shower & Bath Film 15 cm x 1 m
  Vattenavvisande och andningsbar elastisk film för att skydda sår, förband och/eller bandage vid dusch eller bad. Hypoallergent lim. Bakterieskydd (medicinskt membran). 15 cm x 1 m och kan klippas till önskad längd. Instruktioner:• Klipp till önskad storlek • Ta bort den minsta bit täckpapper från folien• Applicera vid behov en kompress på såret• Fäst folien på huden och dra av resten av skyddet
 • Salvequick Aqua block 12 st

  Salvequick Aqua block 12 st
  Salvequick Aqua Block är ett vattentätt plåster som ger såret en fuktig sårläkning vilket kan främja en snabbare läkning. Det tunna plåstret sitter bekvämt och tryggt på plats.100% vattentätt och med andasförmåga.
 • Salvequick Blister Small 6 st

  Salvequick Blister Small 6 st
  Plåster för att förebygga skavsår och lindra vid redan uppkomna skavsår