Blackroll löparprodukter

 • Blackroll Medical Massage Roller

  Blackroll Medical Massage Roller
  En mjukare massage roller i god kvalitet som kan användas för yoga och pilates samt massage. Köp utrustning för träning och välmående på Sportproffsen.se
 • Blackroll Ball Triggerball

  Blackroll Ball Triggerball
  En triggerboll är utmärkt för att lindra muskelvärk. Bollen ger behandling på djupet och är avsedd för triggermassage för såväl stora som små muskelgrupper.
 • Blackroll Groove Pro foam roller

  Blackroll Groove Pro foam roller
  Back Black Roller Roll Groove Pro är en 50% hårdare version av standard rullen Black Roll Groove och är därför bäst lämpad för de något mer erfarna användarna. Den formade ytan aktiverar blodcirkulationen och förstärker effekten av massagen. Rullen passar för trigger massage och är även utmärkt för att öppna upp större muskelgrupper. Rullen behandlar på djupet individuella smärtpunkter. Du kan exempelvis använda den mot överansträngda vad och lår muskler som ofta blir stela efter mycket gång och löpträning. Du kan exempelvis också öppna skuldror och bröstrygg genom trycket mellan golv, rullen och kroppens tyngd. Musklernas rörlighet ökar då spända muskelknutor lösgörs. Produkterna tillverkas i Tyskland och de högklassiga muskelvårdsredskapen passar användare på alla nivåer. De är populära även bland professionella idrottare, vilket är ett bevis på produktkvaliteten! Beställ din rulle idag och bli kvitt spända, överansträngda muskler genom ökad blodcirkulation!
 • Blackroll Groove Pro massagerulle

  Blackroll Groove Pro massagerulle
  Blackroll Groove Pro massagerulle Blackroll KROPPSVÅRD & HÄLSA > MASSAGERULLAR
 • Blackroll Mini Massage Roller

  Blackroll Mini Massage Roller
  Kompakt liten massagerulle för effektiv för behandling av hela kroppen, men särskilt lämplig för fötter och händer. Ökar blodcirkulation och lösgör muskelknutor.
 • Blackroll Standard Massage Roller

  Blackroll Standard Massage Roller
  Massage Roller Standard är en medium-hård roller som masserar och avlägsnar muskelknutor. Köp utrustning för massage och stretch hos Sportproffsen.se
 • Blackroll Groove Ryggrulle

  Blackroll Groove Ryggrulle
  Blackroll Groove ryggrulle är en medelhård rulle som är ett utmärkt hjälpmedel för att rulla ryggen och lösa upp muskelspänningar. Den mönstrade ytan på rullen aktiverar blodcirkulationen och förstärker massageeffekten. Blackroll-produkterna är tysktillverkade kroppsvårdsprodukter av hög kvalitet och passar för användare på alla nivåer. Endast ett material används vid tillverkningen (inga inmonterade plastrullar, inga beläggningar). Produkterna är gjorda av 100 % återvunnet material som sparar miljön. Blackroll-produkterna är hygieniska och fria från kemikalier. Kvaliteten på produkterna bevisas av att de också används av professionella idrottare!