Ecobody löparprodukter

 • Ecobody Massageboll 3-pack, Massageredskap

  Ecobody Massageboll 3-pack, Massageredskap
  Set med massagebollar innehåller tre olika stora bollar, med vilka du effektivt kan få sjuka muskler att slappna av. Knottrorna på massagebollen stimulerar lymfvätskornas omlopp, vilket piggar upp trötta muskler t ex under pauserna på arbetsplatsen. Massagebollan kan du ta med dig i väskan och massera dig under resan genom att placera bollen mellan ryggen och ryggstödet.
 • Ecobody Fascia Boll 10 cm, Massageredskap

  Ecobody Fascia Boll 10 cm, Massageredskap
  Eco Body Fasciaboll är ett simpelt men fungerande redskap när det gäller muskelvård. Bollen är lätt att bära med sig till pausgymnastiken och att användas te x mellan ryggen och stolens ryggstöd, där den slappnar av musklerna
 • Ecobody Fascia DuoBoll 12cm, Massageredskap

  Ecobody Fascia DuoBoll 12cm, Massageredskap
  25 x 12cm, Material: Hårt EPP
 • Ecobody Djupmassagerulle, Massageredskap

  Ecobody Djupmassagerulle, Massageredskap
  Eco Body djupmassagerulle är ett perfekt redskap när du skall öppna en muskelstagnation. Med hjälp av denna masserar du muskeln så den slappnar av. Med denna rulle sköter du även en effektivare kroppsvård.
 • Ecobody ZenRoller Massagerulle, Massageredskap

  Ecobody ZenRoller Massagerulle, Massageredskap
  EcoBody ZenRoller är en motoriserad massagerulle. ZenRollerin darrningsfunktion stimulerar effektivt blodcirkulationen och nervsystemet, och kroppens enzymer frigörs och sprider välmående till hela kroppen. Förpackningen innehåller mångsidiga rullningsinstruktioner på både svenska och finska. Skäm bort dig själv eller din vän med Zen Rollern. Till vem passar ZenRollern? De som jobbar sittande (öppnar ryggstagnationer). Slappnar av och minskar stress. Hjälper vid insomning.