Sigg vattenflaskor

Sigg vattenflaska som heter Traveller är en mycket praktisk flaska för resa. Du kan välja på flera olika storlekar från 0,6 L till 1L. Den är gjord i tålig aluminium och kan hålla även kolsyrade drycker bra.

Sigg Hot & Cold One är en annan flaska som kan hålla dryck kall eller varm länge tack vare vacuumisolering.

Populärt inom Sigg vattenflaskor

 • SIGG Hot & Cold One 0,3L Brushed Steel

  SIGG Hot & Cold One 0,3L Brushed Steel
  Hot & Cold One 0,3L är en vacuumisolerad flaska som håller drycken varm eller kall i slimmad design med enhandsfattning. Tillverkad i 18/8 rostfritt stål.
 • SIGG Hot & Cold One 0,5L Black

  SIGG Hot & Cold One 0,5L Black
  Hot & Cold One 0,5L är en vacuumisolerad flaska som håller drycken varm eller kall i slimmad design med enhandsfattning. Tillverkad i 18/8 rostfritt stål.
 • SIGG Traveller 0,6L Smoked Pearl

  SIGG Traveller 0,6L Smoked Pearl
  Traveller 0.6L är en lätt, klassisk vattenflaska i högkvalitativ aluminium. Håller tätt även med kolsyrade drycker. Insidan tar inte åt sig smak och påverkas heller inte vid kontakt med fruktsyra. Fri från BPA och ftalater.
 • SIGG Traveller My Planet 0,6L Light Pink

  SIGG Traveller My Planet 0,6L Light Pink
  Traveller My Planet 0,6L från SIGG är en vattenflaska tillverkad i 100 % återvunnen aluminium. Flaskan är även helt kondioxidneutral och korken är gjord i helt förnybara material.

Fler tips på Sigg vattenflaskor

 • SIGG Traveller My Planet 0,6L Off White

  SIGG Traveller My Planet 0,6L Off White
  Traveller My Planet 0,6L från SIGG är en vattenflaska tillverkad i 100 % återvunnen aluminium. Flaskan är även helt kondioxidneutral och korken är gjord i helt förnybara material.

Olika färger på Sigg vattenflaska

När du bestämt dig för att köpa en Sigg vattenflaska kan du välja på flera olika färger. Ska du ha med dig flaskan till träningspass med andra kan det vara bra att ta en färg som är ovanlig. Då kan du lättare känna igen din Sigg vattenflaska.