Fischer löparprodukter

 • Fischer Rollerski Waistbelt

  Fischer Rollerski Waistbelt
  Fischer Rollerski Waistbelt är ett praktiskt, justerbart bälte för rullskidåkning, som är utrustat med två elastiska, blixtlåsförsedda fickor för att rymma det allra mest nödvändiga när du är ute o...
 • Fischer Drink-/Fitbelt

  Fischer Drink-/Fitbelt
  Fischer Drink-/Fitbelt är ett praktiskt midjebälte med BPA-fri vattenflaska (0.75 L). Midjebältet har även en vadderad bakpanel, justerbart bälte, fickor med dragkedja och reflekterande detaljer.
 • Waistbag

  Waistbag
  Waistbag är en liten midjeväska från Fischer som passar perfekt till löpning eller sightseeing då du bara vill ha med dig det absolut nödvändigaste. Tack vare det justerbara höftbältet och den vadderade ryggen så sitter väskan bekvämt. De reflekterande detaljerna ökar din synlighet i mörkret och den elastiska bottnen ger lite extra utrymme när det behövs.
 • Drinkbelt Profession

  Drinkbelt Profession
  Håll dig säker och håll din vätskebalans med Drinkbelt Professional från Fischer. Detta är en 1 liter, BPA-fri vattenflaska integrerad i detta isolerade, justerbara och vadderade vätskebälte. Små fickor och nyckelhållare håller väsentliga saker nära och säkra. Reflekterande detaljer för säkerhet.
 • Hydration Waistbag

  Hydration Waistbag
  Hydration Waistbag från Fischer är en midjeväska med inbyggd vätskeblåsa som passar perfekt för dagsturer, längdskidåkning, löpning eller rullskidåkning. Hydration Waistbag har ett justerbart höftbälte och vaddering i ryggen för att sitta bekvämt på plats. Invändigt finns en 1,5 liter vätskeblåsa med magnetisk fixering och en klämma för att fästa vattenslangen på dina kläder. Dessutom innehåller den 2 stora huvudfack med nyckelhållare och många extra förvaringsfack med elastiska fickor eller dragkedja. Framtill finns även en reflex som ökar säkerheten vid träning i mörker.
 • BC Offtrack

  BC Offtrack
  Back Country-truga med låg vikt (17g) för olika typer av terräng.Bra avvägning mellan styrka, styvhet och vikt.