Viking-sport löpband

Med smidiga och enkla promenadbandet från Viking Sport kan man gå raska promenader hemma i sitt hus eller lägenhet. Bandet kan också funka för lättare jogg så länge man inte springer snabbare än 10 km/h vilket är promenadbandets maxfart.

Promenadband (gåband) som tar liten plats

Golvdelen går att vika upp och i uppfällt läge tar detta gåband väldigt liten plats. Det går att få in den i en garderob utan problem om man dessutom fäller ner handtaget. Mått uppfällt LxBxH 26x62x122 cm. Återförsäljare till Viking Sport brukar ha deras gåband på lager i svart eller rött.

Just nu finns det inte några artiklar i produktkategorin.

Alternativ till Viking Sport 102 promenadband

Ett alternativ på promenadband i samma prisklass som Viking Sports är Frontier FWB100. Klarar hastigheter på upp till 10 km/h och kan fällas ihop och rullas undan tack vare hjulen under. Frontier säljs av Gardenstore.

Ytterligare ett gåband vi kan tips om är TR001 från Trekkrunner, som brukar kosta nånstans kring 3.500-4.500 kr. Det har display och handtag men går att fälla ihop riktigt bra. De har även andra modeller som är mer slimmade.

Tyst promenadband för lägenhet

I en lägenhet får man inte störa grannar vid olämpliga tider på dygnet. Vissa löpband och träningsmaskiner kan ju låta mycket så därför är ljudnivån extra viktigt när man ska köpa promenadband att ha i en lägenhet.