2XU löparprodukter

Kompressionskläder på hög nivå av 2XU

2XU är ett av de ledande märken inom kategorin kompressionskläder. Deras kläder är populära inom många olika idrotter däribland löpning. Vi ser att många tjejer som besöker RunnersGear är intresserade av 2XU tights dam med hög midja - kompressionstightsen som håller in och ger lätt tryck på både ben, rumpa och mage.

 • 2XU Men's MCS Run Compression Shorts Black/Black Reflective

  2XU Men's MCS Run Compression Shorts Black/Black Reflective
  Men's MCS Run Compression Shorts är ett par löparshorts från 2XU. Med en anatomiskt anpassad MCS- (Muscle Containment Stamping) struktur som följer musklernas rörelser under aktivitet får du extra stöd och stabilitet runt de stora muskelgrupperna när du är ute och springer. Shortsen är tillverkade i ett kraftfullt graderad kompressionmaterial för snabbare återhämtning. Ficka baktill för att du ska kunna ta med dig telefonen eller extra energi på löpturenTightsen har solskyddsfaktor UPF50+ Antiodör-behandlad med silverkloridMaterial 1: 72 % nylon, 28 % elastan Material 2: 65 % nylon, 35 % elastan
 • 2XU Men's MCS Run Compression Shorts Black/Gold Reflective

  2XU Men's MCS Run Compression Shorts Black/Gold Reflective
  Men's MCS Run Compression Shorts är ett par löparshorts från 2XU. Med en anatomiskt anpassad MCS- (Muscle Containment Stamping) struktur som följer musklernas rörelser under aktivitet får du extra stöd och stabilitet runt de stora muskelgrupperna när du är ute och springer. Shortsen är tillverkade i ett kraftfullt graderad kompressionmaterial för snabbare återhämtning. Ficka baktill för att du ska kunna ta med dig telefonen eller extra energi på löpturenTightsen har solskyddsfaktor UPF50+ Antiodör-behandlad med silverkloridMaterial 1: 72 % nylon, 28 % elastan Material 2: 65 % nylon, 35 % elastan
 • 2XU Pre-Natal Sport Compression Tights Black/Nero

  2XU Pre-Natal Sport Compression Tights Black/Nero
  Pre-Natal Sport Compression Tights är ett par löparbyxor från 2XU. Med dessa tights blir det enklare och skönare för gravida att vara aktiv, träna, motionera och hålla dig i form under graviditeten. Tightsen har extra paneler som stöttar och skyddar korsrygg och bäckenbotten, som får stor belastning under graviditeten. Ett graderat kompressionstryck ökar blodcirkulationen vilket kan bidra till minskad svullnad i benen. Material:  72% Nylon, 28% Elastan
 • MULTIPLY CAP

  MULTIPLY CAP
  Multiply Cap, designad med en halvböjd skärm och stretchigt svettband, formar sig efter ditt huvud för komfort hela dagen.EGENSKAPER1. 6-panels keps2. Halvböjd skärm3. Stretch svettband4.&hellip:
 • PACKABLE RUN CAP

  PACKABLE RUN CAP
  Packable Run Cap är tillverkat av ett lätt, snabbtorkande tyg med en hopfällbar halvböjd skärm.EGENSKAPER1. Lättvikts 7-panels löparkeps2. Halvböjd vikbar skärm3. Fukttransporterande&hellip:
 • 2XU - Träningstights Core Compression Tights - Svart

  2XU - Träningstights Core Compression Tights - Svart
  Träningstights med kompressionspassform, som ger minskad muskeltrötthet och lägre risk för överbelastningsskador. Kraftfullt muskelstöd med lätta PWX Flex 70D frontpaneler som ökar flexibiliteten medan bakre paneler i PWX Weight 105D ger ytterligare muskelstöd. Dragskolinning för säker passform i kombination med högkvalitativ, slitstarkt fukttransporterande garn som håller huden sval och torr. Antibakteriell och lukthämmande teknik. Flatlock-sömmar för minskat skav.
 • 2XU Aero Vent Compression Tights Men

  2XU Aero Vent Compression Tights Men
  2Xu Aero Vent Compression Tights Men är funktionella kompressionstights för herrar. Tights är designade för att lindra överhettning under löpning och har PWX VENT paneler för att förbättra luftflödet med nästan 200% samt hålla dig sval när temperaturen höjs under löpturen. Kraftfullt, lätt PWX-tyg med cirkulär stickningsstruktur och 360 graders stretch, minskar muskelrörelser och skador, samtidigt som flexibiliteten bibehålls för optimal prestation. Graderad kompression ökar blodflödet till musklerna, förbättrar prestationen, minskar risken för skador och påskyndar återhämtningen. Dragskolinning för säker passform och ficka baktill med dragkedja för förvaring av nycklar, kort och mobil. Hållbart, fuktavvisande garn av hög kvalitet håller huden sval och torr under träningen. Reflekterande X-logotyp på låret ger synlighet i mörkret. Egenskaper Kompressionstights PWX kraftfullt, lätt och flexibelt kompressionstyg PWX VENT paneler på underben för bättre andningsfunktion Graderad kompression för bättre cirkulation Dragskolinning för säker och justerbar passform Ficka baktill för mobil, kort och nycklar Reflekterande X-logotyp på låret Flatlock-sömmar för att minska skav Kompressionsfördelar 1. Minskad muskeltrötthet och ömhet 2. Minskad muskelskada och lägre risk för överanvändningsskador 3. Förbättrad prestation och muskelanpassning 4. Ökad smidighet 5. Snabbare återhämtning Tyg 1. Upper front panel - PWX 70D 2. Upper back panel - PWX 105D 3. Lower leg panel - PWX VENT (Power, Weight, Flexibility) Material 1. 75% NYLON, 25% LYCRA 2. 65% NYLON, 35% LYCRA 3. 65% NYLON, 35% LYCRA
 • IGNITION SHIELD COMPRESSION TIGHTS

  IGNITION SHIELD COMPRESSION TIGHTS
  Ignition Shield Compression Tights är med sina vattentäta stretchpaneler som skyddar mot vind och regn och flexibla PWX Thermal-paneler för värme och kompressionsstöd, ett essentiellt plagg för varje&hellip:
 • MOTION MID-RISE COMPRESSION 7/8 TIGHTS

  MOTION MID-RISE COMPRESSION 7/8 TIGHTS
  Motion Mid-Rise Compression 7/8 Tights har en bred power mesh komfortlinning för kroppsskulpterad, säker passform som håller dig täckt medan du rör dig utan att vara i vägen.OM PRODUKTENLÄTTVIKT&hellip:
 • SILICONE SWIM CAP

  SILICONE SWIM CAP
  Simmössa i silikon som inte fastnar i håret, med utmärkt stretch, följsamhet och hållbarhet. Utformad för att hålla formen utan drag så att du kan lämna konkurrenterna bakom dig. EGENSKAPER 1.&hellip:
 • AERO VENT MID-RISE COMPRESSION TIGHTS

  AERO VENT MID-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Aero Vent Mid-Rise Compression Tights är utformade för att minska överhettning under löpningen och har PWX VENT-paneler för att förbättra luftflödet och hålla dig sval när löpträningen blir&hellip:
 • FORM STASH HI-RISE COMPRESSION SHORTS

  FORM STASH HI-RISE COMPRESSION SHORTS
  Form Stash Hi-Rise Compression Shorts erbjuder full täckning på alla de rätta ställena för en skulpterad, smickrande silhuett och har en djup ficka på sidan så att du kan ta med dig vad du behöver&hellip:
 • CORE COMPRESSION 3/4 TIGHTS

  CORE COMPRESSION 3/4 TIGHTS
  Core Compression 3/4 Tights är den perfekta träningspartnern på gymmet, på planen, hallen och banan eller när du är ute och nöter asfalt.OM PRODUKTENLÄTTVIKT OCH MÅTTLIGT STÖDKraftfullt,&hellip:
 • REFRESH RECOVERY COMPRESSION TIGHTS

  REFRESH RECOVERY COMPRESSION TIGHTS
  Tightsen har graderad kompression för att stabilisera musklerna och främja blodflödet för snabbare återhämtning. Refresh Recovery Compression Tights ger fräschare ben efter intensiv träning eller&hellip:
 • POWER RECOVERY COMPRESSION TIGHTS

  POWER RECOVERY COMPRESSION TIGHTS
  Med sin graderade stampingteknologi och kraftfulla kompression som går över foten hjälper Power Recovery Compression Tights dig tillbaka till toppformen på kortast möjliga tid. Rekommenderas att användas&hellip:
 • AERO 2-IN-1 7 INCH SHORTS

  AERO 2-IN-1 7 INCH SHORTS
  Aero 2-in-1 7" Shorts har innershorts i kompression för kraftfullt muskelstöd och yttershorts i woven mesh tyg.OM PRODUKTENMÅTTLIGT MUSKELSTÖDLätt men kraftfullt inre PWX-tyg minskar muskelrörelser&hellip:
 • FORM LINEUP HI-RISE BIKE SHORTS

  FORM LINEUP HI-RISE BIKE SHORTS
  Form Lineup Hi-Rise Compression Bike Shorts med mild kompression och 4-vägs stretch. Sidoficka för förvaring av mobilen, korten eller nycklarna under träningen. OM PRODUKTEN SIDOFICKA Sidofickan&hellip:
 • IGNITION BASE LAYER TEE

  IGNITION BASE LAYER TEE
  Ignition Base Layer Tee är med sitt revolutionerande X-HEAT värmeaktiverande garn, som håller dig varm i alla förhållanden, det perfekta plagget närmast huden för lager på lager metoden vid träning&hellip:
 • AERO MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS

  AERO MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS
  Aero Mid-Rise Compression 3/4 Tights är designad för att minska överhettning under löpningen och har innovativ HeiQ Smart Temp-teknologi som dynamiskt reagerar på kroppsvärme för att hålla dig&hellip:
 • 2XU Compression Calf Guard Black/Black

  2XU Compression Calf Guard Black/Black
  Compression Calf Guard är ett par kompressionscalves från 2XU som ger stöd åt vaderna. 2XU Compression Calf Guard ger support åt både dina vader och skenben när du är ute och springer. Den kraftiga väven stabiliserar och stödjer vilket gör att musklerna orkar arbeta längre och tar mindre skada. Bra om du ofta har problem med vaderna eller lätt får benhinneinflammation. Flatlockssömmar för att förhindra skavSolskyddsfaktor: UPF50+Transporterar effektivt bort fuktMaterial: 80 % nylon, 20 % elastan 
 • 2XU Vectr Light Cush 1/4 Crew Sock Black/Titanium

  2XU Vectr Light Cush 1/4 Crew Sock Black/Titanium
  Vectr Light Cushion 1/4 Crew Sock är är ett par anatomiskt formade strumpor från 2XU som är utformade för att ge ett avancerat stöd för plantarfascian och fotvalvet. De har ett unikt X-LOCK-stödsystem som fixerar foten och ger minskad blåsbildning för din mest bekväma löpning någonsin. MOTVERKAR BLÅSORX-LOCK ger att avancerat stöd för fotvalvet och plantarfascian och fixerar foten i strumpan för att ge minskad blåsbildning.LÄTT VADDERING2,5mm lätt vaddering utformad för att täcka alla baser för de flesta aktiviteter och för att hjälpa till att dölja ojämnheter i skorna som kan orsaka obehag.ANATOMISK DESIGNKonstruerad för att anpassa sig till strukturen på fotens vänstra respektive högra sida för bättre passform.BRED TÅBOXSömlös bred tåbox som eliminerar en viktig irritationspunkt och främjar en naturlig tåställning, vilket förbättrar balansen, anpassningen och komforten.HÅLL DIG TORRFukttransporterande garn och zonindelade ventilationsområden med mesh som håller dina fötter svala och torra.Material: 88% Nylon, 12% Elastan
 • LIGHT SPEED MID-RISE COMPRESSION SHORTS

  LIGHT SPEED MID-RISE COMPRESSION SHORTS
  Light Speed Mid-Rise Compression Shorts med revolutionerande Muscle Containment Stamping (MCS) strukturpaneler har utvecklats med en detaljerad förståelse av den effekt som löpning har på benen och&hellip:
 • IGNITION MID-RISE COMPRESSION TIGHTS

  IGNITION MID-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Förbättra dina utomhusprestationer med Ignition Mid-rise Compression Tights, som håller dig varm och ger stöd från start till mål.OM PRODUKTENHÅLL DIG VARMDen mjuka borstade PWX Thermal tygkonstruktionen&hellip:
 • AERO 2-IN-1 3 INCH SHORTS

  AERO 2-IN-1 3 INCH SHORTS
  Aero 2-in-1 3 Inch Shorts har innershorts för täckning och yttershorts i woven mesh tyg. OM PRODUKTEN MUSKELSTÖD Lätt men kraftfullt inre PWX-tyg minskar muskelrörelser och minskar risken för&hellip:
 • AERO VENT MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS

  AERO VENT MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS
  Aero Vent Mid-Rise Compression 3/4 Tights är utformade för att minska överhettning under löpningen och har PWX VENT-paneler för att förbättra luftflödet och hålla dig sval när löpträningen&hellip:
 • CORE COMPRESSION 5 INCH SHORTS

  CORE COMPRESSION 5 INCH SHORTS
  Core Compression 5" Shorts är den perfekta träningspartnern på gymmet, på planen, hallen och banan eller när du är ute och nöter asfalt, oden kortare längden gör att de kan bäras diskret under&hellip:
 • MOTION MID-RISE COMPRESSION TIGHTS

  MOTION MID-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Motion Mid-Rise Compression Tights har en bred power mesh komfortlinning för kroppsskulpterad, säker passform som håller dig täckt medan du rör dig utan att vara i vägen.OM PRODUKTENLÄTTVIKT&hellip:
 • CORE GIRLS COMPRESSION TIGHTS

  CORE GIRLS COMPRESSION TIGHTS
  Core Girls Compression Tights ger stabilitet till viktiga muskler för att minska skaderisken och är den perfekta träningspartnern för alla junioridrottare.OM PRODUKTENLÄTTVIKT OCH FLEXIBELT STÖDKraftfullt,&hellip:
 • AERO REFLECT HI-RISE COMPRESSION TIGHTS

  AERO REFLECT HI-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Med ett subtilt reflekterande tonat print och flera fickor är Aero Reflect Hi-Rise Compression Tights designade för att synas så att du kan koncentrera dig på din löpning i svagt ljus.OM PRODUKTENBLI&hellip:
 • PROPEL NEOPRENE SWIM CAP

  PROPEL NEOPRENE SWIM CAP
  Propel Neoprene Swim Cap är utformad med ett justerbart kardborreband för en skön och bekväm passform och förhindrar "brain freeze" i kallt vatten samtidigt som den bibehåller optimal hydrodynamik&hellip:
 • LIGHT SPEED TEE

  LIGHT SPEED TEE
  Light Speed Tee är gjord i ett nästan viktlöst fukttransporterande X-LITE tyg och har en minimalistisk design för att ta bort distraktioner, så att du kan utmana dig själv i varmare förhållanden&hellip:
 • FORCE MID-RISE COMPRESSION TIGHTS

  FORCE MID-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Force Mid-Rise Compression Tights med revolutionerande muscle containment stamping (MCS) teknologi har utvecklats med en detaljerad förståelse för de viktigaste musklerna och rörelserna vid högintensiv&hellip:
 • FORM MID-RISE COMPRESSION 4 INCH SHORTS

  FORM MID-RISE COMPRESSION 4 INCH SHORTS
  Form Mid-Rise Compression 4" Shorts ger en skulpterad, smickrande form som täcker, är bekväma och ger stöd under och efter dina träningspass. OM PRODUKTEN LYXIG KÄNSLA &: MILT STÖD Ultramatt&hellip:
 • AERO VENT COMPRESSION SHORTS

  AERO VENT COMPRESSION SHORTS
  Aero Vent Compression Shorts är designade för att minska överhettning under löpningen och har PWX VENT-paneler för att förbättra luftflödet och hålla dig sval när löpträningen blir varm.&hellip:
 • CORE GIRLS COMPRESSION 1/2 SHORTS

  CORE GIRLS COMPRESSION 1/2 SHORTS
  Girl's 1/2 Compression Shorts ger stabilitet till viktiga muskler för att minska skaderisken och är den perfekta träningspartnern för alla junioridrottare, medan den kortare längden gör att de kan&hellip:
 • LIGHT SPEED 1/2 ZIP

  LIGHT SPEED 1/2 ZIP
  Light Speed ??1/2 Zip tröjan är gjord av tre lättvikts tyger som håller dig torr, sval och ger maximal flexibilitet under löpningen. OM PRODUKTEN FLEXIBEL MÅNGSIDIGHET Ribbstickade raglanärmar&hellip:
 • FORM SPLICE HI-RISE COMPRESSION TIGHTS

  FORM SPLICE HI-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Form Splice Hi-Rise Compression Tights har en djup ficka på sidan så att du kan ta med dig det du behöver vart du än är på väg, och ger full täckning på alla rätta ställena för en skulpterad&hellip:
 • 2XU Vectr Light Cushion Crew Sock Moonlight/Glacier

  2XU Vectr Light Cushion Crew Sock Moonlight/Glacier
  Vectr Light Cushion Crew Sock från 2XU är ett par träningsstrumpor för dam och herr. Strumporna är anatomiskt utformade för att ge ett avancerat stöd och har ett unikt X-LOCK-stödsystem som fixerar foten och ger minskad blåsbildning. Dessa löparstrumpor har en sömlös, bred tåbox och är stickade i ett fukttransporterande garn. Material: 88% nylon, 12% elastan
 • 2XU - Träningstights Form Stash Hi-Rise Compression Tights - Lila

  2XU - Träningstights Form Stash Hi-Rise Compression Tights - Lila
  • Kompressionstights i full längd • Dubbelstickat SLX-tyg som motverkar noppor • Graderad kompressionspassform som förbättrar cirkulationen • Hög, figursmickrande linning • Fukttransporterande och snabbtorkande tyg • Stor sidoficka för telefon och annat viktigt • Flatlock-sömmar för minskat skav
 • 2XU - Löpartights Wind Defence Compression Tights - Svart

  2XU - Löpartights Wind Defence Compression Tights - Svart
  Kompressionstights för löpträning i kallt väder. Vattentäta stretchpaneler som skyddar mot vindavkylning och flexibla PWX termiska paneler för värme och kompressionsstöd. Graderad kompression för förbättrat blodflöde, vilket ger snabbare uppvärmning och återhämtning. Dragskolinning för säker passform. Ficka baktill under linningen med dragkedja och uttag för hörlurar. Flatlock-sömmar för minskat skav. Antibakteriell och lukthämmande teknik.
 • MOTION TECH TEE

  MOTION TECH TEE
  Motion Tech Tee är gjord av flexibla och lätta NILIT Breeze-garn och har en unik kylande effekt och en extremt mjuk handkänsla som håller dig bekväm under de tuffaste träningspassen. OM PRODUKTEN&hellip:
 • RUN CAP

  RUN CAP
  2XU Run Cap är gjod i ett lätt, snabbtorkande tyg som skyddar dig i alla förhållanden.EGENSKAPER1. Lättvikts 6-panels löparkeps2. Halvböjd skärm3. Fukttransporterande svettband4. 2XU-logotyp&hellip:
 • MOTION SHAPE HI-RISE COMPRESSION TIGHTS

  MOTION SHAPE HI-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Med en extra hög figursmickrande och säker linning ger Motion Shape Hi-Rise Compression Tights bra stöd och täckning under träningen.OM PRODUKTENFORMAD BAKSIDAV-formning på baksidan framhäver&hellip:
 • CORE COMPRESSION 7/8 TIGHTS

  CORE COMPRESSION 7/8 TIGHTS
  Core Compression 7/8 Tights är den perfekta träningspartnern på gymmet, på planen, hallen och banan eller när du är ute och nöter asfalt.OM PRODUKTENLÄTTVIKT OCH MÅTTLIGT STÖDKraftfullt,&hellip:
 • CORE COMPRESSION 5" GAME DAY SHORTS

  CORE COMPRESSION 5
  Core Compression 5 Inch Game Day Shorts har färre logotyper för att överensstämma med tävlingsregler. Shortsen har en kortare benlängd och kan bäras under vilka spelkläder som helst för att maximera&hellip:
 • MOTION MID-RISE COMPRESSION SHORTS

  MOTION MID-RISE COMPRESSION SHORTS
  Motion Mid-Rise Compression Shorts har en bred power mesh komfortlinning för kroppsskulpterad, säker passform som håller dig täckt medan du rör dig utan att vara i vägen. OM PRODUKTEN LÄTTVIKT&hellip:
 • AERO CYCLE BIB SHORTS

  AERO CYCLE BIB SHORTS
  Aero Bib Cycle Shorts är gjorda för att nå kilometrarna och drar nytta av en dubbellagers vaddering med hög densitet och vårt kraftfulla, lätta PWX-tyg för att erbjuda stöd och kompression under&hellip:
 • AERO CYCLE ARM WARMERS

  AERO CYCLE ARM WARMERS
  Ett mångsidigt plagg för att rejält öka på året runt användningen av din favorittröja. Aero Cycle Arm Warmers är gjorda av vårt snabbtorkande lätta PWX Thermal-tyg för att ge extra täckning&hellip:
 • FLIGHT COMPRESSION SOCKS

  FLIGHT COMPRESSION SOCKS
  Flight Compression Socks är utformade för att främja hälsosam cirkulation för att minska svullnad och risk för DVT, och är utformade för att enkelt dras på och av när du behöver under resan&hellip:
 • 24/7 COMPRESSION SOCKS

  24/7 COMPRESSION SOCKS
  Den perfekta strumpan för dem som får svullna och trötta ben efter att ha suttit eller stått under långa tidsperioder. 24/7 kompressionsstrumporna är designade i bomullsgarn och har vadderade zoner&hellip:
 • CORE BOY'S COMPRESSION TIGHTS

  CORE BOY'S COMPRESSION TIGHTS
  Core Boys Compression Tights ger stabilitet till viktiga muskler för att minska skaderisken och är den perfekta träningspartnern för alla junioridrottare.OM PRODUKTENLÄTTVIKT OCH FLEXIBELT STÖDKraftfullt,&hellip:
 • MOTION BOMBER JACKET

  MOTION BOMBER JACKET
  Motion Bomber är gjord av ett lätt, vindtåligt och vattenavvisande tyg med meshfoder och passar bra för att användas för en snabb träning utomhus eller under en dag på språng.OM PRODUKTENVINDSKYDDMed&hellip:
 • IGNITION INSULATION JACKET

  IGNITION INSULATION JACKET
  Ignition Insulation Jacket är gjord med ett temperaturreagerande Thermore Thermal Booster-isolering i ett vattenavvisande stretchigt skal som gör att du kan ge allt under din löpning, oavsett väder.&hellip:
 • LIGHT SPEED WP JACKET

  LIGHT SPEED WP JACKET
  Light Speed ??Waterproof Jacket är gjord i ett lätt, slitstarkt, vattentätt och andningsbart stretchmembran. Jackan är packbar och ger bra skydd mot vind och vatten. OM PRODUKTEN HÅLL DIG&hellip:
 • VECTR MERINO LIGHT CUSHION NO SHOW SOCKS

  VECTR MERINO LIGHT CUSHION NO SHOW SOCKS
  Vectr Light Merino Cushion No Show Sock är anatomiskt utformad för att ge ett avancerat stöd för plantarfascian och fotvalvet och har ett unikt X-LOCK-stödsystem som fixerar foten och ger minskad&hellip:
 • IGNITION COMPRESSION TIGHTS

  IGNITION COMPRESSION TIGHTS
  Förbättra dina utomhusprestationer med Ignition Compression Tights, som håller dig varm och ger stöd från start till mål.OM PRODUKTENHÅLL DIG VARMDen mjuka borstade PWX THERMAL tygkonstruktionen&hellip:
 • VECTR ALPINE COMPRESSION SOCKS

  VECTR ALPINE COMPRESSION SOCKS
  VECTR Alpine Compression Socks är de ultimata kompressionsstrumporna för en dag i backarna. X-LOCK kompressionstekniken är anatomiskt utformad för avancerat stöd av plantarfascian och fotvalvet och&hellip:
 • FORM CROP TEE

  FORM CROP TEE
  Form Crop Tee är gjord i ett tyg med naturlig bomullshandkänsla som är tåligt och snabbtorkande och ger bra vardagskomfort.OM PRODUKTENSNABBTORKANDEGjord i ett tyg som har en naturlig bomulshandkänsla&hellip:
 • LIGHT SPEED TECH CROP SINGLET

  LIGHT SPEED TECH CROP SINGLET
  Light Speed Tech Crop Singlet är gjord i ett nästan viktlöst fukttransporterande tyg och har ventilationszoner placerade precis där du behöver dem, och håller dig sval under varje steg.OM PRODUKTENULTIMAT&hellip:
 • MOTION TANK

  MOTION TANK
  Motion Tank är tillverkad av ett flexibelt, fukttransporterande tyg. Träningslinne som är perfekt att använda under träningen på gymmet.OM PRODUKTENFLEXIBELEn längre längd, avslappnad halsringning&hellip:
 • PRENATAL ACTIVE SHORTS

  PRENATAL ACTIVE SHORTS
  Håll dig aktiv, i form och få stöd med Pre-Natal Active Compression Shorts. Kraftfull kompression stabiliserar musklerna och främjar blodflödet, medan den ventilerande sömfria magpanelen ger maximal&hellip:
 • 2XU Women's Aero Trailscape Jacket Trailscape Bluejay/Slvrreflect

  2XU Women's Aero Trailscape Jacket Trailscape Bluejay/Slvrreflect
  Women's Aero Trailscape Jacket från 2XU är en vattenavvisande träningsjacka för damer. Löparjackan är tillverkad i ett stretchigt, vävt material med justerbar huva och ventilation på ryggen som låter dig träna obehindrat. 2 framfickor med dragkedja3-delad justerbar huvaFluorkarbonfri impregnering stöter bort smuts och väta från ytanMaterial: 100% polyester
 • 2XU - Träningstights Core Girls Compression Tights - Svart

  2XU - Träningstights Core Girls Compression Tights - Svart
  Kompressionstights för tjejer som ger stabilitet till viktiga muskler för att minska skaderisken och är den perfekta träningspartnern för alla junioridrottare. Mycket kraftfullt, lätt och flexibelt PWX-kompressionstyg. Graderad kompression för ökad cirkulation. Flatlock-sömmar för minskat skav. Dragskolinning för justerbar och säker passform. Antibakteriell och lukthämmande teknik.
 • 2XU - Löpartights Light Speed Mid-Rise Compression Tights - Svart

  2XU - Löpartights Light Speed Mid-Rise Compression Tights - Svart
  • Kompressionstights i fullängd • PWX kraftigt, lätt och flexibelt kompressionstyg • Muscle Containment Stamping (MCS) strukturpaneler på låret sprider belastningen på knäleden och vaderna • Kraftfull graderad kompression ökad cirkulation • Medelhög midja med dragskolinning • Tre bakfickor • Snabbtorkande • Reflexdetaljer på lår och vader ger 360 graders synlighet i förhållanden med svagt ljus • Flatlocksömmar för att minska skav
 • 2XU - Träningstights Core Compression Tights - Svart

  2XU - Träningstights Core Compression Tights - Svart
  Träningstights med kompressionspassform, som ger minskad muskeltrötthet och lägre risk för överbelastningsskador. Kraftfullt muskelstöd med lätta PWX Flex 70D frontpaneler som ökar flexibiliteten medan bakre paneler i PWX Weight 105D ger ytterligare muskelstöd. Dragskolinning för säker passform i kombination med högkvalitativ, slitstarkt fukttransporterande garn som håller huden sval och torr. Antibakteriell och lukthämmande teknik. Flatlock-sömmar för minskat skav.
 • 2XU - Träningstights / löpartights Ignition Mid-Rise Compression - Svart

  2XU - Träningstights / löpartights Ignition Mid-Rise Compression - Svart
  Förbättra dina utomhusprestationer med dessa kompressionstights i full längd, som håller dig varm och ger stöd från start till mål. Den mjuka borstade PWX Thermal tygkonstruktionen skapar små luftfickor som fångar upp kroppsvärmen. Kraftfullt, lätt PWX kompressionstyg med cirkulär stickningsstruktur och 360 graders stretch, minskar muskelrörelser och skador, samtidigt som flexibiliteten bibehålls för optimal prestation. Graderad kompression ökar blodflödet till musklerna, förbättrar prestationen, minskar risken för skador och påskyndar återhämtningen. En bred linning i power mesh ger en säker, skulpterande passform. Hållbart, fuktavvisande garn av hög kvalitet med flatlock -sömmar för minskat skav.
 • MOTION GRAPHIC TEE

  MOTION GRAPHIC TEE
  Motion Graphic Tee är gjord av ett återvunnet, slitstarkt och svettavvisande tyg som ger oöverträffad komfort oavsett om du kör ett tufft pass eller nedvarvning. OM PRODUKTEN FLEXIBEL, MJUK TÄCKNING&hellip:
 • LIGHT SPEED SINGLET

  LIGHT SPEED SINGLET
  Light Speed Singlet är gjord i ett nästan viktlöst fukttransporterande X-LITE tyg och har en minimalistisk design för att ta bort distraktioner, så att du kan utmana dig själv i varmare förhållanden&hellip:
 • 2XU Light Speed Cap Chambray/Moonlight

  2XU Light Speed Cap Chambray/Moonlight
  Light Speed ??Cap är gjord med en böjlig skärm för bättre täckning och packbarhet samt gjord i ett lätt, snabbtorkande mesh-tyg som håller dig sval och torr när du är på språng. Passar både dam och herr. EGENSKAPER 1. Lättvikts löparkeps 2. Böjlig skärm 3. Fukttransporterande svettband 4. Lättvikts snabbtorkande mesh 5. Justerbart tech-spänne 6. Reflekterande TWO TIMES YOU på frampanelen 7. Signatur X-logotypflik på baksidan MATERIAL 100% POLYESTER
 • 2XU Light Speed Cap Chambray/Moonlight

  2XU Light Speed Cap Chambray/Moonlight
  Light Speed ??Cap är gjord med en böjlig skärm för bättre täckning och packbarhet samt gjord i ett lätt, snabbtorkande mesh-tyg som håller dig sval och torr när du är på språng. Passar både dam och herr. EGENSKAPER 1. Lättvikts löparkeps 2. Böjlig skärm 3. Fukttransporterande svettband 4. Lättvikts snabbtorkande mesh 5. Justerbart tech-spänne 6. Reflekterande TWO TIMES YOU på frampanelen 7. Signatur X-logotypflik på baksidan MATERIAL 100% POLYESTER
 • LIGHT SPEED CAP

  LIGHT SPEED CAP
  Light Speed ??Cap är gjord med en böjlig skärm för bättre täckning och packbarhet samt gjord i ett lätt, snabbtorkande mesh-tyg som håller dig sval och torr när du är på språng.EGENSKAPER1.&hellip:
 • UTILITY INSULATION JACKET

  UTILITY INSULATION JACKET
  Med vattenavvisande skal, 3M Thinsulate Featherless isolering och flera förvaringsfickor håller Utility Insulation Jacket dig varm och torr till och från träningen och under alla utomhusaktiviteter.&hellip:
 • PRENATAL ACTIVE TIGHTS

  PRENATAL ACTIVE TIGHTS
  Håll dig aktiv, i form och få stöd med Pre-Natal Active Compression Tights. Graderad benkompression främjar blodflödet för att lindra trötta och svullna ben och fötter, medan den ventilerande sömfria&hellip:
 • POSTNATAL ACTIVE TIGHTS

  POSTNATAL ACTIVE TIGHTS
  Håll dig aktiv, i form och få stöd med Post-Natal Active Compression Tights. Graderad benkompression främjar blodflödet för att lindra trötta och svullna ben och fötter, medan den ventilerande&hellip:
 • AERO CYCLE SHORTS

  AERO CYCLE SHORTS
  Aero Cycle Shorts är gjorda för att nå kilometrarna och drar nytta av en dubbellagers vaddering med hög densitet och vårt kraftfulla, lätta PWX-tyg för att erbjuda stöd och kompression under de&hellip:
 • CORE BOY'S COMPRESSION SHORTS

  CORE BOY'S COMPRESSION SHORTS
  Core Boys Compression Shorts ger stabilitet till viktiga muskler för att minska skaderisken och är den perfekta träningspartnern för alla junioridrottare.OM PRODUKTENLÄTTVIKT OCH MÅTTLIGT STÖDKraftfullt,&hellip:
 • CORE COMPRESSION TIGHTS

  CORE COMPRESSION TIGHTS
  Core Compression Tights är den perfekta träningspartnern på gymmet, på planen, hallen och banan eller när du är ute och nöter asfalt.OM PRODUKTENLÄTTVIKT OCH FLEXIBELT STÖDKraftfullt, lätt&hellip:
 • VECTR CUSHION NO SHOW SOCKS

  VECTR CUSHION NO SHOW SOCKS
  Vectr Cushion No Show Sock är anatomiskt utformad för att ge ett avancerat stöd för plantarfascian och fotvalvet och har ett unikt X-LOCK-stödsystem som fixerar foten och ger minskad blåsbildning&hellip:
 • VECTR LIGHT CUSHION NO SHOW SOCKS

  VECTR LIGHT CUSHION NO SHOW SOCKS
  Vectr Light Cushion No Show Sock är anatomiskt utformad för att ge ett avancerat stöd för plantar fascian och fotvalvet och har ett unikt X-LOCK-stödsystem som fixerar foten och ger minskad blåsbildning&hellip:
 • AERO VENT COMPRESSION TIGHTS

  AERO VENT COMPRESSION TIGHTS
  Aero Compression Tights är designade för att lindra överhettning under löpning och har PWX VENT paneler för att förbättra luftflödet och hålla dig sval när temperaturen höjs under löpturen.&hellip:
 • CORE COMPRESSION 1/2 SHORTS

  CORE COMPRESSION 1/2 SHORTS
  Core Compression 1/2 Shorts är den perfekta träningspartnern på gymmet, på planen, hallen och banan eller när du är ute och nöter asfalt, oden kortare längden gör att de kan bäras diskret under&hellip:
 • VECTR ULTRALIGHT NO SHOW SOCKS

  VECTR ULTRALIGHT NO SHOW SOCKS
  Vectr Ultralight No Show Sock är anatomiskt utformad för att ge ett avancerat stöd för plantarfascian och fotvalvet och har ett unikt X-LOCK-stödsystem som fixerar foten på plats och COOLMAX EcoMade-teknologi&hellip:
 • 2XU Vectr Light Cushion Crew Sock Surf/Quartz

  2XU Vectr Light Cushion Crew Sock Surf/Quartz
  Vectr Light Cushion Crew Sock från 2XU är ett par träningsstrumpor för dam och herr. Strumporna är anatomiskt utformade för att ge ett avancerat stöd och har ett unikt X-LOCK-stödsystem som fixerar foten och ger minskad blåsbildning. Dessa löparstrumpor har en sömlös, bred tåbox och är stickade i ett fukttransporterande garn. Material: 88% nylon, 12% elastan
 • 2XU - Träningstights Ignition Compression Tights - Svart

  2XU - Träningstights Ignition Compression Tights - Svart
  Förbättra dina utomhusprestationer med dessa kompressionstights, som håller dig varm och ger stöd från start till mål. Den mjuka, borstade PWX THERMAL tygkonstruktionen skapar små luftfickor som fångar upp kroppsvärmen. Kraftfullt, lätt PWX-tyg med cirkulär stickningsstruktur och 360 graders stretch, minskar muskelrörelser och skador, samtidigt som flexibiliteten bibehålls för optimal prestation. Graderad kompression för bättre blodflöde. Elastisk jacquardlinning och flatlock-sömmar för att minska skav.
 • 2XU - Löpartights Light Speed Mid-Rise Compression Tights - Svart

  2XU - Löpartights Light Speed Mid-Rise Compression Tights - Svart
  • Kompressionstights i fullängd • PWX kraftigt, lätt och flexibelt kompressionstyg • Muscle Containment Stamping (MCS) strukturpaneler på låret sprider belastningen på knäleden och vaderna • Kraftfull graderad kompression ökad cirkulation • Medelhög midja med dragskolinning • Tre bakfickor • Snabbtorkande • Reflexdetaljer på lår och vader ger 360 graders synlighet i förhållanden med svagt ljus • Flatlocksömmar för att minska skav
 • BASE LAYER COMPRESSION TIGHTS

  BASE LAYER COMPRESSION TIGHTS
  Base Layer Compression Tights är gjorda av återvunna polyesterfibrer.Base Layer Compression Tights är utformade för att ge ett milt stöd och för att användas lager-på-lager under dina träningskläder&hellip:
 • 2XU Light Speed Capex Surf/Quartz

  2XU Light Speed Capex Surf/Quartz
  EGENSKAPER Lättvikts löparkeps Böjlig skärm Fukttransporterande svettband Lättvikts snabbtorkande mesh Justerbart tech-spänne Reflekterande 2XU logotyp på frampanelen Signatur X-logotypflik på baksidan MATERIAL 100% POLYESTER
 • 2XU Ignition Shield Compression Tights Women

  2XU Ignition Shield Compression Tights Women
  2Xu Ignition Shield Compression Tights Women är med sina vattentäta stretchpaneler som skyddar mot vind och regn och flexibla PWX Thermal-paneler för värme och kompressionsstöd, ett essentiellt plagg för varje löpare som löptränar i kallt väder. HÅLL DIG TORR & VARM Avancerade vattentäta paneler i stretchmembran på överbenen för att tåla regn och skurar medan mjukt borstat PWX Thermal tyg på underbenen skapar små luftfickor som fångar upp kroppsvärmen. LÄTTVIKT OCH FLEXIBELT STÖD Kraftigt, lätt PWX-tyg med cirkulär stickning och 360 graders stretch, minskar muskelvibrationer och skador, samtidigt som flexibiliteten bibehålls för optimal sportprestation. GRADERAD KOMPRESSION Kraftfull graderad kompression ökar blodflödet till musklerna, förbättrar prestationen, minskar risken för skador och påskyndar återhämtningen. LINNING OCH FICKOR Dragskolinning för säker passform och stor ficka med dragkedja baktill för förvaring av telefonen, nycklar och kort. SNABBTORKANDE Slitstarkt, högkvalitativt fuktabsorberande garn håller huden sval och torr. BLI SEDD Reflekterande X logotyp på låret och vadmuskeln ger 360-graders synlighet i svagt ljus. Detaljer 1. Kompressionstights 2. 20k/20k vattentätt membran på överben 3. Mycket kraftfullt, lätt och flexibelt PWX Thermal-kompressionstyg på underben 4. Mjukt borstad insida för värme 5. Graderad kompression för förbättrat blodflöde 6. Dragskolinning för säker passform 7. Stor bakficka med dragkedja för säker förvaring 8. Reflekterande X-logotyp på låret och vadmuskeln 9. Flatlock-sömmar för att minska skav Kompressionsfördelar 1. Minskad muskeltrötthet och träningsvärk 2. Minskad muskelskada och lägre risk för överanvändningsskador 3. Förbättrad prestation och muskelanpassning 4. Ökad smidighet 5. Snabbare återhämtning Tyg 1. Upper front: Membrane 2.PWX 105D THERMAL (Power, Weight, Flexibility) Material 1. 100% POLYESTER 2. 65% NYLON, 35% LYCRA
 • 2XU Thermal Mid-Rise Comp Tights Women

  2XU Thermal Mid-Rise Comp Tights Women
  2Xu Thermal Mid-Rise Comp Tights Women är kompressionstights i dammodell som håller dig varm och ger stöd från start till mål och hjälper dig att förbättra dina utomhusprestationer. Dessa tights är konstruerade med ett lätt men kraftfullt borstat PWX 70D Thermal-tyg för extra värme och med PWX-kompression som ökar kraften och förbättrar uthålligheten samtidigt som den minskar skador och trötthet. Tightsen har en mid-rise power mesh-linning och slitstarkt fukttransporterande premiumgarn som räcker längre än konkurrensen för att hålla huden torr och öka komforten. Graderad kompression förbättrar blodflödet, vilket ger snabbare uppvärmning och återhämtning medan antibakteriell och lukthämmande teknik håller tightsen fräschare längre mellan tvättarna, vilket minskar din miljöpåverkan. Fördelar Minskad muskeltrötthet och träningsvärk Minskad muskelskada och lägre risk för överanvändningsskador Förbättrad prestanda och muskelanpassning Ökad smidighet Snabbare återhämtning Minskat skav, tack vare flatlock-sömmar
 • AERO 2-IN-1 5 INCH SHORTS

  AERO 2-IN-1 5 INCH SHORTS
  Aero 2-in-1 5" Shorts har innershorts i kompression för kraftfullt muskelstöd och yttershorts i woven mesh tyg.OM PRODUKTENMÅTTLIGT MUSKELSTÖDLättvikt men kraftfullt inre PWX-tyg minskar muskelrörelser&hellip:
 • RECOVERY COMPRESSION SOCKS

  RECOVERY COMPRESSION SOCKS
  Compression Socks for Recovery är designade för att lindra trötta muskler under många timmars användning och har vadderade zoner över hälarna och trampdynorna för komfort och graderad kompression&hellip:
 • COMMUTE 9 INCH SHORTS

  COMMUTE 9 INCH SHORTS
  Commute 9 Inch Shorts är gjord av en mjuk, elastisk dubbelstickad fleece och är perfekt att använda under en dag på språng. OM PRODUKTEN HÅLL DIG VARM Dubbelstickad fleece skapar små luftfickor&hellip:
 • CORE COMPRESSION SHORTS

  CORE COMPRESSION SHORTS
  Core Compression Shorts är den perfekta träningspartnern på gymmet, på planen, hallen och banan eller när du är ute och nöter asfalt. Shortsen kan användas tillsammans med 2XU kompressionsstrumpor&hellip:
 • 2XU Women's Aero Jacket Black/Silver Reflective

  2XU Women's Aero Jacket Black/Silver Reflective
  Women's Aero Jacket från 2XU är en vattenavvisande träningsjacka för damer. Löparjackan är tillverkad i ett stretchigt, vävt material med justerbar huva och ventilation på ryggen som låter dig träna obehindrat. 2 framfickor med dragkedja3-delad justerbar huvaFluorkarbonfri impregnering stöter bort smuts och väta från ytanMaterial: 100% polyester
 • 2XU Men's Aero Jacket Black/Silver Reflective

  2XU Men's Aero Jacket Black/Silver Reflective
  Men's Aero Jacket från 2XU är en vattenavvisande träningsjacka för herrar. Löparjackan är tillverkad i ett stretchigt, vävt material med justerbar huva och ventilation på ryggen som låter dig träna obehindrat. 2 framfickor med dragkedja3-delad justerbar huvaFluorkarbonfri impregnering stöter bort smuts och väta från ytanMaterial: 100% polyester
 • AERO 4 INCH SHORTS

  AERO 4 INCH SHORTS
  Aero 4 Inch Shorts är gjorda av ett lätt och flexibelt tyg som håller dig torr och sval så att du kan koncentrera dig på löpningen. OM PRODUKTEN LÄTT OCH FLEXIBELT Lätt woven tyg med bra&hellip:
 • AERO COMPRESSION SHORTS

  AERO COMPRESSION SHORTS
  Aero Compression Shorts är designade för att minska överhettning under löpningen och har innovativ HeiQ Smart Temp-teknologi som dynamiskt reagerar på kroppsvärme för att hålla dig sval när löpträningen&hellip:
 • 2XU Vectr Light Cushion Crew Sock White/Grey

  2XU Vectr Light Cushion Crew Sock White/Grey
  Vectr Light Cushion Crew Sock från 2XU är ett par träningsstrumpor för dam och herr. Strumporna är anatomiskt utformade för att ge ett avancerat stöd och har ett unikt X-LOCK-stödsystem som fixerar foten och ger minskad blåsbildning. Dessa löparstrumpor har en sömlös, bred tåbox och är stickade i ett fukttransporterande garn. Material: 88% nylon, 12% elastan
 • 2XU Vectr Light Cushion Crew Sock Flint/Hortensia

  2XU Vectr Light Cushion Crew Sock Flint/Hortensia
  Vectr Light Cushion Crew Sock från 2XU är ett par träningsstrumpor för dam och herr. Strumporna är anatomiskt utformade för att ge ett avancerat stöd och har ett unikt X-LOCK-stödsystem som fixerar foten och ger minskad blåsbildning. Dessa löparstrumpor har en sömlös, bred tåbox och är stickade i ett fukttransporterande garn. Material: 88% nylon, 12% elastan
 • FORCE COMPRESSION TIGHTS

  FORCE COMPRESSION TIGHTS
  Force Compression Tights med revolutionerande muscle containment stamping (MCS) teknologi har utvecklats med en detaljerad förståelse för de viktigaste musklerna och rörelserna vid högintensiv träning,&hellip:
 • 2XU Vectr Light Cushion No Show Sock White/Grey

  2XU Vectr Light Cushion No Show Sock White/Grey
  Vectr Light Cushion No Show Sock från 2XU är en strumpa med X-LOCK-kompressionsteknik. Kraftfullt kompressionsstöd låser foten på plats för att förbättra stabiliseringen och optimera rörelsen över en rad aktiviteter. Strumpan har lätt dämpning för extra skydd utan bulk. Material: 88% Nylon, 12% Elastan
 • COMMUTE INSULATION LONGLINE JACKET

  COMMUTE INSULATION LONGLINE JACKET
  Med vattenavvisande skal, 3M Thinsulate återvunnen Featherless isolering och flera förvaringsfickor kommer Commute Insulation Jacket inte göra dig besviken när temperaturen sjunker. OM PRODUKTEN HÅLL&hellip:
 • FORM LINEUP HI-RISE COMPRESSION TIGHTS

  FORM LINEUP HI-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Form Lineup Hi-Rise Compression Tights har sömmar längs utsidan av benen för att skapa flytande linjer när du tränar, och har drop-in-fickor vid höfterna för att ge dig enkel åtkomst till dina&hellip:
 • MOTION HI-RISE COMPRESSION TIGHTS

  MOTION HI-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Med en extra hög figursmickrande och säker linning ger Motion Hi-Rise Compression Tights bra stöd och täckning under träningen. OM PRODUKTEN LÄTTVIKT OCH FLEXIBELT STÖD Kraftigt, lätt PWX-tyg&hellip:
 • FORCE MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS

  FORCE MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS
  Force Mid-Rise Compression 3/4 Tights med revolutionerande muscle containment stamping (MCS) teknologi har utvecklats med en detaljerad förståelse för de viktigaste musklerna och rörelserna vid högintensiv&hellip:
 • 2XU Men's Aero Anorak White/Silver Reflective

  2XU Men's Aero Anorak White/Silver Reflective
  Men's Aero Anorak från 2XU är en träningsjacka för herr. Jackan är vattenavvisande tack vare en miljöansvarigt tillverkad DWR-beläggning. Strategiskt placerade öppningar under armarna förbättrar andningsförmågan och luftflödet. Aero Anorak har en stor ficka på framsidan för värdesaker, men kan också användas för att enkelt packa ned hela jackan i. Reflekterande logotyper och detaljerElastisk huva som kan förvaras i nacken med hjälp av knappfästningLätt vikt, vattentåligt paper-touch ripstop materialMaterial: 100% nylon
 • 2XU Run Dash Compr Tights Men

  2XU Run Dash Compr Tights Men
  2Xu Run Dash Compr Tights Men är kompressionstights i herrmodell med UPF50+ skydd som är designade med ventilerande och stödjande kompressionsmesh för att lindra överhettning under löpningen. Dessa tights är gjorda med power mesh-linning som ger en kroppsskulpterande säker passform i kombination med högkvalitativ, slitstarkt fukttransporterande garn som håller huden sval och torr. Graderad kompressionsmesh ökar blodflödet till musklerna, förbättrar prestandan, minskar skaderisken och påskyndar återhämtningen, medan PWX Dash-meshpaneler förbättrar andningsförmågan för att en optimal temperatur när du ska prestera. De är även framtagna med en antibakteriell och lukthämmande teknik som håller dig fräsch och luktfri längre mellan tvättarna, vilket i sin tur minskar din miljöpåverkan. Tightsen är utrustade med en studsfri bakficka för att du ska kunna förvara din telefon, kort eller nycklar på ett säkert sätt samt med reflekterande logotyper på låret och vaden som ser till att du syns i svagt ljus.
 • 2XU Light Speed Compression Tights Men Black/Black Reflectiv

  2XU Light Speed Compression Tights Men Black/Black Reflectiv
  2XU MCS Run Compression Tights är ett par riktigt bra kompressionstights till löpning för herrar, som är utvecklade med en detaljerad förståelse för hur löpning påverkar din kropp och de belastningar löpning har på benen. Därför tillverkas tightsen av ett kraftfullt graderat kompressionsmaterial, som ger snabbare återhämtning och förhindrar uppkomsten av skador, i en anatomiskt anpassad MCS-struktur (Muscle Containment Stamping). MCS-strukturen ger extra stöd och stabilitet runt de stora muskelgrupperna vid löpning genom att följa musklernas rörelser, och gör att tightsen är det perfekta valet vid långa löprundor. Med platta sömmar minskar dessutom risken för skav, medan fickorna baktill gör att du kan få med dig både telefon, nycklar och lite extra energi. Material: 1: PWX Flex 70D - 72% nylon, 28% lycra 2: PWX Weight 105D - 65% nylon, 35% lycra
 • 2XU Aero Jacket Men Trailscape Moss/Silver Reflective

  2XU Aero Jacket Men Trailscape Moss/Silver Reflective
  Aero Jacket är en jacka för herrar gjord i ett vattenavvisande woven tyg med stretch. Aero Jacket är perfekt att använda då du löper under kallare morgonturer eller kvällsturer. HÅLL DIG TORR Woven tyg med stretch och justerbar 3-delad huva. miljöansvarig C6 DWR-ytbehandling för att tåla regn. HÅLL DIG SVAL Ventilation på baksidan för att förbättra andningsförmågan och ventilation. FICKOR Framfickor med dragkedja för förvaring av kort eller nycklar under löpningen. BLI SEDD Reflekterande logotyper och detaljer ger 360 graders synlighet i svagt ljus. EGENSKAPER: 1. Jacka med dragkedja 2. Vattenavvisande woven tyg med stretch 3. Miljöansvarig C6 DWR ytbehandling 4. Justerbar 3-delad huva 5. Ventilation på baksidan 6. Framfickor med dragkedja 7. Tumhål med resår vid ärmslut 8. Reflekterande logotyper och detaljer MATERIAL: 100% POLYESTER
 • 2XU Light Speed Mid-Rise Comptigh

  2XU Light Speed Mid-Rise Comptigh
  2Xu Light Speed Mid-Rise Compression Tights Women är ett par snygga kompressionstights för damer. De revolutionerande Muscle Containment Stamping (MCS) strukturpaneler har utvecklats med en detaljerad förståelse av den effekt som löpning har på benen och minskar muskelvibration, skador och trötthet för din bästa löpning någonsin. Kraftigt, lätt PWX-tyg med cirkulär stickning och 360 graders stretch, minskar muskelvibrationer och skador, samtidigt som flexibiliteten bibehålls för optimal sportprestation. Mid-Rise 8 cm bred linning för kroppsskulpterande, säker passform med tre bakfickor för förvaring av mobil, kort och nycklar samt geler. Slitstarkt, högkvalitativt fuktabsorberande garn håller huden sval och torr. Reflekterande X logotyp på lår och vader ger 360 graders synlighet i förhållanden med svagt ljus. Egenskaper Kompressionstights i full längd PWX kraftigt, lätt och flexibelt kompressionstyg MCS på quadriceps MCS på vadmusklerna Mid-Rise kraftig linning på 8 cm för säker passform Graderad kompression för ökad cirkulation Stor ficka för mobilen Ficka med dragkedja för säker förvaring av kort och nycklar Reflekterande X logotyper för synlighet Flatlock-sömmar för att minska skav Kompressionsfördelar 1. Minskad muskeltrötthet och ömhet 2. Minskad muskelskada och risk för överanvändningsskador 3. Förbättrad prestation och muskelanpassning 4. Ökad smidighet 5. Snabbare återhämtning Tyg 1. Front panel - PWX 70D 2. Back panel - PWX 160D (Power, Weight, Flexibility) Material 1. 72% NYLON, 28% LYCRA 2. 65% NYLON, 35% LYCRA
 • 2XU Light Speed Capex Weathervane/Hortensia

  2XU Light Speed Capex Weathervane/Hortensia
  EGENSKAPER Lättvikts löparkeps Böjlig skärm Fukttransporterande svettband Lättvikts snabbtorkande mesh Justerbart tech-spänne Reflekterande 2XU logotyp på frampanelen Signatur X-logotypflik på baksidan MATERIAL 100% POLYESTER
 • 2XU Light Speed Cap Pine/Fuchsia

  2XU Light Speed Cap Pine/Fuchsia
  Light Speed ??Cap är gjord med en böjlig skärm för bättre täckning och packbarhet samt gjord i ett lätt, snabbtorkande mesh-tyg som håller dig sval och torr när du är på språng. Passar både dam och herr. EGENSKAPER 1. Lättvikts löparkeps 2. Böjlig skärm 3. Fukttransporterande svettband 4. Lättvikts snabbtorkande mesh 5. Justerbart tech-spänne 6. Reflekterande TWO TIMES YOU på frampanelen 7. Signatur X-logotypflik på baksidan MATERIAL 100% POLYESTER
 • 2XU Men's Aero Anorak Raft/Pine Reflective

  2XU Men's Aero Anorak Raft/Pine Reflective
  Men's Aero Anorak från 2XU är en träningsjacka för herr. Jackan är vattenavvisande tack vare en miljöansvarigt tillverkad DWR-beläggning. Strategiskt placerade öppningar under armarna förbättrar andningsförmågan och luftflödet. Aero Anorak har en stor ficka på framsidan för värdesaker, men kan också användas för att enkelt packa ned hela jackan i. Reflekterande logotyper och detaljerElastisk huva som kan förvaras i nacken med hjälp av knappfästningLätt vikt, vattentåligt paper-touch ripstop materialMaterial: 100% nylon
 • FORM HI-RISE COMPRESSION 7/8 TIGHTS

  FORM HI-RISE COMPRESSION 7/8 TIGHTS
  Du hittar inget mjukare i vårt sortiment än Form Hi-Rise Compression 7/8 Tights som har färre fickor och minimala tonade logodetaljer för en strömlinjeformad silhuett som smickrar figuren.OM PRODUKTENLYXIGT&hellip:
 • 2XU Light Speed Jogger

  2XU Light Speed Jogger
  Light Speed Jogger är gjord av ett lätt, woven tyg med 4-vägs stretch. Byxorna har bra flexibilitet när du rör dig så du kan fokusera på löpningen. Produktfakta Lätt, woven tyg med 4-vägs stretch med bra andasfunktion PWX kraftfullt, lätt och flexibelt kompressionstyg i nedre delen av byxan Bonded linning med inre snörning Förstärkt innerben Bakficka med dragkedja Ficka för energigel Reflekterande logotyper och detaljer Material Main: 88% POLYESTER 12% ELASTANE Lower leg: 72% NYLON 28% LYCRA
 • 2XU Compression Calf Guards Black/Black

  2XU Compression Calf Guards Black/Black
  Compression Calf Guards ger ett kraftfullt kompressionsstöd till vaderna och är ett mångsidigt plagg. Perfekt att användas tillsammans med dina favoritstrumpor eller även under din våtdräkt för snabbare övergångstider i triathlon. Egenskaper Kompressions calf guards, vadstöd (par) Snabbtorkande kraftfullt och flexibelt PWX kompressionsmaterial Graderad passform främjar en effektiv uppvärmning före träning och snabbare återhämtning efter träning Lågprofildesign som kan bäras på egen hand, med dina favoritstrumpor eller till och med under din våtdräkt för snabbare övergångstider i triathlon Signatur X-logotyp Flatlock komfortsömmar för att minska skav Kompressionsfördelar Minskad muskeltrötthet och träningsvärk Minskad muskelskada och lägre risk för överanvändningsskador Förbättrad prestation och muskelanpassning Ökad smidighet
 • 2XU Women's Aero 5" Shorts Black/Silver Reflective

  2XU Women's Aero 5
  Women's Aero 5" Shorts från 2XU är ett par träningsshorts för dam. Shortsen är tillverkade i ett lätt tyg med stretch som har en god andningsförmåga och transporterar fukt. De har reflekterande detaljer för ökad synlighet och är utrustad med en bakficka med dragkedja så att du kan förvara din mobil, kort eller nycklar. Material 1: 100% polyesterMaterial 2: 72% nylon, 28% elastanFoder: 88% polyester, 12% elastan
 • 2XU Light Speed Mid-Rise Comptigh

  2XU Light Speed Mid-Rise Comptigh
  2Xu Light Speed Mid-Rise Compression Tights Women är ett par snygga kompressionstights för damer. De revolutionerande Muscle Containment Stamping (MCS) strukturpaneler har utvecklats med en detaljerad&hellip:
 • 2XU Light Speed Capex Lavender/Liberty

  2XU Light Speed Capex Lavender/Liberty
  EGENSKAPER Lättvikts löparkeps Böjlig skärm Fukttransporterande svettband Lättvikts snabbtorkande mesh Justerbart tech-spänne Reflekterande 2XU logotyp på frampanelen Signatur X-logotypflik på&hellip:
 • 2XU Run Cap Unisex

  2XU Run Cap Unisex
  2XU Run Cap är gjod i ett lätt, snabbtorkande tyg som skyddar dig i alla förhållanden. Kepsen är en lättviks 6-panels löparkeps med en halvböjd skärm och fukttransporterande svettband. Den har&hellip:
 • 2XU Vectr Light Cushion Crew Sock Black/Titanium

  2XU Vectr Light Cushion Crew Sock Black/Titanium
  Vectr Light Cushion Crew Sock från 2XU är ett par träningsstrumpor för dam och herr. Strumporna är anatomiskt utformade för att ge ett avancerat stöd och har ett unikt X-LOCK-stödsystem som fixerar foten och ger minskad blåsbildning. Dessa löparstrumpor har en sömlös, bred tåbox och är stickade i ett fukttransporterande garn. Material: 88% nylon, 12% elastan
 • FORCE COMPRESSION SHORTS

  FORCE COMPRESSION SHORTS
  Force Compression Shorts med revolutionerande muscle containment stamping (MCS) har utvecklats med en detaljerad förståelse för de viktigaste musklerna och rörelserna vid högintensiv träning, vilket&hellip:
 • 2XU - Träningstights Form Stash Hi-Rise Compression Tights - Svart

  2XU - Träningstights Form Stash Hi-Rise Compression Tights - Svart
  • Kompressionstights i full längd • Dubbelstickat SLX-tyg som motverkar noppor • Graderad kompressionspassform som förbättrar cirkulationen • Hög, figursmickrande linning • Fukttransporterande och snabbtorkande tyg • Stor sidoficka för telefon och annat viktigt • Flatlock-sömmar för minskat skav
 • COMMUTE PACKABLE INSULATION JACKET

  COMMUTE PACKABLE INSULATION JACKET
  Commute Packable Insulation Jacket är gjord av ett lätt, vattenavvisande ripstopskal och har low-profile 3M Thinsulate Recycled Featherless isolering och ger precis rätt mängd värme och volym för&hellip:
 • COMMUTE INSULATION JACKET

  COMMUTE INSULATION JACKET
  Med vattenavvisande skal, 3M Thinsulate återvunnen Featherless isolering och flera förvaringsfickor kommer Commute Insulation Jacket inte göra dig besviken när temperaturen sjunker. OM PRODUKTEN HÅLL&hellip:
 • AERO MID-RISE COMPRESSION 6" SHORTS

  AERO MID-RISE COMPRESSION 6
  Aero Mid-Rise Compression 6" Shorts har flera fickor för förvaring. Shortsen har lättvikts stretchigt stöd och har en längd som slutar mitten på låret för att förhindra att den glider upp.OM&hellip:
 • LIGHT SPEED ULTRALIGHT JACKET

  LIGHT SPEED ULTRALIGHT JACKET
  Light Speed Ultralight Jacket är konstruerad av ett ultralätt, vind- och vattenavvisande ripstop och är lätt att bära. Jackan går att förvara i en innerficka och är lätt att hålla i. OM PRODUKTEN&hellip:
 • MOTION 8 INCH SHORTS

  MOTION 8 INCH SHORTS
  Motion 8 Inch Shorts är gjorda av en lätt och slitstark texturerad ripstop som förhindrar att den fastnar. Medan en innerbensförstärkning och ventilationsöppning på sidan ger full rörelsefrihet&hellip:
 • MOTION 6 INCH SHORTS

  MOTION 6 INCH SHORTS
  Motion 6 Inch Shorts är gjorda av en lätt och slitstark texturerad ripstop som förhindrar att den fastnar. Medan en innerbensförstärkning och ventilationsöppning på sidan ger full rörelsefrihet&hellip:
 • LIGHT SPEED 3 INCH SHORTS

  LIGHT SPEED 3 INCH SHORTS
  Light Speed ??3 Inch Shorts är gjord av ett lätt och flexibelt woven tyg med 4-vägs stretch. Shortsen ger ultimat flexibilitet så att du kan fokusera på löpningen. OM PRODUKTEN LÄTT OCH FLEXIBELT&hellip:
 • AERO COMPRESSION TIGHTS

  AERO COMPRESSION TIGHTS
  Aero Compression Tights är designade för att minska överhettning under löpningen och har innovativ HeiQ Smart Temp-teknologi som dynamiskt reagerar på kroppsvärme för att hålla dig sval när löpträningen&hellip:
 • IGNITION 1/4 ZIP

  IGNITION 1/4 ZIP
  Ignition 1/4 Zip tröjan är designad för att fånga kroppsvärme med en återvunnen dubbelstickad våffelstruktur. Muddar med tumhål för att hålla händerna varma. OM PRODUKTEN HÅLL DIG VARM&hellip:
 • 2XU Women's Aero Anorak White/Silver Reflective

  2XU Women's Aero Anorak White/Silver Reflective
  Women's Aero Anorak från 2XU är en träningsjacka för dam. Jackan är vattenavvisande tack vare en miljöansvarigt tillverkad DWR-beläggning. Strategiskt placerade öppningar under armarna förbättrar andningsförmågan och luftflödet. Aero Anorak har en stor ficka på framsidan för värdesaker, men kan också användas för att enkelt packa ned hela jackan i. Reflekterande logotyper och detaljerElastisk huva som kan förvaras i nacken med hjälp av knappfästningLätt vikt, vattentåligt paper-touch ripstop materialMaterial: 100% nylon
 • 2XU Mid-Rise Compression Tights-W Slate/Lime

  2XU Mid-Rise Compression Tights-W Slate/Lime
  2XU Mid-Rise Compression Tights - W Slate/Lime . Mid-Rise Compression Tights W: är ett par graderade kompressionstights från 2XU som andas och är lätta samtidigt som de ger stöd åt de största muskelgrupperna. Hög midja för att sitta bättre för tjejer. Vindtäta: Nej Kompression: Ja Vattentäta: Nej Hellånga: Ja
 • 2XU Aero Vent Compression Tights Men

  2XU Aero Vent Compression Tights Men
  2Xu Aero Vent Compression Tights Men är funktionella kompressionstights för herrar. Tights är designade för att lindra överhettning under löpning och har PWX VENT paneler för att förbättra luftflödet med nästan 200% samt hålla dig sval när temperaturen höjs under löpturen. Kraftfullt, lätt PWX-tyg med cirkulär stickningsstruktur och 360 graders stretch, minskar muskelrörelser och skador, samtidigt som flexibiliteten bibehålls för optimal prestation. Graderad kompression ökar blodflödet till musklerna, förbättrar prestationen, minskar risken för skador och påskyndar återhämtningen. Dragskolinning för säker passform och ficka baktill med dragkedja för förvaring av nycklar, kort och mobil. Hållbart, fuktavvisande garn av hög kvalitet håller huden sval och torr under träningen. Reflekterande X-logotyp på låret ger synlighet i mörkret. Egenskaper Kompressionstights PWX kraftfullt, lätt och flexibelt kompressionstyg PWX VENT paneler på underben för bättre andningsfunktion Graderad kompression för bättre cirkulation Dragskolinning för säker och justerbar passform Ficka baktill för mobil, kort och nycklar Reflekterande X-logotyp på låret Flatlock-sömmar för att minska skav Kompressionsfördelar 1. Minskad muskeltrötthet och ömhet 2. Minskad muskelskada och lägre risk för överanvändningsskador 3. Förbättrad prestation och muskelanpassning 4. Ökad smidighet 5. Snabbare återhämtning Tyg 1. Upper front panel - PWX 70D 2. Upper back panel - PWX 105D 3. Lower leg panel - PWX VENT (Power, Weight, Flexibility) Material 1. 75% NYLON, 25% LYCRA 2. 65% NYLON, 35% LYCRA 3. 65% NYLON, 35% LYCRA
 • 2XU Light Speed Capex Lavender/Liberty

  2XU Light Speed Capex Lavender/Liberty
  EGENSKAPER Lättvikts löparkeps Böjlig skärm Fukttransporterande svettband Lättvikts snabbtorkande mesh Justerbart tech-spänne Reflekterande 2XU logotyp på frampanelen Signatur X-logotypflik på baksidan MATERIAL 100% POLYESTER
 • 2XU Light Speed Capex Weathervane/Hortensia

  2XU Light Speed Capex Weathervane/Hortensia
  EGENSKAPER Lättvikts löparkeps Böjlig skärm Fukttransporterande svettband Lättvikts snabbtorkande mesh Justerbart tech-spänne Reflekterande 2XU logotyp på frampanelen Signatur X-logotypflik på baksidan MATERIAL 100% POLYESTER
 • 2XU Aero Jacket Men Rhubarb/Midnight

  2XU Aero Jacket Men Rhubarb/Midnight
  2Xu Aero Jacket Men är en snygg löparjacka för herrar, tillverkad i ett vattenavvisande woven tyg med miljöansvarig C6 DWR-ytbehandling för att tåla regn. Jackan är stretchig och har en justerbar 3-delad huva. Den håller dig sval då den har meshfoder på baksidan för att förbättra andningsförmågan och ventilation. Framfickor med dragkedja för förvaring av kort eller nycklar under löpningen. Reflekterande logotyper och detaljer ger 360 graders synlighet i svagt ljus. Egenskaper Jacka med dragkedja Vattenavvisande woven tyg med stretch miljöansvarig C6 DWR ytbehandling Justerbar 3-delad huva Ventilation med meshfoder på baksidan Framfickor med dragkedja Reflekterande logotyper och detaljer Material 100% POLYESTER
 • 2XU Ghst S/S Tee Women Black/ Black Reflective

  2XU Ghst S/S Tee Women Black/ Black Reflective
  2XU Ghst S/S Tee Women är en snygg och bekväm T-shirt för damer, som är designad för att ge den ultimata upplevelsen till alla löpare. Löpartröjan tillverkas av ett fukttransporterande och svalt material med Polygiene-behandling för minskade odörer, samtidigt som Xylitol ger trevägskylning genom att dra bort värmen från huden. Med IR-blockering och platta sömmar ger T-shirten dessutom både skydd mot solens farliga strålar och säkerställer en hög komfort genom hela löppasset. Material : 100% polyester
 • 2XU Ghst S/S Tee Women Mint/White Reflective

  2XU Ghst S/S Tee Women Mint/White Reflective
  2XU Ghst S/S Tee Women är en snygg och bekväm T-shirt för damer, som är designad för att ge den ultimata upplevelsen till alla löpare. Löpartröjan tillverkas av ett fukttransporterande och svalt material med Polygiene-behandling för minskade odörer, samtidigt som Xylitol ger trevägskylning genom att dra bort värmen från huden. Med IR-blockering och platta sömmar ger T-shirten dessutom både skydd mot solens farliga strålar och säkerställer en hög komfort genom hela löppasset. Material : 100% polyester
 • 2XU Aero Jacket Women Pop Coral/Oatmeal Reflective

  2XU Aero Jacket Women Pop Coral/Oatmeal Reflective
  2Xu Aero Jacket Women är en snygg löparjacka för damer, tillverkad i ett vattenavvisande woven tyg med miljöansvarig C6 DWR-ytbehandling för att tåla regn. Jackan är stretchig och har en justerbar 3-delad huva. Den håller dig sval då den har meshfoder på baksidan för att förbättra andningsförmågan och ventilation. Framfickor med dragkedja för förvaring av kort eller nycklar under löpningen. Reflekterande logotyper och detaljer ger 360 graders synlighet i svagt ljus. Egenskaper Jacka med dragkedja Vattenavvisande woven tyg med stretch miljöansvarig C6 DWR ytbehandling Justerbar 3-delad huva Ventilation med meshfoder på baksidan Framfickor med dragkedja Reflekterande logotyper och detaljer Material 100% POLYESTER
 • 2XU Aero Jacket Women Hyper Coral/Rosette Reflective

  2XU Aero Jacket Women Hyper Coral/Rosette Reflective
  2Xu Aero Jacket Women är en löparjacka i dammodell som tillverkats i ett vattenavvisande woven tyg med stretch. Den är perfekt att använda då du löper under kallare morgonturer eller kvällsturer. Jackan har ett woven tyg med stretch och justerbar 3-delad huva samt miljöansvarig C6 DWR-ytbehandling för att tåla regn. På baksidan finns en ventilation för att förbättra andningsförmågan och på framsidan finns fickor med dragkedja för förvaring av kort eller nycklar under löpningen. Reflekterande logotyper och detaljer ger 360 graders synlighet i svagt ljus. EGENSKAPER • Jacka med dragkedja • Vattenavvisande woven tyg med stretch • Miljöansvarig C6 DWR ytbehandling • Justerbar 3-delad huva • Ventilation på baksidan • Framfickor med dragkedja • Tumhål med resår vid ärmslut • Reflekterande logotyper och detaljer MATERIAL 100% polyester
 • 2XU Aero Jacket Women Black/Silver Reflective

  2XU Aero Jacket Women Black/Silver Reflective
  Aero Jacket är en jacka för damer, gjord i ett vattenavvisande woven tyg med stretch. Aero Jacket är perfekt att använda då du löper. HÅLL DIG TORR Woven tyg med stretch och justerbar 3-delad huva. miljöansvarig C6 DWR-ytbehandling för att tåla regn. HÅLL DIG SVAL Ventilation på baksidan för att förbättra andningsförmågan och ventilation. FICKOR Framfickor med dragkedja för förvaring av kort eller nycklar under löpningen. BLI SEDD Reflekterande logotyper och detaljer ger 360 graders synlighet i svagt ljus. EGENSKAPER 1. Jacka med dragkedja 2. Vattenavvisande woven tyg med stretch 3. Miljöansvarig C6 DWR ytbehandling 4. Justerbar 3-delad huva 5. Ventilation på baksidan 6. Framfickor med dragkedja 7. Reflekterande logotyper och detaljer MATERIAL 100% POLYESTER
 • 2XU Aero Jacket Women Trailscape Bluejay/Slvrreflect

  2XU Aero Jacket Women Trailscape Bluejay/Slvrreflect
  Aero Jacket är en jacka för damer, gjord i ett vattenavvisande woven tyg med stretch. Aero Jacket är perfekt att använda då du löper. HÅLL DIG TORR Woven tyg med stretch och justerbar 3-delad huva. miljöansvarig C6 DWR-ytbehandling för att tåla regn. HÅLL DIG SVAL Ventilation på baksidan för att förbättra andningsförmågan och ventilation. FICKOR Framfickor med dragkedja för förvaring av kort eller nycklar under löpningen. BLI SEDD Reflekterande logotyper och detaljer ger 360 graders synlighet i svagt ljus. EGENSKAPER 1. Jacka med dragkedja 2. Vattenavvisande woven tyg med stretch 3. Miljöansvarig C6 DWR ytbehandling 4. Justerbar 3-delad huva 5. Ventilation på baksidan 6. Framfickor med dragkedja 7. Reflekterande logotyper och detaljer MATERIAL 100% POLYESTER
 • 2XU Mid-Rise Compression Tights-W Slate/Lime

  2XU Mid-Rise Compression Tights-W Slate/Lime
  2XU Mid-Rise Compression Tights - W Slate/Lime . Mid-Rise Compression Tights W: är ett par graderade kompressionstights från 2XU som andas och är lätta samtidigt som de ger stöd åt de största muskelgrupperna. Hög midja för att sitta bättre för tjejer. Vindtäta: Nej Kompression: Ja Vattentäta: Nej Hellånga: Ja
 • 2XU Compression Tights - Men

  2XU Compression Tights - Men
  2XU M´s Compression Tights - Herr
 • 2XU Aero Compression Tights Men

  2XU Aero Compression Tights Men
  Aero Compression Tights är designade för att minska överhettning under löpningen och har innovativ HeiQ Smart Temp-teknologi som dynamiskt reagerar på kroppsvärme för att hålla dig sval när löpträningen blir varm. OM PRODUKTEN HÅLL DIG SVAL Den innovativa HeiQ Smart Temp-teknologin känner av då kroppstemperaturen ökar, som i sin tur ökar avdunstningen av svett genom tyget för att hålla dig svalare för optimal prestation. LINNING OCH FICKOR Dragskolinning för säker passform och ficka baktill med dragkedja för förvaring av nycklar, kort och mobil. LÄTTVIKT OCH FLEXIBELT STÖD Kraftfullt, lätt PWX-tyg med cirkulär stickningsstruktur och 360 graders stretch, minskar muskelrörelser och skador, samtidigt som flexibiliteten bibehålls för optimal prestation. MÅTTLIG GRADERAD KOMPRESSION Måttlig graderad kompression ökar blodflödet till musklerna, förbättrar prestationen, minskar risken för skador och påskyndar återhämtningen. SNABBTORKANDE Slitstarkt garn av hög kvalitet håller huden sval och torr under träningen. BLI SEDD Reflekterande X-logotyp på låret ger synlighet i mörkret. EGENSKAPER 1. Kompressionstights 2. PWX kraftfullt, lätt och flexibelt kompressionstyg 3. HeiQ Smart Temp-teknologi håller dig svalare 4. Graderad kompression för bättre cirkulation 5. Dragskolinning för säker och justerbar passform 6. Bakficka med dragkedja för säker studsfri förvaring 7. Flatlock-sömmar för att minska skav 8. Reflekterande X-logotyp på låret
 • 2XU Light Speed Capex Surf/Quartz

  2XU Light Speed Capex Surf/Quartz
  EGENSKAPER Lättvikts löparkeps Böjlig skärm Fukttransporterande svettband Lättvikts snabbtorkande mesh Justerbart tech-spänne Reflekterande 2XU logotyp på frampanelen Signatur X-logotypflik på baksidan MATERIAL 100% POLYESTER
 • 2XU Light Speed Capex Lavender/Liberty

  2XU Light Speed Capex Lavender/Liberty
  EGENSKAPER Lättvikts löparkeps Böjlig skärm Fukttransporterande svettband Lättvikts snabbtorkande mesh Justerbart tech-spänne Reflekterande 2XU logotyp på frampanelen Signatur X-logotypflik på baksidan MATERIAL 100% POLYESTER
 • 2XU Ignition Shield Compression Tights Women

  2XU Ignition Shield Compression Tights Women
  2Xu Ignition Shield Compression Tights Women är med sina vattentäta stretchpaneler som skyddar mot vind och regn och flexibla PWX Thermal-paneler för värme och kompressionsstöd, ett essentiellt plagg för varje löpare som löptränar i kallt väder. HÅLL DIG TORR & VARM Avancerade vattentäta paneler i stretchmembran på överbenen för att tåla regn och skurar medan mjukt borstat PWX Thermal tyg på underbenen skapar små luftfickor som fångar upp kroppsvärmen. LÄTTVIKT OCH FLEXIBELT STÖD Kraftigt, lätt PWX-tyg med cirkulär stickning och 360 graders stretch, minskar muskelvibrationer och skador, samtidigt som flexibiliteten bibehålls för optimal sportprestation. GRADERAD KOMPRESSION Kraftfull graderad kompression ökar blodflödet till musklerna, förbättrar prestationen, minskar risken för skador och påskyndar återhämtningen. LINNING OCH FICKOR Dragskolinning för säker passform och stor ficka med dragkedja baktill för förvaring av telefonen, nycklar och kort. SNABBTORKANDE Slitstarkt, högkvalitativt fuktabsorberande garn håller huden sval och torr. BLI SEDD Reflekterande X logotyp på låret och vadmuskeln ger 360-graders synlighet i svagt ljus. Detaljer 1. Kompressionstights 2. 20k/20k vattentätt membran på överben 3. Mycket kraftfullt, lätt och flexibelt PWX Thermal-kompressionstyg på underben 4. Mjukt borstad insida för värme 5. Graderad kompression för förbättrat blodflöde 6. Dragskolinning för säker passform 7. Stor bakficka med dragkedja för säker förvaring 8. Reflekterande X-logotyp på låret och vadmuskeln 9. Flatlock-sömmar för att minska skav Kompressionsfördelar 1. Minskad muskeltrötthet och träningsvärk 2. Minskad muskelskada och lägre risk för överanvändningsskador 3. Förbättrad prestation och muskelanpassning 4. Ökad smidighet 5. Snabbare återhämtning Tyg 1. Upper front: Membrane 2.PWX 105D THERMAL (Power, Weight, Flexibility) Material 1. 100% POLYESTER 2. 65% NYLON, 35% LYCRA
 • 2XU Light Speed Compression Tights Men Black/Black Reflectiv

  2XU Light Speed Compression Tights Men Black/Black Reflectiv
  2XU MCS Run Compression Tights är ett par riktigt bra kompressionstights till löpning för herrar, som är utvecklade med en detaljerad förståelse för hur löpning påverkar din kropp och de belastningar löpning har på benen. Därför tillverkas tightsen av ett kraftfullt graderat kompressionsmaterial, som ger snabbare återhämtning och förhindrar uppkomsten av skador, i en anatomiskt anpassad MCS-struktur (Muscle Containment Stamping). MCS-strukturen ger extra stöd och stabilitet runt de stora muskelgrupperna vid löpning genom att följa musklernas rörelser, och gör att tightsen är det perfekta valet vid långa löprundor. Med platta sömmar minskar dessutom risken för skav, medan fickorna baktill gör att du kan få med dig både telefon, nycklar och lite extra energi. Material: 1: PWX Flex 70D - 72% nylon, 28% lycra 2: PWX Weight 105D - 65% nylon, 35% lycra
 • 2XU Ignition InsulationJacket Men

  2XU Ignition InsulationJacket Men
  2Xu Ignition Insulation Jacket Men är en lätt och komprimerbar 600 fill-power dunisolering ger bra värme, medan fleecefodrade framfickor med dragkedja håller händerna varma.Den är i herrmodell och håller dig varm under springturen. Håll dig torr Stretchstickat skal med miljövänlig C6 DWR-behandling för att tåla regn. Fickor Innerbröstficka med dragkedja ger säker förvaring av mobiltelefon, kort eller nycklar. Bli sedd Reflekterande grafik på framsidan av bröstet och detaljer för bättre synlighet i svagt ljus. Detaljer 1. Jacka med dragkedja 2. Krage 3. Stretchstickat vattenavvisande skal 4. Miljövänlig C6 DWR ytbehandling 5. Limmade kanaler för isolering 6. 600 fill-power dunisolering 7. Fleece-fodrade osynliga fickor med dragkedja framtill 8. Innerbröstficka med dragkedja 9. Reflekterande grafik på framsidan av bröstet och detaljer
 • 2XU Ignition InsulationJacket Men

  2XU Ignition InsulationJacket Men
  Ignition Insulation Jacket är gjord med ett temperaturreagerande Thermore Thermal Booster-isolering i ett vattenavvisande stretchigt skal som gör att du kan ge allt under din löpning, oavsett väder. HÅLL DIG VARM Lätt och komprimerbar Thermore Thermal Booster smart isolering är konstruerad för att hålla dig bekväm i olika väderförhållanden. Ökar värmen med så mycket som 20% när temperaturen sjunker till -10 celcius. HÅLL DIG TORR Stretchvävt downproof skal med miljöansvarig C6 DWR-behandling för att tåla regn och skurar. FICKOR Sidofickor med dragkedja ger säker förvaring av mobiltelefon, kort eller nycklar. BLI SEDD Reflekterande logotyp och detaljer för bättre synlighet i svagt ljus.
 • 2XU Aero Anorak Men

  2XU Aero Anorak Men
  Aero Anorak är tillverkad av ett lätt, vattentåligt paper-touch ripstop och kan packas ihop i sin stora frontficka. Anoraken är kan bäras som översta lager och är en perfekt blandning av stil och funktion. OM PRODUKTEN HÅLL DIG TORR Den halvgenomskinliga lättviktiga ripstop anoraken med 1/2-dragkedja och huva är behandlad med miljöansvarig C6 DWR-behandling för att motstå regn. HÅLL DIG SVAL Strategiskt placerade öppningar under armen för att förbättra andningsförmågan och luftflödet. PACKBAR FÖRVARING Stor ficka på framsidan ger gott om förvaring för nödvändigheter men också en ficka för att förvara jackan. BLI SEDD Reflekterande logotyper och detaljer på fickan, armar och rygg.
 • 2XU Heat Half Puffer Jacket Women

  2XU Heat Half Puffer Jacket Women
  2XU Heat Half Puffer Jacket är en snygg träningsjacka för damer, som tillverkas av ett andningsbart, vind- och vattentätt material med god fukttransport och stretch för en följsam känsla och full rörelsefrihet. Jackan har dessutom en polyester-vaddering och en passform som sitter bekvämt under hela träningspasset. Material: 87% nylon, 13% spandex Vaddering: 100% polyester
 • 2XU Ignition InsulationJacket Women

  2XU Ignition InsulationJacket Women
  2Xu Ignition Insulation Jacket Men är en lätt och komprimerbar 600 fill-power dunisolering ger bra värme, medan fleecefodrade framfickor med dragkedja håller händerna varma.Den är i herrmodell och håller dig varm under springturen. Håll dig torr Stretchstickat skal med miljövänlig C6 DWR-behandling för att tåla regn. Fickor Innerbröstficka med dragkedja ger säker förvaring av mobiltelefon, kort eller nycklar. Bli sedd Reflekterande grafik på framsidan av bröstet och detaljer för bättre synlighet i svagt ljus. Detaljer 1. Jacka med dragkedja 2. Krage 3. Stretchstickat vattenavvisande skal 4. Miljövänlig C6 DWR ytbehandling 5. Limmade kanaler för isolering 6. 600 fill-power dunisolering 7. Fleece-fodrade osynliga fickor med dragkedja framtill 8. Innerbröstficka med dragkedja 9. Reflekterande grafik på framsidan av bröstet och detaljer
 • 2XU Aero Anorak Women

  2XU Aero Anorak Women
  Aero Anorak är tillverkad av ett lätt, vattentåligt paper-touch ripstop och kan packas ihop i sin stora frontficka. Anoraken är kan bäras som översta lager och är en perfekt blandning av stil och funktion. OM PRODUKTEN HÅLL DIG TORR Den halvgenomskinliga lättviktiga paper-touch ripstop anoraken och huvan är behandlad med miljöansvarig C6 DWR-behandling för att motstå regn och skurar. HÅLL DIG SVAL Strategiskt placerade öppningar under armen för att förbättra andningsförmågan och luftflödet. PACKBAR FÖRVARING Stor ficka på framsidan ger gott om förvaring för nödvändigheter men också en ficka för att förvara jackan. BLI SEDD Reflekterande logotyper och detaljer på axlar, armar och rygg.
 • 2XU Light Speed Cap Pine/Fuchsia

  2XU Light Speed Cap Pine/Fuchsia
  Light Speed ??Cap är gjord med en böjlig skärm för bättre täckning och packbarhet samt gjord i ett lätt, snabbtorkande mesh-tyg som håller dig sval och torr när du är på språng. Passar både dam och herr. EGENSKAPER 1. Lättvikts löparkeps 2. Böjlig skärm 3. Fukttransporterande svettband 4. Lättvikts snabbtorkande mesh 5. Justerbart tech-spänne 6. Reflekterande TWO TIMES YOU på frampanelen 7. Signatur X-logotypflik på baksidan MATERIAL 100% POLYESTER
 • 2XU Aero Compression Tights Men

  2XU Aero Compression Tights Men
  Aero Compression Tights är designade för att minska överhettning under löpningen och har innovativ HeiQ Smart Temp-teknologi som dynamiskt reagerar på kroppsvärme för att hålla dig sval när löpträningen blir varm. OM PRODUKTEN HÅLL DIG SVAL Den innovativa HeiQ Smart Temp-teknologin känner av då kroppstemperaturen ökar, som i sin tur ökar avdunstningen av svett genom tyget för att hålla dig svalare för optimal prestation. LINNING OCH FICKOR Dragskolinning för säker passform och ficka baktill med dragkedja för förvaring av nycklar, kort och mobil. LÄTTVIKT OCH FLEXIBELT STÖD Kraftfullt, lätt PWX-tyg med cirkulär stickningsstruktur och 360 graders stretch, minskar muskelrörelser och skador, samtidigt som flexibiliteten bibehålls för optimal prestation. MÅTTLIG GRADERAD KOMPRESSION Måttlig graderad kompression ökar blodflödet till musklerna, förbättrar prestationen, minskar risken för skador och påskyndar återhämtningen. SNABBTORKANDE Slitstarkt garn av hög kvalitet håller huden sval och torr under träningen. BLI SEDD Reflekterande X-logotyp på låret ger synlighet i mörkret. EGENSKAPER 1. Kompressionstights 2. PWX kraftfullt, lätt och flexibelt kompressionstyg 3. HeiQ Smart Temp-teknologi håller dig svalare 4. Graderad kompression för bättre cirkulation 5. Dragskolinning för säker och justerbar passform 6. Bakficka med dragkedja för säker studsfri förvaring 7. Flatlock-sömmar för att minska skav 8. Reflekterande X-logotyp på låret
 • 2XU Vectr Light Cushion No Show Sock Magenta/Light Grey

  2XU Vectr Light Cushion No Show Sock Magenta/Light Grey
  Vectr Light Cushion No Show Sock från 2XU är en strumpa med X-LOCK-kompressionsteknik. Kraftfullt kompressionsstöd låser foten på plats för att förbättra stabiliseringen och optimera rörelsen över en rad aktiviteter. Strumpan har lätt dämpning för extra skydd utan bulk. Material: 88% Nylon, 12% Elastan
 • MOTION COLOUR BLOCK TEE

  MOTION COLOUR BLOCK TEE
  Motion Colour Block Tee är tillverkad av ett flexibelt, fukttransporterande tyg. Motion Colour Block Tee är perfekt att använda under träningen på gymmet. OM PRODUKTEN FLEXIBEL En längre längd,&hellip:
 • 2XU Ignition InsulationJacket Women

  2XU Ignition InsulationJacket Women
  Ignition Insulation Jacket är gjord med ett temperaturreagerande Thermore Thermal Booster-isolering i ett vattenavvisande stretchigt skal som gör att du kan ge allt under din löpning, oavsett väder. HÅLL DIG VARM Lätt och komprimerbar Thermore Thermal Booster smart isolering är konstruerad för att hålla dig bekväm i olika väderförhållanden. Ökar värmen med så mycket som 20% när temperaturen sjunker till -10 celcius. HÅLL DIG TORR Stretchvävt downproof skal med miljöansvarig C6 DWR-behandling för att tåla regn och skurar. FICKOR Sidofickor med dragkedja ger säker förvaring av mobiltelefon, kort eller nycklar. BLI SEDD Reflekterande logotyp och detaljer för bättre synlighet i svagt ljus.
 • AERO HI-RISE COMPRESSION TIGHTS

  AERO HI-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Aero Hi-Rise Compression Tights är designad för att minska överhettning under löpningen och har innovativ HeiQ Smart Temp-teknologi som dynamiskt reagerar på kroppsvärme för att hålla dig sval&hellip:
 • LIGHT SPEED COMPRESSION SHORTS

  LIGHT SPEED COMPRESSION SHORTS
  Light Speed Compression Shorts med revolutionerande muscle containment stamping (MCS) har utvecklats med en detaljerad förståelse av den effekt som löpning har på benen och minskar muskelrörelser,&hellip:
 • LIGHT SPEED COMPRESSION TIGHTS

  LIGHT SPEED COMPRESSION TIGHTS
  Light Speed Compression Tights med revolutionerande muscle containment stamping (MCS) har utvecklats med en detaljerad förståelse av den effekt som löpning har på benen och minskar muskelrörelser,&hellip:
 • MOTION TECH SINGLET

  MOTION TECH SINGLET
  Motion Tech Singlet är gjord av flexibla och lätta NILIT Breeze-garn och har en unik kylande effekt och en extremt mjuk handkänsla som håller dig bekväm under de tuffaste träningspassen. OM PRODUKTEN&hellip:
 • LIGHT SPEED MID-RISE COMPRESSION TIGHTS

  LIGHT SPEED MID-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Light Speed Mid-Rise Compression Tights med revolutionerande Muscle Containment Stamping (MCS) strukturpaneler har utvecklats med en detaljerad förståelse av den effekt som löpning har på benen och&hellip:
 • 2XU Light Speed Compression Tights Men Black/Gold Reflective

  2XU Light Speed Compression Tights Men Black/Gold Reflective
  Light Speed Compression Tights med revolutionerande muscle containment stamping (MCS) har utvecklats med en detaljerad förståelse av den effekt som löpning har på benen och minskar muskelrörelser, skador och trötthet för din bästa löpning någonsin. Produktfakta Kompressionstights Mycket kraftfullt, lätt och flexibelt PWX-kompressionstyg MCS på låren/quadriceps MCS på vadmuskeln Dragskolinning för justerbar och säker passform Graderad kompression för ökad cirkulation för snabbare uppvärmning och återhämtning Stor ficka för telefon Ficka med dragkedja för telefon och nycklar Meshficka för geler och andra föremål Reflekterande X-logotyper på lår och vadmuskel Flatlock-sömmar för att minska skav Kompressionsfördelar Minskad muskeltrötthet och träningsvärk Minskad muskelskada och lägre risk för överanvändningsskador Förbättrad prestation och muskelanpassning Ökad smidighet Snabbare återhämtning Kompressionsgrad: Fast 23-25 mmhg Material Front: 72% NYLON, 28% LYCRA Back: 65% NYLON, 35% LYCRA Tyg Front panel: PWX Flex 70D Back panel: PWX Weight 105D
 • 2XU Light Speed Compression Tights Men Black/Gold Reflective

  2XU Light Speed Compression Tights Men Black/Gold Reflective
  Light Speed Compression Tights med revolutionerande muscle containment stamping (MCS) har utvecklats med en detaljerad förståelse av den effekt som löpning har på benen och minskar muskelrörelser, skador och trötthet för din bästa löpning någonsin. Produktfakta Kompressionstights Mycket kraftfullt, lätt och flexibelt PWX-kompressionstyg MCS på låren/quadriceps MCS på vadmuskeln Dragskolinning för justerbar och säker passform Graderad kompression för ökad cirkulation för snabbare uppvärmning och återhämtning Stor ficka för telefon Ficka med dragkedja för telefon och nycklar Meshficka för geler och andra föremål Reflekterande X-logotyper på lår och vadmuskel Flatlock-sömmar för att minska skav Kompressionsfördelar Minskad muskeltrötthet och träningsvärk Minskad muskelskada och lägre risk för överanvändningsskador Förbättrad prestation och muskelanpassning Ökad smidighet Snabbare återhämtning Kompressionsgrad: Fast 23-25 mmhg Material Front: 72% NYLON, 28% LYCRA Back: 65% NYLON, 35% LYCRA Tyg Front panel: PWX Flex 70D Back panel: PWX Weight 105D
 • AERO HI-RISE 4 INCH SHORTS

  AERO HI-RISE 4 INCH SHORTS
  Aero Hi-Rise 4" Shorts är lätta och flexibla, designade för att röra sig och anpassade för allt du gör - från långa promenader till HIIT och löpning.OM PRODUKTENLÄTT OCH FLEXIBELTLätt&hellip:
 • AERO JACKET

  AERO JACKET
  Aero Jacket är gjord i ett vattenavvisande stretchvävt tyg och erbjuder allt skydd du behöver för de svalare löprundorna i gryningen eller skymningen.OM PRODUKTENHÅLL DIG TORRStretchvävt&hellip:
 • LIGHT SPEED TECH SINGLET

  LIGHT SPEED TECH SINGLET
  Light Speed Tech Singlet är gjord i ett ultralätt fukttransporterande tyg och har ventilationszoner placerade precis där du behöver dem, och håller dig sval under varje steg.OM PRODUKTENULTIMAT&hellip:
 • LIGHT SPEED TECH TEE

  LIGHT SPEED TECH TEE
  Light Speed Tech Tee är gjord i ett ultralätt fukttransporterande tyg och har ventilationszoner placerade precis där du behöver dem, och håller dig sval under varje steg.OM PRODUKTENULTIMAT KYLNINGVentilationszoner&hellip:
 • BASE LAYER COMPRESSION SHORTS

  BASE LAYER COMPRESSION SHORTS
  Base Layer Compression Shorts är gjorda av återvunna polyesterfibrer.Base Layer Compression Shorts är utformade för att ge ett milt stöd och för att användas lager-på-lager under dina träningskläder&hellip:
 • AERO 2-IN-1 4 INCH SHORTS

  AERO 2-IN-1 4 INCH SHORTS
  Aero 2-in-1 4 Inch Shorts har innershorts för täckning och yttershorts i woven mesh tyg.OM PRODUKTENMÅTTLIGT MUSKELSTÖDLätt men kraftfullt inre PWX-tyg minskar muskelrörelser och minskar risken&hellip:
 • AERO 7 INCH SHORTS

  AERO 7 INCH SHORTS
  Aero 7 Inch Shorts är gjorda av ett lätt och flexibelt tyg som håller dig torr och sval så att du kan koncentrera dig på löpningen.OM PRODUKTENLÄTT OCH FLEXIBELTLätt woven tyg med bra stretch.&hellip:
 • AERO 5 INCH SHORTS

  AERO 5 INCH SHORTS
  Aero 5 Inch Shorts är gjorda av ett lätt och flexibelt tyg som håller dig torr och sval så att du kan koncentrera dig på löpningen.OM PRODUKTENLÄTT OCH FLEXIBELTLätt woven tyg med bra stretch.&hellip:
 • LIGHT SPEED STASH 5" SHORTS

  LIGHT SPEED STASH 5
  Light Speed Stash ?5 Inch Shorts är gjord av ett lätt och andningsbar woven tyg med 4-vägs stretch. Shortsen ger ultimat flexibilitet och mångsidig förvaring så att du kan fokusera på löpningen.OM&hellip:
 • 2XU Compression Calf Guards Black/Black

  2XU Compression Calf Guards Black/Black
  Compression Calf Guards ger ett kraftfullt kompressionsstöd till vaderna och är ett mångsidigt plagg. Perfekt att användas tillsammans med dina favoritstrumpor eller även under din våtdräkt för snabbare övergångstider i triathlon. Egenskaper Kompressions calf guards, vadstöd (par) Snabbtorkande kraftfullt och flexibelt PWX kompressionsmaterial Graderad passform främjar en effektiv uppvärmning före träning och snabbare återhämtning efter träning Lågprofildesign som kan bäras på egen hand, med dina favoritstrumpor eller till och med under din våtdräkt för snabbare övergångstider i triathlon Signatur X-logotyp Flatlock komfortsömmar för att minska skav Kompressionsfördelar Minskad muskeltrötthet och träningsvärk Minskad muskelskada och lägre risk för överanvändningsskador Förbättrad prestation och muskelanpassning Ökad smidighet
 • MOTION SPORT MESH TEE

  MOTION SPORT MESH TEE
  Motion Sport Mesh Tee har något nedsänkta axlar och en lös passform och är gjord i ett återvunnet, slitstarkt och svettavvisande tyg med ventilerande meshpaneler så att du kan höja tempot.OM&hellip:
 • FORM HI-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS

  FORM HI-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS
  Du hittar inget mjukare i vårt sortiment än Form Hi-Rise Compression 3/4 Tights som har färre fickor och minimala tonade logodetaljer för en strömlinjeformad silhuett som smickrar figuren.OM PRODUKTENLYXIGT&hellip:
 • FORM HI-RISE COMPRESSION TIGHTS

  FORM HI-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Du hittar inget mjukare i vårt sortiment än Form Hi-Rise Compression Tights som har färre fickor och minimala tonade logodetaljer för en strömlinjeformad silhuett som smickrar figuren.OM PRODUKTEN&hellip:
 • FORM HI-RISE COMPRESSION SHORTS

  FORM HI-RISE COMPRESSION SHORTS
  Du hittar inget mjukare i vårt sortiment än Form Hi-Rise Compression Shorts som har färre fickor och minimala tonade logodetaljer för en strömlinjeformad silhuett som smickrar figuren.OM PRODUKTEN&hellip:
 • FORM INLINE HI-RISE COMPRESSION TIGHTS

  FORM INLINE HI-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Form Inline Hi-Rise Compression Tights har v-formad baksida för att framhäva dina kurvor samt en kontrastfärgad linningskant och paneler i bensluten för att skapa flytande linjer när du tränar.OM&hellip:
 • FORM SPLICED HI-RISE COMPRESSION TIGHTS

  FORM SPLICED HI-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Form Lineup Hi-Rise Compression Tights har kontrastpaneler längs utsidan av benen och har drop-in-meshfickor vid höfterna, så att du kan sträcka ut och röra dig utan begränsningar.OM PRODUKTENFICKOR&hellip:
 • FORM FRENCH TERRY SHORTS

  FORM FRENCH TERRY SHORTS
  Form French Terry Shorts är gjorda i en mjuk French terry och har en enkel men klassisk stil för de varmare månaderna.OM PRODUKTENMJUK KOMFORTDet mjuka mid-weight French terry tyget har små&hellip:
 • FORM STASH HI-RISE COMPRESSION 7/8 TIGHTS

  FORM STASH HI-RISE COMPRESSION 7/8 TIGHTS
  Form Stash Hi-Rise Compression 7/8 Tights har en lyxig matt finish, mjuk touch och en sömlös frontpanel som gör att du känner dig skulpterad och smidig. Tightsen har flera olika fickor som bokstavligen&hellip:
 • FORM STASH HI-RISE COMPRESSION TIGHTS

  FORM STASH HI-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Form Stash Hi-Rise Compression Tights har en lyxig matt finish, mjuk touch och en sömlös frontpanel som gör att du känner dig skulpterad och smidig. Tightsen har flera olika fickor som bokstavligen&hellip:
 • MOTION TEE

  MOTION TEE
  Motion Tee har en kort raglanärm och förstärkning under armarna för maximal rörelsefrihet och är tillverkad av ett återvunnet, slitstarkt och svettavvisande tyg så att du kan ge allt på varje&hellip:
 • 2XU Men's Aero 2-in-1 5" Shorts Black/Silver

  2XU Men's Aero 2-in-1 5
  Men's Aero 2-in-1 5" Shorts är ett par funktionella träningsshorts från 2XU som har en unik 2-i-1 konstruktion. Med ett par innershorts i kompressions material för kraftfullt muskelstöd och yttershorts i ett vävt mesh material. MUSKELSTÖDLätt men kraftfullt inre PWX-tyg minskar muskelrörelser och minskar risken för skador, samtidigt som det säkerställer optimal positionering för att förbättra prestationen.LÄTT OCH FLEXIBELTBred och stickad elastisk linning. Yttre shortsen är gjorda i ett lätt woven tyg med stretch, som ger bra flexibilitet och ventilation för optimal komfort. FICKABakficka med dragkedja ger säker förvaring av mobiltelefon, kort eller nycklar.BLI SEDDReflekterande logotyper och detaljer på fram- och baksidan ger 360 graders synlighet vid svagt ljus.HerrstorlekarYttershorts 100% PolyesterInnershorts: 72% Nylon, 28% Elastan
 • 2XU Men's Aero 5 Inch Shorts Black/Silver Reflective

  2XU Men's Aero 5 Inch Shorts Black/Silver Reflective
  Men's Aero 5 Inch Shorts från 2XU är träningsshorts för herrar. Shortsen är tillverkade i ett lätt och stretchigt material som håller dig torr och sval genom löpningen. 1 bakficka med dragkedjaVävt material med stretchInnerbyxaMaterial: 100% polyester
 • 2XU Men's Aero Jacket Black/Silver Reflective

  2XU Men's Aero Jacket Black/Silver Reflective
  Men's Areo Jacket från 2XU är en vattenresistent jacka för herr gjord av ett stretch-material, perfekt att ha på svala löpturer. En mjuk och skön jacka som kommer bli din bästa vän på löpturen. Material: 100 % polyester
 • AERO TEE

  AERO TEE
  Aero Tee är gjord med X-VENT tygteknologi som kombinerar en återvunnen dubbelstickad svettavvisande framsida och andningsbar mesh på baksidan för att hålla dig torr och sval.OM PRODUKTEN HÅLL&hellip:
 • LIGHT SPEED REACT COMPRESSION SHORTS

  LIGHT SPEED REACT COMPRESSION SHORTS
  De nya Light Speed React Compression Shortsen har utvecklats med en detaljerad förståelse för hur långa, tuffa löprundor påverkar kroppen.OM PRODUKTEN HÅLL DIG SVAL Den innovativa HeiQ Smart&hellip:
 • LIGHT SPEED REACT COMPRESSION TIGHTS

  LIGHT SPEED REACT COMPRESSION TIGHTS
  De nya Light Speed React Compression Tightsen är designade för snabbhet och har vår senaste teknologi och har utvecklats med en detaljerad förståelse för hur långa, tuffa löprundor påverkar kroppen.OM&hellip:
 • AERO SINGLET

  AERO SINGLET
  Aero Singlet är gjord med X-VENT tygteknologi som kombinerar en återvunnen dubbelstickad svettavvisande framsida och andningsbar mesh på baksidan för att hålla dig torr och sval.OM PRODUKTEN HÅLL&hellip:
 • 2XU VECTR Light Cushion Full Length Socks Black/Titanium

  2XU VECTR Light Cushion Full Length Socks Black/Titanium
  VECTR Light Cushion Full Length Socks från 2XU ger ett unikt stöd till foten och minskar bland annat friktionen som kan uppstå mellan strumpan och skon, vilket leder till mindre risk för skavsår. 2.5mm ultralätt kudde under foten för extra stöd och komfort.Sömlös konstruktion runt tårna.Mesh paneler gör att strumpan ventilerar bra.Material:  88% Nylon, 12% Elastan
 • 2XU Aero Jacket Women Black/Silver Reflective

  2XU Aero Jacket Women Black/Silver Reflective
  Produktfakta Jacka med hellång dragkedja Vattenavvisande stretchvävt skal Miljöansvarig C0 DWR ytbehandling Elastisk 3-delad huva Framfickor med dragkedja för säker förvaring och jackförvaring Reflekterande logotyper och detaljer Material 100% Polyester Tvättråd Maskintvätt i kallt vatten med liknande färger Torktumla inte Häng på tork i ett svalt skuggigt område borta från solen Använd inte blekmedel, sköljmedel eller mjukgörande medel Stryk inte
 • 2XU Aero Jacket Women Limelight/White Reflective

  2XU Aero Jacket Women Limelight/White Reflective
  Produktfakta Jacka med hellång dragkedja Vattenavvisande stretchvävt skal Miljöansvarig C0 DWR ytbehandling Elastisk 3-delad huva Framfickor med dragkedja för säker förvaring och jackförvaring Reflekterande logotyper och detaljer Material 100% Polyester Tvättråd Maskintvätt i kallt vatten med liknande färger Torktumla inte Häng på tork i ett svalt skuggigt område borta från solen Använd inte blekmedel, sköljmedel eller mjukgörande medel Stryk inte
 • 2XU Aero Jacket Men

  2XU Aero Jacket Men
  Aero Jacket är gjord i ett vattenavvisande stretchvävt tyg och erbjuder allt skydd du behöver för de svalare löprundorna i gryningen eller skymningen. Produktfakta Jacka med hellång dragkedja Vattenavvisande stretchvävt skal Miljöansvarig C0 DWR ytbehandling Elastisk 3-delad huva Framfickor med dragkedja för säker förvaring och jackförvaring Reflekterande logotyper och detaljer Material 100% POLYESTER

Salzmann tryckmätning av 2XU kompressionskläder

När 2XU tillverkar tyger som ska vara komprimerande använder de testapparaten Salzmann. Det är en internationellt erkänd testmetod för kompressionsmätning inom bland annat medicinska sammanhang.

Innan de tar tyget till Salzmanntestning görs först en mätning av kraft och återhämtning med Instron testutrustning.