Gymstick löparprodukter

Finska företaget Gymstick tillverkar träningsprodukter och har över 650 unika redskap, maskiner och tillbehör för träning och wellness. I Gymsticks sortiment finns utrustningen som passar på gym men också i prisklass för privatpersoner att köpa och träna med hemma. Det finns allt från gåbandet Gymstick Walkingpad till Treadmill PRO 20.0 för nära femtio tusen kronor.

 • Gymstick GT 1.0 Löpband

  Gymstick GT 1.0 Löpband
  Gymstick GT1.0 är ett kompakt löpbandet med en mycket bra löpkänsla samt flera funktioner som ökar träningsglädjen. Du kan enkelt ändra löphastigheten med snabbknapparna och samtidigt följa din träning på den eleganta LED-skärmen.
 • Gymstick Walkingpad Pro, Gåband

  Gymstick Walkingpad Pro, Gåband
  Gymstick WalkingPad Pro löpband kan vikas 180°, så den förvaras väldigt smidigt hemma. Gymstick WalkingPad Pro löpband är kraftfullt, men ger ifrån sig ett förhållandevis lågt ljud. Enkel att använda och komma ingång med. Armstödet kan fällas upp om du vill använda det eller som en extra trygghet. Snygg stilren design. Aluminiumlegeringen är mycket slitstark, men också väldigt lätt. Detta och möjligheten att fälla ihop bandet med några få rörelser, gör det väldigt smidigt att hantera. Små hjul inbyggda i frontpanelen gör att du enkelt flyttar bandet dit du vill ha det. Istället för att styra löpbandet med en klassisk panel använder man en liten smidig fjärrkontroll som kan stoppas ner i fickan. Du hittar start / stopp-knappen, öka / minska hastigheten och växla läge. Genom att länka Walking Pad Pro till din mobiltelefon eller smartTV kan du också se statistik och träningsloggar. Det finns tre träningslägen. Manuell hastighetskontroll via fjärrkontrollen eller KS Fit APP. Mer avancerat läge är den patenterade Adaptive Speed ​​Control, som automatiskt justerar hastigheten efter din takt. Körläge: gång / springläge Barnlås Överhettningsskydd Styrs med fjärrkontroll och mobilapplikation Recension från Bäst i test på Kostnord.se Gå framåt, spring hemma - Kvalitet och komfort i varje steg! Efter att ha genomfört våra omfattande tester och utvärderingar, har vi gett Gymstick Walkingpad Pro ett betyg på 4,7 av 5. Detta gåband står ut för sin användarvänlighet och robusta konstruktion. Gåbandet kan styras både med en fjärrkontroll och en mobilapplikation, vilket gör det anpassningsbart och enkelt att använda för flera användare. Dessutom är gåbandet hopfällbart, vilket gör det praktiskt för hemmabruk där utrymme kan vara begränsat. Gymstick Walkingpad Pro visade också stor hållbarhet under våra tester. Med en vikt på 33 kg, en max användarvikt på 110 kg och en motor med 1,25 hk (peak 2,5 hk), klarade det av att hantera både högre hastigheter och tyngre användare utan tecken på slitage. Dessutom har den en löpyta längd på 120 cm och bredd på 44 cm, vilket ger gott om utrymme för en bekväm gång- eller löpupplevelse. Prismässigt ligger Gymstick Walkingpad Pro i den högre änden av skalan på 5958 kr. Men med tanke på dess hållbarhet, funktioner och användarvänlighet anser vi att det är ett prisvärt alternativ för de som är villiga att investera i ett högkvalitativt gåband för hemmabruk. Observera dock att garantitiden är begränsad till ett år vid användning i hemmiljö och garantin gäller inte för semikommersiell eller kommersiell användning. Fördelar - Användarvänlig och robust konstruktion - Styras via fjärrkontroll och mobilapplikation - Hopfällbar för praktisk förvaring - Stor hållbarhet och kapacitet - Generös löpyta för bekväm användning Nackdelar - Pris i högre änden av skalan - Begränsad garantitid och användning Dokument Produktmanual (SE) Produktmanual (EN) Produktmanual (FI)
 • Gymstick Treadmill PRO 20.0, Löpband

  Gymstick Treadmill PRO 20.0, Löpband
  Gymstick PRO20.0 är ett professionellt löpband av toppmodell som passar alla seriösa hemmalöpare eller kommersiella gym. Med en massiv 15,6-tums pekskärm är det en upplevelse i sig att använda enheten. Löpbandet erbjuder många träningsprogram, inklusive Real Scenery-program som visar en löpande scen på skärmen som justerar hastighet och vinkel efter situationen. Kraftfull motorn som når maximala hastigheter på 25 km/h och den justerbara körvinkeln erbjuder utmaningar för alla användare. Extremt robust ram och speciellt konstruerad stötdämpande säkerställer att träningen är säker och skadefri.
 • Gymstick WalkingPad Pro Gåband

  Gymstick WalkingPad Pro Gåband
  Hopfällbart gåband som är smidigt att förvara.Tystgående och kompakt med hjul som gör bandet lätt att flytta. Maxhastighet 10km/h. Köp hos Sportproffsen.se
 • Gymstick Treadmill GT3.0, Löpband

  Gymstick Treadmill GT3.0, Löpband
  Gymstick GT3.0 löpband erbjuder en utmärkt löpupplevelse och ett brett utbud av funktioner för idrottaren hemma, som behöver det lilla extra från sin träningsmaskin. Den kompakta formfaktorn och den vikbara designen sparar golvyta och är perfekt för hemmet. Den stora LED-skärmen och den elastiska löpytan gör det lätt att springa på GT3.0. Löpytans vinkel kan justeras från en perfekt plan yta till en krävande uppförsbacke. Robust kaross, handtag och nödbroms säkerställer att träning med GT3.0 är så säker som möjligt.
 • Gymstick Treadmill GT4.0, Löpband

  Gymstick Treadmill GT4.0, Löpband
  Gymstick´s GT4.0 löpband är designad med alla hemanvändares behov i åtanke. GT4.0 har många olika träningsprogram som gör löpningen mer motiverande och givande. Det stötdämpande löpbandet ger utmärkta löpupplevelser samtidigt som du sparar dina leder och minskar skadorna som kan uppstå vid löpning. Körhastigheten kan enkelt justeras inom 1 - 18 km / h från snabbtangenter på styret eller från konsolen. Löpningsvinkeln kan också enkelt justeras för mer utmanande uppförsbacke. Robust ram, långt styre och nödstopp gör träningen med löpbandet säker. GT4.0 kan enkelt fällas upprätt för att spara golvyta och flyttas med hjälp av transporthjulen integrerade i enheten. Dokument Produktmanual (SE) Produktmanual (EN) Produktmanual (FI)
 • Gymstick Massage Ball, Massageboll

  Gymstick Massage Ball, Massageboll
  Ett lättanvänt och snyggt verktyg som erbjuder deep-tissue massage. Spik-designen hjälper att förbättra blodcirkulation och lindra ömma, överarbetade muskler. Specifikationer: Mått diameter: 9,5 cm Material: PVC
 • Gymstick Treadmill GT1.0, löpband

  Gymstick Treadmill GT1.0, löpband
  Detta löpband från Gymstick erbjuder en trevlig springupplevelse och olika funktioner för effektiv träning i en kompakt maskin. Bland de praktiska funktionerna som detta löpband erbjuder hittar du däribland snabbtangenter på konsolen som gör det möjligt att enkelt ändra hastigheten. Den eleganta LED-skärmen visar all nödvändig data. Löpbältet är konstruerat på ett sätt som minskar risken för skada på kropp och ledband. Robust kaross, handtag och nödbroms säkerställer att din löprunda på GT1.0 är så säker som möjligt. Löpbältet kan också justeras från en perfekt plan yta till en liten upprätt vinkel manuellt med hjälp av justeraren på enhetens baksida. Löpbandet kan enkelt fällas upprätt för att spara utrymme efter träning. Dokument Produktmanual (SE) Produktmanual (EN) Produktmanual (FI)
 • Gymstick Massage Ball Set (3pcs), Massageboll

  Gymstick Massage Ball Set (3pcs), Massageboll
  Tre olika och lättanvända Gymstick-massageverktyg i ett paket. Smart design som aktiverar ämnesomsättningen och ger lättnad för trötta och trånga muskler. Den släta fascia-bollen har utvecklats för muskelmembran-behandling och muskelmassage. Storlek: röd boll 9,1 cm, svart boll 7,7 cm, svart slät boll 6,5 cm Material: spikey bollar (pvc), slät boll (tpr)
 • Gymstick WalkingPad Elite, Gåband

  Gymstick WalkingPad Elite, Gåband
  Gymstick WalkingPad Elite är det första fullfjädrade löpbandet med en innovativ dubbelfällningsmekanism. Den tysta kolborstfria motorn erbjuder en topphastighet på 16 km/h. Den eleganta och lättlästa LED-displayen är integrerad i handtaget. Du kan styra enheten antingen med vridknappen eller genom att koppla enheten till den separat tillhörande KSFit-appen. Den breda löpytan ger säkerhet under träningen. Den stabila konstruktionen är enkel att fälla ihop och flytta med hjälp av förflyttningshjulen för förvaring. Tack vare fällmekanismen tar enheten mycket lite plats. Den förmonterade enheten är lätt och snabb att använda. Tekniska Specifikationer Tre-delad hopfällbar ram LED-display integrerad i handtaget Funktioner: Tid, hastighet, sträcka och kalorier (mer i appen) Hållare för surfplatta integrerad i handtaget Säkerhetslina
 • Gymstick Treadmill PRO 10.0, Löpband

  Gymstick Treadmill PRO 10.0, Löpband
  Gymstick PRO10.0 ger prestanda och stil till alla hem eller kommersiella gym. Detta löpband av professionell kvalitet erbjuder en extremt smidig körupplevelse med olika funktioner som gör löpandet motiverande och effektivt. Drivs av 3,0 hästkrafter kontinuerlig växelströmsmotor (max 5,0 hk), som når en hastighet på 22 km/h. Med lätt justerbar löphastighet och vinkel och många träningsprogram erbjuder PRO10.0 prestanda för alla användare oavsett deras kondition. Löpbandets ram är extremt robust och slitstark och har en stötdämpande löpyta som gör löpningen säker och skadefri. Extra stor, lättanvänd digital LED-display visar alla viktiga indikatorer med en snabb överblick.
 • Treadmill GT 4.0

  Treadmill GT 4.0
  Gymsticks GT 4.0 löpband är speciell utformad för att möta behoven hos hemmagymsentusiasten. Detta löpband kommer att göra din löpträning både effektiv och motiverande.
 • Treadmill GT 3.0

  Treadmill GT 3.0
  Gymstick GT3.0 löpband erbjuder en bra känsla samt flera funktioner som ökar löparglädjen i en kompakt storlek.
 • Gymstick Active Recovery Twin Ball, Massageboll

  Gymstick Active Recovery Twin Ball, Massageboll
  Två lätthanterade redskap som du lätt kan plocka med dig vart du vill. Använda dem till en effektiv djupvävnadsmassage. Ger dig en bättre blodcirkulation och smärtlindring samt bra kur mot överansträngda muskler. Specifikation Längd: 15,7 cm Diameter: 8 cm Material: EPP
 • Gymstick Myofascia Doubleball, Massageboll

  Gymstick Myofascia Doubleball, Massageboll
  Denna dubbelbollen är ett kompakt och effektivt verktyg för myofasciala övningar och genom olika övningar kan det även släppa på spända muskler samt ge massage på punkter där användaren behöver det. Specifikationer: Mått (LxBxH): 12,5 x 6,3 x 6,3 cm Vikt: 0,32 kg Material: Silikon
 • Gymstick Treadmill GT7.0, Löpband

  Gymstick Treadmill GT7.0, Löpband
  Gymstick GT7.0 kan beskrivas med två termer: prestanda och användarvänlighet. Förutom den snygga och moderna designen erbjuder GT7.0 många funktioner som förväntas av ett högpresterande löpband för aktiva hemanvändare. Den speciellt konstruerade stötdämpande löpytan ger en bekväm och skadefri löptur. Topphastighet på 20 km/h och justerbar löpvinkel garanterar tillräcklig utmaning även för de avancerade användarna. GT7.0 har en extra stor digital LED-display med alla viktiga löpdata som enkelt kan överses med en blick. Robust ram, styre och nödstopp ser till att träningen på GT7.0 är så säker som möjligt.
 • Gymstick Active Mini Massage Ball, Massageboll

  Gymstick Active Mini Massage Ball, Massageboll
  Effektivt redskap som du lätt kan plocka med dig vart som helst. Perfekt för att massera djupvävnad. Bollen hjälper dig att öka blodcirkulationen, lindra ömma punkter och arbeta med överansträngda muskler. Diameter: 4,8 cm.
 • Gymstick Active Spikey Massage Ball Set, Massageboll

  Gymstick Active Spikey Massage Ball Set, Massageboll
  Två stycken massagebollar som är fasta nog att kunna massera den djupa muskelvävnaden. Den taggiga designen medför att blodcirkulationen ökar och får smärtande muskler att slappna av. Den lilla massagebollen är 7cm och den stora är 9cm. Material: PVC
 • Gymstick Active Cold Recovery Doubleball, Massageboll

  Gymstick Active Cold Recovery Doubleball, Massageboll
  Active Cold Recovery Doubleball kombinerar kallrehabilitering och fasciabehandling. Strukturen på bollen hjälper att rehabilitera muskler speciellt i nacke, rygg, axlar och vader. Bollen innehåller kallgel och kan frysas. Behandling med kyla lindrar inflammation och svullnader efter träningsrelaterade skador. Med kallbehandling förebygger man ytterligare skador samt rehabiliterar muskler för bättre elasticitet, rörlighet och prestation. Specifikation Mått: 6 x 12,8 x 6 cm Frysningstid: Max 5 timmar för ett pass
 • Gymstick Walkingpad, Gåband

  Gymstick Walkingpad, Gåband
  WalkingPad från Gymstick för alla som vill få motion i vardagen Gymstick WalkingPad är smal, liten och vikbar – lätt ställa framför Tv:n för att sedan enkelt och smidigt stoppa undan den i garderoben. WalkingPad är så kompakt och lätt att den dessutom passar på kontoret. Mattan viks på mitten för att göra det enklare att förflytta och förvara den. Hur långt hinner du gå med Gymstick WalkingPad under en arbetsdag? Gymstick WP aktiverar och bygger muskler i underkroppen samt stimulerar både blodcirkulation och ämnesomsättning. När du promenerar på WalkingPad håller du dig vaken och klar i huvudet, så att du kan hantera arbetet bättre och effektivare. Gångmattan levereras med en fjärrkontroll som gör det enkelt att justera mattans funktioner såsom hastighet. Dessutom kan enheten styras av en mobiltelefon (Anroid / iOS). Information från konsolen: tid, hastighet, avstånd och steg. Barnlås Överhettningsskydd Konstruktion Gymstick satsar på enkelhet utan komplicerad instrumentpanel. Hela enheten är huvudsakligen baserad på en kvalitetsdesign av med ramar i aluminium. Aluminiumlegeringen är extremt slitstark, men också otroligt lätt. Detta och möjligheten att fälla bandet i kompakta dimensioner med några få rörelser, gör det enkelt att hantera enheten. Små hjul inbyggda i frontpanelen kan också användas för att flytta. Kontrollera Hur man styr ett band utan en klassisk panel? Helt enkelt med hjälp av en användarvänlig fjärrkontroll som du kan förvara i fickan. Du hittar start / stopp-knapp, öka / minska hastigheten och växla läge. Genom att länka Walking Pad till din telefon eller smart TV kan du också se statistik och träningsloggar. Två hastighetslägen Det finns två träningslägen, det första inkluderar manuell hastighetsstyrning via fjärrkontrollen. Det mer avancerade läget är den patenterade Adaptive Speed Control, som automatiskt justerar hastigheten efter din takt. Innehåller Walking Pad Fjärrkontroll Laddare och kabel Nyckel
 • Gymstick Myofascia Rope Ball, Massageboll

  Gymstick Myofascia Rope Ball, Massageboll
  Snygg och funktionell Rope Ball från Gymstick. Tack vare dess smarta design kan du använda vilken av de två bollarna du tycker passar bäst för just dina behov. Repet tillåter små och precisa rörelser för att masera små öma punkter i till exempel ryggen. Längd: 40 cm
 • Gymstick Massage Gun

  Gymstick Massage Gun
  Gymstick Massage Gun är en massagepistol som hjälper till att lindra spända muskler, ömhet och stel rygg. Den är perfekt för både personlig och semi-professionell användning, vilket innebär att den också kan användas av fysioterapeuter eller kiropraktorer.Massagepistolen erbjuder fem skräddarsydda massagehuvuden som ger en avkopplande massageupplevelse som påskyndar muskelåterhämtning och minskar risken för idrottsskador.Enheten erbjuder 3 olika vibrationsnivåer så att den inte dras, även under starkare massagebehandlingar; 1200 rpm - 2000 rpm - 2800 rpm.Laddbart Litiumbatteri4/5 i betyg av Aftonbladet september 2020.
 • Gymstick Massage Gun Cairo Pro, Massagepistol

  Gymstick Massage Gun Cairo Pro, Massagepistol
  Gymstick Massage Gun CairO Pro är den mest ergonomiska massagepistolen på marknaden. Massagepistolen hjälper till att lindra spända muskler, ömhet och styv rygg. Modellen är utmärkt för både personlig och full professionell användning vilket gör att den även är ett bra val för en sjukgymnast eller kiropraktor. Massagepistolen erbjuder fem anpassade massagehuvud, vilket ger en avkopplande massageupplevelse som påskyndar muskelåtervinning och minskar risken för idrottsskador. Enheten erbjuder 5 olika vibrationsnivåer som Relax, Soft, Medium, Hard och Extreme 1400 rpm - 3200 rpm. En laddning räcker mellan 6,5 timmar och till 15 timmar beroende på användningen. Den snyggt designade förpackningen inkluderar ett smidigt stativ. Extra batterier säljs separat. Specifikationer Mått: 26 x 17 x 7 cm Vikt: 0,96 kg Batteriets livslängd 6,5 -15h, 2600mAh / 24V Motor 30W och amplitud 10mm 100 -240V - 50 / 60Hz 0,6A Förvaringsstativsystem Levereras med premium rese- och lagringsväska Recension från Bäst i test Läcker massagepistol med upplyst display och bordsstativ Gymstick CairO Pro är en riktig läckerbit som med sin långa arm ger skön massage över hela kroppen. När den inte används placeras den antingen på det snygga bordsstativet eller i den medföljande förvaringsväskan. Batteritiden imponerar och är bland de bästa i hela testet! Den eleganta designen sticker ut CairO massagepistolen sticker ut i vårt test med sin snygga design och smarta lite längre arm. Den är perfekt om du ofta utför egenmassage och behöver nå svårtillgängliga delar på ryggen. Vi uppskattar särskilt det smidiga bordsstativet som gör att massagepistolen kan stå framme på ett naturligt sätt och smälta in i en modern inredning. CairO levererar en imponerande batteritid på cirka 15 timmar vid lägsta hastighet. När du använder massagepistolen i ett mörkt rum så är det praktiskt att displayen lyses upp så att du ser vilken hastighet du har valt. Displayen visar också antalet slag som pistolen har levererat under sessionen, vilket egentligen är information som är helt onödig. Däremot gillar vi den dioden längst ner på armen som visar hur mycket kräm som är kvar i batteriet, en praktisk detalj som flera andra modeller i testet saknar. Den förlängda armen hjälper dig CairO Pro erbjuder en hög maxhastighet och ett brett spektrum av vibrationsnivåer. Den klarar av att leverera djup massage ända tills motståndet ökar. Det märks vid våra försök att massera lite djupare av exempelvis ryggen, då stannar motorn ganska snabbt. Om du vill komma djupare in i de stora muskelgrupperna rekommenderar vi att du letar efter en massagepistol med bättre specifikationer. Vi hade även önskat några fler munstycken för ett bredare användningsområde. CairO Pro från Gymstick passar dig som letar efter en enkel men snygg massagepistol för i första hand egenmassage. Visst är motorn något svag men det gör inte så mycket så länge du inte har ett starkt behov av riktig djupmassage och det kompenseras istället av den grymma batteritiden. + Belyst display, bra räckvidd, lång massagetid - Klen motor, saknar vissa munstycken
 • Gymstick Recovery Ball 10cm, Massageboll

  Gymstick Recovery Ball 10cm, Massageboll
  Recovery Ball är idealisk för att massera kroppen för att aktiverar ämnesomsättningen och ger lättnad för trötta och trånga muskler. Djup återhämtning är din biljett om du vill släppa trånga muskler säkert och enkelt med samma tekniker som de bästa terapeuterna och kiropraktorerna använder. Diameter: 10 cm Material: EPP
 • Löpband PRO20 - Gymstick

  Löpband PRO20 - Gymstick
 • Gymstick Fascia Ball Cork, Massageboll

  Gymstick Fascia Ball Cork, Massageboll
  Använd detta effektiva redskap för massering och rehabilitering av dina muskler och muskelhinnor. Den kompakta och fasta bollen når även den minsta delen av muskeln. Material ansvarsfullt producerat och 100 % biologiskt nedbrytbart och återvinnbart kork. Specifikation Material: kork Miljövänligt, 100 % biologiskt nedbrytbart och återvinnbart Hygienisk och hudvänlig Dia: 6,5 cm
 • Gymstick Myofascia Ball, Massageboll

  Gymstick Myofascia Ball, Massageboll
  MyoFascia Ball är ett kompakt och effektivt verktyg för att mjuka upp vävnad med hjälp av olika övningar och tekniker. Bollens storlek tillåter användaren att sikta in sig på små punkter och för att penetrera vävnaden djupare. Genom regulär användning kan du uppnå en mer avslappnad kropp, bättre hållning och rörelsemönster. Specifikationer: Diameter: 6 cm
 • Gymstick Emotion Massage Ball, Massageboll

  Gymstick Emotion Massage Ball, Massageboll
  Ett lättanvänt mobilitetsverktyg som är tillräckligt fast för att ge en djup vävnadsmassage. Den piggiga designen hjälper till att förbättra cirkulationen och lindra ömma, överarbetade muskler. Diameter: 9,5 cm Material: PVC
 • Fascia Roller

  Fascia Roller
  Gymstick Fascia Roller är en grovmönstrad triggerpunktsrulle som erbjuder en mer djupgående stimulans och massage än de traditionella produkterna i samma kategori.
 • Gymstick Fascia Roller, Massageroller

  Gymstick Fascia Roller, Massageroller
  Till skillnad av en traditionell slät rulle, är Fascia-rullens yta full med knölar som främjar blodcirkulationen och ger elasticitet till vävnader på ett mer effektivt sätt. Fascia-rullen sköter bindvävnader, förbättrar muskelflexibilitet och tillför hjälp till ömma muskler. En rulle med kompakt storlek är händig att förvara och lätt att ta med sig. Specifikationer: Diameter: 13 cm Längd: 32 cm
 • Gymstick Spikey Massage Ball Combo, Massageboll

  Gymstick Spikey Massage Ball Combo, Massageboll
  Två lättanvända Gymstick-massageverktyg som ger djup penetration i muskelvävnader. Taggarna på bollarna aktiverar ämnesomsättningen och ger lättnad för trötta och trånga muskler. Perfekt design för att nå dolda muskelutlösningspunkter som annars kan vara svåra att nå. Storlek: 7,5 cm (enkel boll), 15,6 x 7 cm (dubbel boll) Material: pvc
 • Gymstick Active Massage Bar, Massageroller

  Gymstick Active Massage Bar, Massageroller
  Gymstick Massage Bar är ett komfortabelt och effektivt verktyg för att lätta på spända muskler i hela kroppen. Piggarna på bollarna aktiverar blodcirkulation och slappnar av musklerna. Det mjuka handtaget ger en komfortabel användning. Specifikationer: Mått: 42 x 6 cm
 • Gymstick Cold Massager, Massageroller

  Gymstick Cold Massager, Massageroller
  Massageterapi och kylbehandling i samma redskap. Cold Massager lindrar och förebygger svullnader och andra symptomer som inflammationer och träningsskador åstadkommit. En avkylad stålboll håller sig kall länge och man slipper bekymra sig över smältande is och våta kläder. Specifikation Inkluderar: Cold Massager med ergonomiskt handtag och avkylande gel inuti den rostfria stålbollen. Bollens diameter: 5 cm. Frysningstid: max 5 timmar före användning.
 • Gymstick Drum Massager, Massageroller

  Gymstick Drum Massager, Massageroller
  Drum Massager kan användas förutom på axlar också på andra kroppsdelar, såsom nedre delen av rygg, lår, rumpa etc. Drum Massager ökar blodcirkulationen och avslappnar musklerna effektivt och snabbt. Djupt verkande knackande massage lindrar spänningar även på områden som är svåra att nå. Värmen hjälper att avslappna ännu snabbare och gör att komforten känns länge efteråt. Lätt att använda, lägga undan, hålla rent och förvara. Reglerbar intensitet där högsta nivån är mycket kraftig och bör användas försiktigt om man är känslig i nacke och axlar. Specifikationer: Material: Yta:Textil/Konstläder, Inre del: respirerande halkfri textil Automatiskt program, reglerbar med 10 nivåer i intensitet. Led display visar Power/Mode/Värme Griphandtag i gummi för stimulering av akupunkter i händer och fingrar. Mått (LxBxH): 65 x 35 x 7 cm
 • Gymstick Myofascia Ball 12cm, Massageboll

  Gymstick Myofascia Ball 12cm, Massageboll
  Snygg triggerpoint- och massageboll från Gymstick. Tack vare sin storlek kan användaren nå små och ömma punkter som man inte når med, till exempel, en traditionell foamroller. Specifikationer: Diameter: 12 cm Vikt: 0,09 kg Material: EVA
 • Gymstick Active Fascia Ball Cork, Massageroller

  Gymstick Active Fascia Ball Cork, Massageroller
  Slappna av spända muskler och få bättre rörlighet och kroppshållning med denna fasciaboll i kork. Passar för behandling av muskler och muskelhinnor i hela kroppen och med bollens kompakta storlek nås även de minsta smärtområden. Material ansvarsfullt producerat och 100 % biologiskt nedbrytbart och återvinnbart kork. Specifikation Material: kork. Miljövänlig, 100 % biologiskt nedbrytbar och återvinnbar. Hygienisk och hudvänlig. Mått: 6,5 cm.
 • Gymstick Active Fascia Doubleball Cork, Massageroller

  Gymstick Active Fascia Doubleball Cork, Massageroller
  Slappna av spända muskler och få bättre rörlighet och kroppshållning med denna fasciaboll i kork. Strukturen på bollen hjälper att rehabilitera muskler speciellt i nacke, rygg, axlar och vader. Material ansvarsfullt producerat och 100 % biologiskt nedbrytbart och återvinnbart kork. Specifikation Material: kork. Miljövänlig, 100 % biologiskt nedbrytbar och återvinnbar. Hygienisk och hudvänlig. Mått: 6,5 x 13,5 x 6,5 cm.
 • Gymstick Fascia Gun Mini, massagepistol

  Gymstick Fascia Gun Mini, massagepistol
  Gymstick Fascia Gun hjälper till att lindra spända muskler, ömhet och stel rygg i COMPACT storlek vart du än går. Fascia gun erbjuder fem skräddarsydda massagehuvuden, som ger en avslappnande massageupplevelse som påskyndar muskelåterhämtningen och minskar risken för sportskador. Enheten erbjuder 3 olika vibrationsnivåer, så att den inte tröttnar även vid en kraftigare massagebehandling mellan 1400rpm till 2800rpm. Levereras med 4 olika huvudfästen för enkel att använda och helkroppsåterhämtning. Recension från Bäst i test Tyst och kompakt massagepistol med flera vibrationsnivåer Gymstick Fascia Gun är den mindre massagepistolen som är imponerande kompakt i sin design. I priset ingår en smidig väska, vilket gör den perfekt att ta med på resan eller till gymmet. Trots sin lilla storlek erbjuder den hela sex vibrationsnivåer och inkluderar fyra olika munstycken. Enkel att ladda med flera vibrationsnivåer Det går inte att bortse från att motorn är i minsta laget men den är också i första hand till för enklare massage på jobbet eller på resan. Den levereras i en smidig väska där du kan förvara alla tillbehör och laddare. Den laddas via USB-C, vilket är fördelaktigt eftersom det är vanligt att flera andra tekniska enheter i hemmet också laddas på samma sätt. Om du skulle tappa bort laddaren är chansen stor att det finns en extra någonstans hemma eller på arbetsplatsen. Om du har en dator på jobbet kan du enkelt ladda massagepistolen via USB-porten. Fascia Gun är både diskret och elegant på samma gång. Den är designad med lysdioder som visar aktuell vibrationsnivå men när det gäller batteristatus behöver man leva i ovisshet. Tur är väl att den är så enkel att ladda. Det korta handtaget gör det inte helt lätt att komma åt musklerna på exempelvis ryggen på egen hand, där behöver du assistans. Behaglig ljudkuliss ger ett bredare användningsområde Föga förvånande får vi även problem med att penetrera lite större muskelgrupper som exempelvis baksida lår, motorn är för svag helt enkelt. Det positiva med detta är att även motorljudet är lågt och vill du använda massagepistolen på exempelvis tåget eller bussen så funkar det fint utan att du stör medpassagerare. Våra mätningar visar en decibelnivå på mellan 55-63 dB vilket motsvarar ljudet i ett normalt samtal eller bruset i en lugn kontorsmiljö. Gymstick Fascia Gun är ett bra val för dig som alltid vill bära med dig din massagepistol. Den passar utmärkt som avkopplande massage på kontoret, tåget eller framför TV:n. + Låg ljudkuliss, smidig, flera munstycken, olika vibrationsnivåer - Svårt att nå överallt, ingen batteristatus, svag motor Specifikationer Antal vibrationsnivåer 3 st RPM 1400-2800 Antal huvudfästen 4 st
 • Treadmill GT 1.0

  Treadmill GT 1.0
  Treadmill GT 1.0 är ett löpband från Gymstick, som ger dig en skön känsla varje gång du kliver upp på det. Här kommer din löparglädje att öka och hjälpa dig att pusha dig till nya höjder. Allt i en kompakt storlek.
 • Gymstick Active Spikey Massage Combo, Massageroller

  Gymstick Active Spikey Massage Combo, Massageroller
  Två lätthanterade redskap som du lätt kan plocka med dig vart du vill. Produkterna är tillräckligt hårda för att du ska kunna använda dem till en effektiv djupvävnadsmassage. Den taggiga designen ger dig en bättre blodcirkulation och smärtlindring samt bra kur mot överansträngda muskler. Storlek: 7,5 cm (Boll) Storlek: 15,6 x 7 cm (Dubbel ball) Material: PVC
 • Gymstick Active Cold Recovery Roller, Massageroller

  Gymstick Active Cold Recovery Roller, Massageroller
  Active Cold Recovery Roller är ett effektivt redskap för rehabilitering nacke, rygg, händer och ben. Rullen är tillverkad av stål och kan frysas. Behandling med kyla lindrar inflammation och svullnader efter träningsrelaterade skador. Med kallbehandling förebygger man ytterligare skador samt rehabiliterar muskler för bättre elasticitet, rörlighet och prestation. Specifikation Material: Stål och kylgel Mått: 4,8 x 43 x 4,8 cm Färg: Krom-svart
 • Gymstick Foot & Hand, Massageroller

  Gymstick Foot & Hand, Massageroller
  Lindra och spänn av muskelsmärta, träningsvärk och trötta fötter med denna kompata massagerollern. Gymstick Foot & Hand massager är specifikt designad för anvädning på fötter och underarm men kan användas på hela kroppen. Speciellt hjälpsam för hälsporre, kroniskt trötta fötter, stela benmuskler och dålig blodcirkulation. Dess ergonomiska form ger en komfortabel men effektiv massage. Specifikationer Material: PVC, EVA och PP Mått längd: 17 cm Mått diameter: 7 cm
 • Gymstick Massage Hook, Massageroller

  Gymstick Massage Hook, Massageroller
  Massage Hook är avsedd för egenvård av muskler och är lätt att bära och använda. Hook placeras på den önskade muskeln i nedre eller övre ryggdelen eller någon annanstans och därefter masseras. Med hjälp av rullen kan man dessutom utföra rullande massage. Färg: svart-röd.
 • Gymstick Active Mini Massager, Massageroller

  Gymstick Active Mini Massager, Massageroller
  Lätta på smärta och trötta fötter med denna kompakta mini massager. Den är specifikt designad för fot och underarm men kan även bli användas för andra kroppsdelar. Ergonomisk form ger en komfortabel design och den lilla massagern är enkel att transportera. Specifikationer: Mått: 13,8 x 3,2 cm
 • Gymstick Active Cold Massager, Massageroller

  Gymstick Active Cold Massager, Massageroller
  Massage och kall behandling i ett. Minskar svullnaden i musklerna efter träning, sportskador, ledinflamationer och mer. Efter frysning av den rostfria rullbollen håller den sig kall längre än en isbit. Den smälter inte så du kan lindra muskelspänningar utan att bli blöt. Innehåller: Ergonomiskt formade handtag och rostfri stålboll med kylgel inuti. Bolldiameter: 5 cm Frystid: max 5 timmar per gång
 • Gymstick Active Myofascia Ball, Massageboll

  Gymstick Active Myofascia Ball, Massageboll
  Kompakt och effektivt redskap för myofasciella övningar och olika sätt att dra ut hopdragna muskler. Bollen är perfekt för att precisera och fokusera på en del av muskeln och massera den djupa vävnaden. Vid regelbunden användning kan du få mjukare muskler, mer rörlighet och bättre hållning. Diameter: 6 cm
 • Gymstick Active Massage Hook, Massageroller

  Gymstick Active Massage Hook, Massageroller
  Massage kroken är en lättvikts verktyg för egen-massage som är både hållbar och enkel att använda. Kroka den över dina axlar eller runt din kropp för att massera stela och smärtande muskler för lindring direkt. Kroken har även en rulle vid slutet vilket innebär att du även kan rulla dina muskler.
 • Gymstick Recovery Twin Ball, Massage boll

  Gymstick Recovery Twin Ball, Massage boll
  Gymstick Recovery Twin Ball massageboll är lämplig för att gnugga och koppla av muskler. Ballongen aktiverar ämnesomsättningen och ger lättnad till trötta och spända muskler. Dubbelkula storlek 15,7 x 8 cm. Material: EPP.
 • Gymstick Mini Fascia Ball, Massage boll

  Gymstick Mini Fascia Ball, Massage boll
  En lättanvänd kompakt utvecklare och relaxer för rörlighet med djup vävnadspenetration. Bollens spetsiga yta aktiverar ämnesomsättningen och lindrar trötta och spända muskler.
 • Gymstick Massage Gun, Massagepistol

  Gymstick Massage Gun, Massagepistol
  Gymstick massagepistol hjälper till att lindra spända muskler, ömhet och stel rygg. Den är perfekt för både personligt och semi-professionellt bruk, vilket gör att den även kan användas av sjukgymnaster eller kiropraktorer. Massagepistolen erbjuder fyra anpassade massagerhuvuden, vilket ger en avkopplande massageupplevelse som påskyndar muskelåterhämtning och minskar risken för idrottsskador. Enheten erbjuder 3 olika vibrationsnivåer, så att den inte tröttnar även vid starkare massagebehandling 1200 rpm - 2000rpm - 2800 rpm. Levereras med 5 olika huvudfästen anpassade för olika delar av kroppen. Recension från Bäst i test Tystlåten massagepistol med högt prisvärde Med en praktisk väska som innehåller laddare, bruksanvisning och fem olika munstycken, kommer Gymstick Massage Gun redo att användas. Den erbjuder en motor som har kraft nog att bearbeta även de större muskelgrupperna på ett effektivt sätt. Dessutom är priset riktigt förmånligt! Knapparna på handtaget är så pass diskreta att det kan uppstå förvirring huruvida det är längs med handtaget eller på baksidan som man slår på massagepistolen. Men vi gillar designen och vi tycker det är stilfullt med den mattsvarta färgen och det borstade stålet. Visst är knapparna längs med handtaget på framsidan subtila men när pistolen är igång så lyser dioderna upp i en behaglig blå färg och samtidigt i en röd färg på baksidan. Jämfört med exempelvis Gymstick CairO, har denna modell ett något kortare handtag, vilket gör det svårare att nå vissa muskler på egen hand. Skön massage som inte gör dig pank I paketet får man hela fem olika munstycken som var och en har sitt lilla specialområde beroende på vad som ska masseras. Med tanke på prislappen känns det generöst även om munstyckena upplevs mer plastiga och vara av sämre kvalitet jämfört med många av de dyrare modellerna. Trots en lite mindre motor så är det en ganska tuff rackare som inte ger upp i första taget. Även större muskler som vader och lår får sig en omgång även om massagepistolen inte klarar av att gå lika mycket på djupet som modeller med starkare motor. Vi tycker dock att Massage Gun gör ett fint jobb och ger skön massage på exempelvis spända skrivbordsaxlar eller trötta ryggar. Så varför inte ge musklerna den behandling de förtjänar utan att tömma plånboken! + Generöst med tillbehör, låg ljudkuliss - Plastiga munstycken, kort handtag, något svag motor Specifikationer Nominell frekvens: 20 - 58 Hz Material: ABS, stål, silikon, EVA Batteriets livslängd 3,5 -5h, märkspänning 16,8V Motor 20W och amplitud 8mm Levereras med premium rese- och lagringsväska
 • Löpband PRO10.0 - Gymstick

  Löpband PRO10.0 - Gymstick
 • Treadmill GT 7.0

  Treadmill GT 7.0
  Treadmill GT 7.0 från Gymstick beskrivs bäst med orden prestanda och komfort! Detta löpband erbjuder alla de funktioner som förväntas av toppmoderna löpband som är avsedda för hemmabruk.
 • Gymstick Massageboll

  Gymstick Massageboll
  Gymstick massageboll är ett lättanvänt hjälpmedel för muskelvård. Den ojämna ytan förstärker effekten av massagen och hjälper mot molande värk i trötta muskler. Diameter 9,5 cm Färg: grå
ilead