Platypus vattenflaskor

Softbottle med Push-Pull Cap eller Closure Cap är mjuka vattenflaskor från Platypus. Här kan du jämföra de olika modellerna och priser.

Populärt inom Platypus vattenflaskor

 • Platypus Softbottle Push Pull Cap 1.0L Waves

  Platypus Softbottle Push Pull Cap 1.0L Waves
  Softbottle Push Pull Cap 1.0L från Platypus är en mycket flexibel och lätt flaska med en klassisk drag kork. Komprimerbar: Lätt att vika ihop när flaskan är tom.Smart design: Flaskan smalnar i mitten vilket gör att du får ett bra grepp.
 • Platypus Platy Bottle 2,0L Clear

  Platypus Platy Bottle 2,0L Clear
  Platypus Platy Bottle 2L är en smidig vattenflaska som när den är tom går att vika ihop ett till ett litet paket, den har en bråkdel av vikten i jämförelse med en vanlig vattenflaska.  Jämfört med en hård flaska lika stor volym, väger Platypus Platy Bottle 2L 80% mindre och tar bara upp en femtedel av utrymmet när den är tom. Packa några i resväskan utan att slösa utrymma, eller bara fyll en med din favoritdryck och ge dig ut på löprundan. Den kompakta designen gör den mångsidig och du kommer undra hur du någonsin klarade dig utan den. Platypus Bottle 2L specifikationerKapacitet: 2 literVikt: 36 gBredd: 19 cmLängd: 35 cmMaterial: Nylon/polyetenSugrör material: PolyetenKorkmaterial: Polypropylen
 • Platypus Magnetic Drink Tube Clip Black

  Platypus Magnetic Drink Tube Clip Black
  Fäst Magnetic Drink Tube Clip från Platypus på ryggsäcks-remmen eller på dina kläder och sätt det andra clippet på vätskesystems slag så kan de med enkelhet kopplas ihop. 2 clips
 • Platypus Pushpull Cap NoColour

  Platypus Pushpull Cap NoColour
  Push Pull Cap från Platypus är en klassisk kork som passar de allra mesta vattenflaskor, vätskesystem och vattenbehållare.

Fler tips på Platypus vattenflaskor

 • Platypus SoftBottle Closure Cap 1.0L Waves

  Platypus SoftBottle Closure Cap 1.0L Waves
  SoftBottle Closure Cap 1.0L från Platypus är en mycket flexibel och lätt flaska med en skruvkork. Komprimerbar: Lätt att vika ihop när flaskan är tom.Smart design: Flaskan smalnar i mitten vilket gör att du får ett bra grepp.
 • Platypus Softbottle 1L Push-Pull Cap Platy Logo

  Platypus Softbottle 1L Push-Pull Cap Platy Logo
  Softbottle 1L Push-Pull Cap från Platypus är en mjuk flaska för dig som vill ha en lätt och minimalistisk vattenflasta som du enkelt får med dig, oavsett om du går på stan, reser eller är ute och springer. Mycket packningsbarSmart designMångsidigPure Platy-upplevelseBPA-fria, BPS-fria och ftalatfria.
 • Platypus Big Zip EVO Drink Tube Kit 1.2L NoColour

  Platypus Big Zip EVO Drink Tube Kit 1.2L NoColour
  Med Big Zip™ Drink Tube Kit byter du med enkelhet ut ditt gamla rör till din Platypus® Big Zip EVO vätskesystem. inkluderar, Big Zip EVO avstängningsventil och en HyFLO ™ -bitventil.
 • Platypus Closure Cap NoColour

  Platypus Closure Cap NoColour
  Platypus Closure Cap är reservkorkar till Platybottles.  Reservkork till Platybottles.Levereras i 2-pack.
 • Platypus Bite Valve Cover Blue

  Platypus Bite Valve Cover Blue
  Bite Valve Cover från Platypus skyddar din bettventil från smuts och skräp. Den behåller även kylan i ditt vätskesystem.
 • Platypus Duolock Cap NoColour

  Platypus Duolock Cap NoColour
  Duolock Cap är en reservkork till vilken Duolock SoftBottle som helst från Platypus.
 • Platypus Big Zip EVO Drink Tube Kit 3L NoColour

  Platypus Big Zip EVO Drink Tube Kit 3L NoColour
  Med Big Zip™ Drink Tube Kit byter du med enkelhet ut ditt gamla rör till din Platypus® Big Zip EVO vätskesystem. inkluderar, Big Zip EVO avstängningsventil och en HyFLO ™ -bitventil.
 • Platypus GravityWorks Carbon Element White

  Platypus GravityWorks Carbon Element White
  GravityWorks Carbon Element från Platypus förbättrar vattenkvalitén ytterligare. Platypus Gravityworks Carbon Element är ett litet kolfilter som monteras efter originalfiltret på Gravityworks. Då får man en fräschare smak och lukt på vattnet. Tar även bort en del organiska partiklar. Mycket enkel att montera.Håller cirka 300 liter beroende lite på vattenkvalitén.
 • Platypus Big Zip EVO Drink Tube Kit 1.5L NoColour

  Platypus Big Zip EVO Drink Tube Kit 1.5L NoColour
  Med Big Zip™ Drink Tube Kit byter du med enkelhet ut ditt gamla rör till din Platypus® Big Zip EVO vätskesystem. inkluderar, Big Zip EVO avstängningsventil och en HyFLO ™ -bitventil.
 • Platypus Bottle, 2.0L

  Platypus Bottle, 2.0L
  Platypus Bottle är en mycket smidig och komprimerbar vätskebehållare i nylon som tar upp minimalt med plats, vilket gör den idealisk för resor och vandring. Bottle väger hela 80 procent mindre än&hellip:
 • Platypus Drink Tube Kit

  Platypus Drink Tube Kit
  Platypus Drink Tube Kit är ett komplett slangkit för skruvkorksreservoarer. Den ersätter gamla eller skadade Hoser-dryckesslangar samtidigt som den förvandlar alla Platypus flaskor med skruvkorksöppning till ett vätskesystem. Kitet innehåller slang, fäste och HyFLO™ bitventil. Längd : 102 cm
 • Platypus Quickdraw Microfilter & Reservoir System

  Platypus Quickdraw Microfilter & Reservoir System
  Platypus Quickdraw Microfilter & Reservoir System är det bästa ultralätta, lättanvända och “fill-and-squeeze” vattenfiltreringssystemet för alla äventyr. Detta snabba och pålitliga QuickDraw™ mikrofiltersystemet bygger på decennier av expertis inom filtrering och hydrering för att ge äventyrare den bästa användarupplevelsen av alla “fill-and-squeeze” vattenfilter på marknaden. Det lättanvända systemet kommer i två delar: den hållbara och smakfria 1 liters QuickDraw-behållaren och den ihåliga fiberpatronen. Vattensystemet väger endast 101 g och filtrerar upp till 3 liter per minut med normalt tryck. QuickDraw-filtersystemet garanterar snabb och enkel åtkomst till rent vatten på alla äventyr. Du kan antingen skaka för att rengöra det ihåliga fiberfiltret eller utföra en verktygsfri “backflush” för att säkerställa att de snabba flödet håller under dina resor. Med sin inre / yttre (I / O) dubbla tråddesign anpassar sig QuickDraw-filterpatronen säkert till smartwater®-flaskor, Platy Hoser™ -behållaren, Platy 2.0L-flaskan, Platy SoftBottle™, Platy Water Tank och vissa vanliga 28mm PET-läsk / vattenflaskor, så att du kan utveckla ditt idealiska system för att tryggt utforska vildmarken. Den bifogade rena sidokåpan och filterhöljet med bra grepp, även när det är vått, eliminerar frustrationer som läckande vatten i förpackningen, förlorade små delar och smutsbelagda redskap så att du med säkerhet kan gå ut och utforska vildmarken. QuickDraw-reservoaren på 1 liter är tillverkad av Platypus egen tri-lagerfilm och är smakfri, hållbar samt har en bred mun och handtag för enkel påfyllning vid alla vattenkällor. Hundratals små ihåliga fibrer gör det möjligt för mikrofiltret att filtrera vatten snabbare än traditionellt filtermedium. Varje mikrofilter testas individuellt för att säkerställa att det uppfyller alla EPA & NSF-riktlinjer för avlägsnande av 99,9999% av bakterier och 99,9% av protozoer *, vilket inkluderar Giardia, Cryptosporidium, E. coli, Salmonella och Kolera.
 • Platypus Bottle, 2.0L

  Platypus Bottle, 2.0L
  Platypus Bottle är en mycket smidig och komprimerbar vätskebehållare i nylon som tar upp minimalt med plats, vilket gör den idealisk för resor och vandring. Bottle väger hela 80 procent mindre än vanliga flaskor med samma volym och ger inga bismaker. När behållaren är tom kan den komprimeras till en femtedel av sin ursprungliga storlek. Munstycket är lättanvänt och läcker inte och behållaren är mycket hållbar. Platypus Bottle kommer med en slät underdel och kan därför ställas upprätt vid förvaring eller påfyllning. Specifikation Volym: 2,0 liter Vikt: 36 gram Bredd: 19 cm Längd: 35 cm

Fler produkter från Platypus