Mabs löparprodukter

 • Mabs Universal Fotledsbandage 1 st

  Mabs Universal Fotledsbandage 1 st
  Mabs Elastiskt fotledsbandage universal avlastar fotleden och ger stöd och en lätt kompression. Bandaget är elastiskt och är effektivt att använda vid inflammation, ledförslitning och stukning. Använd bandaget direkt efter skadan för att minska svullnad och ge stöd. Omkretsmåttet tas runt fotleden i höjd med fotknölarna och är 18-25 cm.
 • Mabs Hälinlägg Small 1-pack

  Mabs Hälinlägg Small 1-pack
 • Mabs Hälinlägg large 2 st

  Mabs Hälinlägg large 2 st
  Mabs Hälinlägg används i dina skor för en skön komfort och smärtlindring vid hälsporre och ömma hälar. Tillverkad i 100% medicinskt klassad silikon. Kan tvättas och användas flera gånger.Storlek Large passar skostorlek 41-44.
 • Mabs Hälinlägg Medium

  Mabs Hälinlägg Medium
 • Mabs Hälinlägg Large 1-pack

  Mabs Hälinlägg Large 1-pack
 • Mabs Elastiskt knäbandage S/M

  Mabs Elastiskt knäbandage S/M
  Vid värk eller skador i knät kan det vara skönt att avlasta leden och dess muskler med ett skydd som stabiliserar och är mjukt på samma gång. Mabs Knä stödbandage ger ett kraftfullt stöd för knät och används ofta vid lättare ledbandsskador, vid ledförslitning, muskelinflammation och instabilitet. Skyddet kan tvättas i 40° tillsammans med andra kläder, men gärna i tvättpåse för extra skydd. Använd ett skydd som passar din knäled.Storlek S/M har en omkrets på 29-35 cm.
 • Mabs Knä one size

  Mabs Knä one size
  Mabs Knä One Size kan behandla besvär med knä genom att ge ett stadigt stöd för knäleden. Bandaget är tillverkat av NeoTex som ger både värme och bra kompression.
 • Mabs Man Kompressionsstrumpa S 38-40 Svart

  Mabs Man Kompressionsstrumpa S 38-40 Svart
  Mabs Man är en kompressionsstrumpa speciellt framtagen för män. Den graderade kompressionen från ankeln upp mot knät ger en ökad blodcirkulation i benen som motverkar trötta och svullna ben. Designen är diskret och elegant. Passar bra under till exempel kostymbyxor. Den höga bomullshalten i strumpan gör den mjuk och bekväm.Strumporna håller medicinsk kompressionsklass 1. 15-21 mmHg.Storlekstabell: SmallSkostorlek ca 38-40Ankel 20-23 cmVad 31-37 cm
 • Mabs Elastiskt knäbandage L/XL

  Mabs Elastiskt knäbandage L/XL
  Vid värk eller skador i knäet kan det vara skönt att avlasta leden och dess muskler med ett skydd som stabiliserar och är mjukt på samma gång. Mabs knä stödbandage ger ett kraftfullt stöd för knät, och används ofta vid lättare ledbandsskador, vid ledförslitning, muskelinflammation och instabilitet. Skyddet kan tvättas i 40° tillsammans med andra kläder, men gärna i tvättpåse för extra skydd. Använd ett skydd som passar din knäled.Storlek L/XL har en omkrets på 36-44 cm.
 • Mabs Hälinlägg medium 2 st

  Mabs Hälinlägg medium 2 st
  Mabs Hälinlägg används i dina skor för en skön komfort och smärtlindring vid hälsporre och ömma hälar. Tillverkad i 100% medicinskt klassad silikon. Kan tvättas och användas flera gånger.Storlek Medium passar skostorlek 38-40.
 • Mabs Elastiskt knäbandage beige L/XL

  Mabs Elastiskt knäbandage beige L/XL
  Mabs Elastiskt Knäbandage avlastar, ger ett lätt stöd och kompression till knäleden och används vid inflammation, instabilitet, smärta och ledförslitning. Bandaget ger också värme och kan användas vid knäartros och meniskskador. Storleken på knäbandaget är L/XL och färgen är beige.
 • Mabs Hälinlägg small 2 st

  Mabs Hälinlägg small 2 st
  Mabs Hälinlägg används i dina skor för en skön komfort och smärtlindring vid hälsporre och ömma hälar. Tillverkad i 100% medicinskt klassad silikon. Kan tvättas och användas flera gånger.Storlek Small passar skostorlek 35-37.
 • Mabs Elastiskt knäbandage beige S/M

  Mabs Elastiskt knäbandage beige S/M
  Mabs Elastiskt Knäbandage avlastar, ger ett lätt stöd och kompression till knäleden och används vid inflammation, instabilitet, smärta och ledförslitning. Bandaget ger också värme och kan användas vid knäartros och meniskskador. Storleken på knäbandaget är S/M och färgen är beige.
 • Mabs Knästrap one size

  Mabs Knästrap one size
  Här hittas ett knästöd för dig som har något av tillstånden hopparknä, schlatterknä eller smärta i knäskålen vid instabilitet. Mabs Knästrap fungerar som ett stödjande bandage och hjälper till att ge avlastning för knät, och stöd till knäskålssenan. Detta skydd från Mabs kommer i en storlek som passar knän med en omkrets på 29-42 cm, vilket innebär att det passar de flesta.
 • Mabs Tåskydd medium 2 st

  Mabs Tåskydd medium 2 st
  Mabs tåskydd är ett mjukt skydd med insida av gelé som skyddar tån och återfuktar huden. Påskyndar hudens läkningsprocess samt skydd åt liktornar, ärr och sår. Det tubformade skyddet kan klippas till önskad storlek.Storlek Medium har en diameter på 15 mm.