Futuro löparprodukter

Som löpare har vi fokuserat på utbudet av sportskydd för knä och fötter från Futuro. De har i sina serier Comfort, Sport och Performance flera typer av skydd som kan avlasta, värma och ge stöd när vi tränar. Här kan du hitta Futuros knästöd i olika storlekar samt fotledsstöd från Futuro.

Futuros sportskydd för löpning

 • Futuro Classic Knästöd Medium

  Futuro Classic Knästöd Medium
 • Futuro Classic Knästöd Large

  Futuro Classic Knästöd Large
 • Futuro Sport Knästöd Medium

  Futuro Sport Knästöd Medium
 • Futuro Justerbar Knärem 1 st

  Futuro Justerbar Knärem 1 st
  Låt inte ditt onda knä hindra dig från att sporta och utföra fysiska aktiviteter! Med Futuro Knärem får ditt knä ett bekvämt stöd som lindrar smärtan som ofta uppstår vid löparknä eller inflammation i knäets senor. Knäremmen är justerbar och därmed enkel att använda och anpassa efter knäet. Tillverkad i material som reglerar fukt och motverkar obehaglig doft.Justerbar storlek: 31,8 - 44,5 cm
 • Futuro Performance Fotledsstöd 1 st

  Futuro Performance Fotledsstöd 1 st
  Låt inte stukningar eller överansträngningar i fotleden hålla dig tillbaka! Med Futuro Fotledsstöd Sport stabiliserar du fotleden och kan utföra fysiska aktiviteter utan smärta. Du använder det enkelt och reglerar stödet med hjälp av elastiska band.Det smidiga stödet är tillräckligt tunt för att passa i din vanliga sko och har ett material som släpper igenom fukt och motverkar dålig doft. Fotledsstödet kan användas på både höger och vänster fot.Justerbar storlek: 20,3 - 25,4 cm.
 • Futuro Sport Knärem

  Futuro Sport Knärem
 • Futuro Comfort Knästöd Med Skenor L 1 st

  Futuro Comfort Knästöd Med Skenor L 1 st
  Instabila och överansträngda leder kan orsaka smärta och göra att du känner dig hämmad. Futuro Knästöd ger ett bekvämt stöd som minskar smärtan vid fysisk aktivitet samt bidrar till att förebygga framtida skador. Knästödet är utformat med dubbla skenor som stöttar utan att begränsa din rörelseförmåga. Panelen bakom knät minskar veckning och gör användningen av knästödet bekväm. Lätt att dra på och av. Kan användas på både höger och vänster knä.Storlek Large passar dig med omkrets 43,2 - 49,5 cm. Mät strax ovanför knät.
 • Futuro Comfort Knästöd Med Skenor S 1 st

  Futuro Comfort Knästöd Med Skenor S 1 st
  Instabila och överansträngda leder kan orsaka smärta och göra att du känner dig hämmad. Futuro Knästöd ger ett bekvämt stöd som minskar smärtan vid fysisk aktivitet samt bidrar till att förebygga framtida skador. Knästödet är utformat med dubbla skenor som stöttar utan att begränsa din rörelseförmåga. Panelen bakom knät minskar veckning och gör användningen av knästödet bekväm. Lätt att dra på och av. Kan användas på både höger och vänster knä.- Öppning över knäskålen- Omedelbar kompression och stabilisering- Ventilerande material- Passar både vänster och höger knäStorlek S passar dig med omkrets 30,5 - 36,8 cm. Mät strax ovanför knät.
 • Futuro Wrap Around Fotledsstöd M 1 st

  Futuro Wrap Around Fotledsstöd M 1 st
  Futuro Fotledsstöd används för att stötta fotleden i samband med vrickningar, kronisk instabilitet eller överansträngningar. Fotledsstödet är enkel att använda och passar lika bra på höger som vänster fot.Med hjälp av kompression avlastas fotleden och nya skador kan förebyggas. Du anpassar stödet för perfekt passform med hjälp av justerbara remmar. Det tunna materialet släpper igenom fukt och passar utan problem i skon.Storlek Medium passar dig med vristomkrets 20,3-22,9 cm.
 • Futuro Comfort Knästöd Large 1 st

  Futuro Comfort Knästöd Large 1 st
  FUTURO™ Comfort knästöd är lösningen för att få ett lätt stöd. Det bekväma knästödet i elastiskt material har låg profil och är töjbart för att följa de naturliga rörelserna och inte synas under kläderna. Eftersom materialet andas håller du dig sval.Passar både vänster och höger knä.Storlek Large passar dig med knäomkrets 43,2 cm - 49,5 cm.
 • Futuro Knästöd Med Skenor M 1 st

  Futuro Knästöd Med Skenor M 1 st
  Instabila och överansträngda leder kan orsaka smärta och göra att du känner dig hämmad. Futuro Knästöd ger ett bekvämt stöd som minskar smärtan vid fysisk aktivitet samt bidrar till att förebygga framtida skador. Knästödet är utformat med dubbla skenor som stöttar utan att begränsa din rörelseförmåga. Panelen bakom knät minskar veckning och gör användningen av knästödet bekväm. Lätt att dra på och av. Kan användas på både höger och vänster knä.- Öppning över knäskålen- Omedelbar kompression och stabilisering- Ventilerande material- Passar både vänster och höger knäStorlek Medium passar dig med omkrets 36,8 - 43,2 cm. Mät strax ovanför knät.
 • Futuro Classic Knästöd Small

  Futuro Classic Knästöd Small
 • Futuro Wrap Around Fotledsstöd S 1 st

  Futuro Wrap Around Fotledsstöd S 1 st
  Futuro Fotledsstöd används för att stötta fotleden i samband med vrickningar, kronisk instabilitet eller överansträngningar. Fotledsstödet är enkel att använda och passar lika bra på höger som vänster fot.Med hjälp av kompression avlastas fotleden och nya skador kan förebyggas. Du anpassar stödet för perfekt passform med hjälp av justerbara remmar. Det tunna materialet släpper igenom fukt och passar utan problem i skon.Storlek Small passar dig med vristomkrets 17,8-20,3 cm.
 • Futuro Comfort Knästöd Small 1 st

  Futuro Comfort Knästöd Small 1 st
  FUTURO™ Comfort knästöd är lösningen för att få ett lätt stöd. Det bekväma knästödet i elastiskt material har låg profil och är töjbart för att följa de naturliga rörelserna och inte synas under kläderna. Eftersom materialet andas håller du dig sval. Passar både vänster och höger knä.Storlek Small = knäomkrets 30,5 cm - 36,8 cm.
 • Futuro Wrap Around Fotledsstöd L 1 st

  Futuro Wrap Around Fotledsstöd L 1 st
  Futuro Fotledsstöd används för att stötta fotleden i samband med vrickningar, kronisk instabilitet eller överansträngningar. Fotledsstödet är enkel att använda och passar lika bra på höger som vänster fot. Med hjälp av kompression avlastas fotleden och nya skador kan förebyggas. Du anpassar stödet för perfekt passform med hjälp av justerbara remmar. Det tunna materialet släpper igenom fukt och passar utan problem i skon.Storlek Large passar dig med vristomkrets 22,9-25,4 cm.
 • Futuro Comfort Knästöd Medium 1 st

  Futuro Comfort Knästöd Medium 1 st
  FUTURO™ Comfort knästöd är lösningen för att få ett lätt stöd. Det bekväma knästödet i elastiskt material har låg profil och är töjbart för att följa de naturliga rörelserna och inte synas under kläderna. Eftersom materialet andas håller du dig sval. Passar både vänster och höger knä.Storlek Medium = knäomkrets 36,8 cm - 43,2 cm.
 • Futuro Sport Knästöd Small

  Futuro Sport Knästöd Small