Gregory löparprodukter

 • Gregory 3D Hydro Trek 3 L Optic Blue

  Gregory 3D Hydro Trek 3 L Optic Blue
  3D Hydro Trek 3 L från Gregory är ett vätskesystem med magnetiskt munstycke. Har din ryggsäck inget separat fack för vätskeblåsa kan du enkelt placera den i toppen av ryggsäcken och låta slangen sticka ut genom dragskoöppningen.
 • Gregory 3D Hydro 3 L Reservoir Optic Blue

  Gregory 3D Hydro 3 L Reservoir Optic Blue
  3D Hydro 3 L Reservoir från Gregory är ett vätskesystem för vandring och träning. 3D Hydro har ett magnetiskt munstycke som håller munstycket på plats när du vandrar. När du vill torka vätskeblåsan hänger du enkelt upp den i den inbyggda kroken.
 • Gregory Hydro 2L Reservoir

  Gregory Hydro 2L Reservoir
  Hydro 2L Reservoir tar bort problemet med att använda en vätskebehållare. Skruva bara av det läckagesäkra locket, precis som din favoritvattenflaska, och fyll enkelt på med vatten tack vare EasyGrip-handtaget. SpeedClip-ryggsäcksanslutningen gör att du kan fästa den i din ryggsäck med en hand, och den medföljande magnetiska bettventilen håller tillgång till vatten bekvämt på ryggsäckens sternumband. Easy-Fill Handle - Handtaget är direkt anslutet till reservoarlocket och ger den hävstång som behövs för att enkelt hålla pipen på plats när du fyller reservoaren. Flaskstil, läckagesäkert lock - Precis som din favoritvattenflaska stängs den breda munnen med skruvkapsel säkert för läckagesäker användning. SpeedClip Backpack Connector - Lås-och-ha-länk med en hand mellan reservoarens hängare och SpeedClip-systemet som är monterat inuti ryggsäckens vätskehylsa. Soft-Spout Bite Valve with Lever Closure - Ett mjukt gjutet munstycke och läckagesäker spakstängning när du förvarar din reservoar. Inkluderat magnetiskt sternumklipp - ett enhandsfästsystem för att enkelt docka din vätskeslang på vilken punkt som helst längs ryggbandet på din ryggsäck. Integrerad slangledning - ingjutna öglor placerar slangen ur vägen för handtaget för obehindrad fyllning. Slim Profile Baffle - En mittpanel håller reservoarens profil smal för att enkelt lägga till i en packning utan att lägga till bulk. Material - Metallocen PE-film (BPA- och PVC-fri) Mått  - - 3,8 x 20,3 x 36,2 cm Volym -2 L Vikt - 0,164 kg
 • Gregory 3D Hydro 2 L Reservoir Optic Blue

  Gregory 3D Hydro 2 L Reservoir Optic Blue
  3D Hydro 2 L Reservoir från Gregory är ett vätskesystem för vandring och träning. 3D Hydro har ett magnetiskt munstycke som håller munstycket på plats när du vandrar. När du vill torka vätskeblåsan hänger du enkelt upp den i den inbyggda kroken.
 • Gregory 3D Hydro 3L Reservoir

  Gregory 3D Hydro 3L Reservoir
  Tack vare den mjuka 3D-konstruktionen fungerar 3D Hydro-reservoaren som en reservoar och torkar som en flaska. Funktioner 3D QuickDry: Mjukgjuten 3D-design förhindrar kontakt mellan övre och undre skikt när den hänger öppen, vilket dramatiskt påskyndar torktiden och motverkar bakterietillväxt. QuickDry-hängare: Ett bekvämt alternativ för förvaring eller hängande torkning på eller utanför leden, integrerat i själva behållaren. SpeedClip-monteringssystem: 3D Hydro-aktiverade Gregory-ryggsäckar har en enhandslås-och-gå-länk mellan reservoarens hängare och SpeedClip-systemet som är monterat inuti ryggsäckens vätskehylsa. Anatomisk passform: 3D-formen och den genomgående baffeln fördelar reservoarens vikt korrekt genom att placera vattnet platt mot ryggen för optimal stabilitet och komfort, utan att lägga till vikt och cylindrisk massa. Spine Co-Molded Handle: Ett bekvämt, mjukt gjutet handtag gör det enkelt att fylla på och den samgjutna basplattan ger stöd i hela längden för problemfri insättning och avlägsnande från packningen. Snabbkoppling: Snabbkoppling för slang i linje för enkel påfyllning utan att behöva lossa slangen från axelbältet. Soft Spout Bite Valve med magnetisk klämma: Hävstångsfunktion på/av bettventil möjliggör säker, läckagefri förvaring när du reser till och från leden (tillbehör till bröstbandet med magnet ingår). EasyGrip-fyllningsport: Gummibeklädd öppning för påfyllningsport med integrerad slanglokaliserare för snabbkoppling i linje och skruvkapselbälte. Specifikation Material - Metallocen PE-film (BPA- och PVC-fri) Färg - Optisk blå Mått -7,6 x 43,8 x 17,8 cm Volym - 3 L Vikt - 0,2 kg SKU - 145287-5583
 • Gregory 3D Hydro 2L Reservoir

  Gregory 3D Hydro 2L Reservoir
  Skruva bara av det läckagesäkra locket, precis som på din favoritvattenflaska, och fyll enkelt på med vatten tack vare EasyGrip-handtaget. Med SpeedClip-anslutningen kan du fästa den i ryggsäcken med en hand, och den medföljande magnetiska bettventilen gör att du alltid har tillgång till vatten på ryggsäckens bröstrem. Handtag för enkel påfyllning - Handtaget är direkt anslutet till behållarens lock och ger den hävstångseffekt som behövs för att enkelt hålla pipen på plats när du fyller på behållaren. Flaskliknande, läckagesäkert lock - Precis som din favoritvattenflaska stängs den breda mynningen med skruvlock säkert för läckagesäker användning. SpeedClip-anslutning för ryggsäck - Enhandslåsning mellan reservoarhängaren och SpeedClip-systemet monterat inuti ryggsäckens hydreringshylsa. Soft-Spout Bite Valve med spakstängning - Ett mjukgjutet munstycke och läckagesäker spakstängning när du förvarar din reservoar. Medföljande magnetisk sternumklämma - enhandsfästsystem för enkel dockning av vätskeslangen vid valfri punkt längs ryggsäckens sternumrem. Integrerad slangdragning - gjutna öglor placerar slangen ur vägen för handtaget för obehindrad fyllning. Smal profil - En mittpanel håller behållarens profil smal så att den enkelt kan läggas till i en ryggsäck utan att öka volymen. Detaljer 3,8 x 20,3 x 36,2 cm 2L 0,164 kg SKU: 145289-1624
 • Gregory 3D Hydro 2L Reservoir

  Gregory 3D Hydro 2L Reservoir
  Gregory 3D Hydro 2L Reservoir är en vattenreservoar som levererar komfort och stabilitet ute på vandringsleden. Den unika, flexgjutna 3D-designen förhindrar kontakt mellan över- och underlager när&hellip:
 • Gregory 3D Hydro 3L Reservoir

  Gregory 3D Hydro 3L Reservoir
  Gregory 3D Hydro 3L Reservoir är en vattenreservoar som levererar komfort och stabilitet ute på vandringsleden. Den unika, flexgjutna 3D-designen förhindrar kontakt mellan över- och underlager när&hellip:
 • Gregory 3D Hydro Trek 3L

  Gregory 3D Hydro Trek 3L
  Gregory 3D Hydro Trek 3L är den första vattenreservoaren framtagen för användning vid både backpacking, vandring och i ditt basecamp i vildmarken. För vandring Unik, flexgjuten 3D-design förhindrar&hellip:
 • Gregory 3D Hydro 2L Reservoir

  Gregory 3D Hydro 2L Reservoir
  Skruva bara av det läckagesäkra locket, precis som på din favoritvattenflaska, och fyll enkelt på med vatten tack vare EasyGrip-handtaget. Med SpeedClip-anslutningen kan du fästa den i ryggsäcken&hellip:
 • Gregory 3D Hydro 3L Reservoir

  Gregory 3D Hydro 3L Reservoir
  Tack vare den mjuka 3D-konstruktionen fungerar 3D Hydro-reservoaren som en reservoar och torkar som en flaska. Funktioner 3D QuickDry: Mjukgjuten 3D-design förhindrar kontakt mellan övre och undre skikt&hellip:
 • Gregory Hydro 2L Reservoir

  Gregory Hydro 2L Reservoir
  Hydro 2L Reservoir tar bort problemet med att använda en vätskebehållare. Skruva bara av det läckagesäkra locket, precis som din favoritvattenflaska, och fyll enkelt på med vatten tack vare EasyGrip-handtaget.&hellip: