Hansaplast löparprodukter

 • Hansaplast Green & Protect Strips 20 st

  Hansaplast Green & Protect Strips 20 st
  Green & Protect är hållbara tygplåster tillverkade av fibrer från naturligt ursprung. Materialet är slitstarkt med extra stark häftförmåga och en sårdyna som inte fastnar i själva såret. Det är dessutom vattenavvisande. Perfekt för att täcka och skydda mindre sår.
 • Hansaplast Sensitive 3XL Sterila Plåster 5 st

  Hansaplast Sensitive 3XL Sterila Plåster 5 st
  Hudvänliga sårplåster som skyddar medelstora och större sår. Lämpliga efter mindre operationer. Mjukt och andningsbart material som fäster säkert och är smärtfritt att ta bort. Latexfri.Förpackningen innehåller 5 plåster i storlek 10 x 15 cm.
 • Hansaplast Aqua Protect Plåster 20 st

  Hansaplast Aqua Protect Plåster 20 st
  Hansaplast Aqua Protect är ett tunt och flexibelt plåster lämpligt för alla typer av mindre sår. Det starka fästet gör att plåstret sitter säkert på plats samtidigt som det flexibla, vattentäta materialet klarar både bad och dusch. Sårdynan är inte vidhäftande och skyddar såret.Plåstren finns i olika storlekar som täcker hela såret.Förpackningen innehåller:- 12 stycken plåster i storlek 25 x 72mm- 8 stycken plåster i storlek 39 x 39mm
 • Hansaplast Sensitive 4XL Sterila Plåster 5 st

  Hansaplast Sensitive 4XL Sterila Plåster 5 st
  Hudvänliga sårplåster som skyddar medelstora och större sår. Lämpliga efter mindre operationer. Mjukt och andningsbart material som fäster säkert och är smärtfritt att ta bort. Latexfri.Förpackningen innehåller 5 stycken plåster i storlek 10 x20 cm.
 • Hansaplast Green & Protect 6 cm x 1 m 1 st

  Hansaplast Green & Protect 6 cm x 1 m 1 st
  Green & Protect är hållbara tygplåster tillverkade av fibrer från naturligt ursprung. Materialet är slitstarkt med extra stark häftförmåga och en sårdyna som inte fastnar i själva såret. Det är dessutom vattenavvisande. Perfekt för att täcka och skydda mindre sår. Klipps till önskad bredd.
 • Hansaplast Sensitive Plåster 1 m x 6 cm

  Hansaplast Sensitive Plåster 1 m x 6 cm
  Hansaplast Sensitive plåster är extra snälla mot huden och passar utmärkt till alla typer av mindre sår. Den hudvänliga häftmassan säkerställer att plåstret håller sig ordentligt på plats samtidigt som det är smärtfritt att ta bort. Själva sårdynan fastnar inte i såret. Materialet är flexibelt och plåstret kläpps lätt till önskad storlek. Förpackningen innehåller ett förband på 1 meter.
 • Hansaplast Sensitive Plåster XL 6 x 7 cm 5 st

  Hansaplast Sensitive Plåster XL 6 x 7 cm 5 st
  Hudvänliga sårplåster som skyddar medelstora och större sår. Fastnar inte i såret. Hög absorbtionsförmåga och lämpliga efter exempelvis mindre operationer.CE-märkt medicinteknisk produkt.
 • Hansaplast Universal Vattentåligt Plåster 1 m x 6 cm

  Hansaplast Universal Vattentåligt Plåster 1 m x 6 cm
  Hansaplast Universal plastplåster är lämpliga för alla typer av mindre sår. Materialet andas och är vattenavvisande medan den starka häftmassan gör att plåstret sitter på plats. Sårdynan är inte vidhäftande och skyddar såret.
 • Hansaplast Elastic Extra Flexibelt Plåster 20 st

  Hansaplast Elastic Extra Flexibelt Plåster 20 st
  Hansaplast Elastic är ett extra flexibelt plåster som anpassar sig till kroppens rörelser. Idealiskt för leder och rörliga kroppsdelar. Den starka häftmassan gör att plåstret sitter säkert på plats. Själva sårdynan är inte vidhäftande utan skyddar såret.Passar alla typer av mindre sår.Förpackningen innehåller:- 14 st plåster i stl 19 x 65 mm- 6 st plåster i stl 30 x 65 mm
 • Hansaplast Sensitive Strips 20 st

  Hansaplast Sensitive Strips 20 st
  Mycket hudvänliga plåster och smärtfria att ta bort. Passar som skydd till alla typer av mindre sår.
 • Hansaplast Finger Strips 16 st

  Hansaplast Finger Strips 16 st
  Extra långa och flexibla fingerplåster med extra hållbart grepp. Täcker och skyddar mindre sår från både smuts och bakterier. - Stark häftförmåga- Vattenavvisande
 • Hansaplast Filtringar small 20 st

  Hansaplast Filtringar small 20 st
  Om du har använt ett par hårda eller trånga skor under en längre period kan det hända att du får förhårdnader, liktornar eller ömma områden på fötterna. Vissa besvär är svåra att bli av med direkt men som tur är finns det olika hjälpmedel som lindrar för att du ska kunna gå som vanligt utan att behöva känna dig besvärad. Hansaplast Filtringar är små runda ringar som man sätter runt den ömma punkten på området. Det gör att trycket minskar och smärtan avtar. Filtringarna är mycket effektiva vid liktornar. I paketet ingår 20 st filtringar med ytterdiametern 2,2 cm.
 • Hansaplast Sensitive Kids 6 cm x 1 m

  Hansaplast Sensitive Kids 6 cm x 1 m
  Hudvänligt barnplåster med olika motiv på söta djur. Den skyddande och dämpande sårdynan fastnar inte i såret vilket gör plåstret smärtfritt att ta bort. Kan klippas till rätt storlek.