Beurer löparprodukter

 • Beurer MG 35 Massagerulle

  Beurer MG 35 Massagerulle
  Beskrivning av artikelDjupverkande massagerulle med triggerpunkterErgonomiskt design3 intensitetsnivåerVibrerande massagerulle för massage av triggerpunkter. 3 roterande rullaggregat för flexibel användning. Djupverkande tack vare en speciell soft-touch yta. Massageläge för en intensiv massage. Kan användas när du står, sitter eller ligger. Mångsidig - hemma och på resande fot. Ergonomiskt formad. Litium jon batteri.
 • Beurer MG 99 Massage gun compact

  Beurer MG 99 Massage gun compact
  Beskrivning av artikel:Riktad muskelmassage för aktivering och återhämtningKompakt design4 massagetillbehör för skräddarsydd användning5 intensitetsnivåer - upp till 3000 impulser per minutMed ergonomiskt handtag för enkel användningKan användas på alla muskelområdenLED-lampor för visning av batteriets tillstånd och driftinställningLätt viktLitiumjonbatteri för upp till 5 timmars användningMG 99 muskelmassage från Beurer bidrar till aktivering och återhämtning genom riktad muskelmassage. 4 massagetillbehör möjliggör skräddarsydd användning. Den lätta vikten,  kompakta ergonomiska formen och det bekväma handtaget gör den enkel att använda.
 • MG 10, Massage Ball

  MG 10, Massage Ball
  MG10, Massageboll från Beurer hjälper dig att slappna av i spända muskler genom vibrationer.
 • Beurer MG 180 Massage Gun

  Beurer MG 180 Massage Gun
  Beskrivning av artikelRiktad muskelmassage för aktivering och återhämtning6 massagetillbehör för skräddarsydd användning4 intensitetsnivåer - upp till 3200 impulser per minutMed ergonomiskt handtag för enkel användningKan användas på alla muskelområdenLED-lampor för visning av batteriets tillstånd och driftinställningErgonomisk formLitiumjonbatteri för upp till 3 timmars användningMG 180 muskelmassage från Beurer bidrar till aktivering och återhämtning genom riktad muskelmassage. ​6 massagetillbehör möjliggör skräddarsydd användning. Den ergonomiska formen och det bekväma handtaget gör det enkelt att använda.
 • Beurer Gelpads till EM59 TENS/EMS 8-pack

  Beurer Gelpads till EM59 TENS/EMS 8-pack
 • Beurer EM 80 TENS Apparat

  Beurer EM 80 TENS Apparat
 • Beurer EM 49 TENS-apparat

  Beurer EM 49 TENS-apparat
 • Beurer EM59 Digital TENS/EMS Apparat 3 i 1

  Beurer EM59 Digital TENS/EMS Apparat 3 i 1
ilead