Viking-sport löpband

Viking Sport 102 är ett gåband som är enkelt, billigt och smidigt att ha hemma. Ta raska promenader inomhus eller träna konditionen med lättare jogg i ditt hus eller lägenhet.

Gåband som tar liten plats

Golvdelen på Viking Sport 102 går att vika upp och i uppfällt läge tar detta gåband väldigt liten plats. Det går att få in den i en garderob utan problem om du dessutom fäller ner handtaget. Måttet uppfällt är LxBxH 26x62x122 cm.

Just nu finns det inte några artiklar i produktkategorin.

Alternativ till Viking Sport 102 promenadband

Ett alternativ på promenadband är WalkingPad A1 Pro från MyStuff. Klarar hastigheter på upp till 6 km/h och kan fällas ihop och rullas undan tack vare hjulen under. Ljudnivån är låg och ligger under 45 dB vid drift.

Ytterligare ett gåband vi kan tipsa om är TR001 från Trekkrunner, som brukar kosta nånstans kring 3.500-4.500 kr. Det har display och handtag men går att fälla ihop riktigt bra. De har även andra modeller som är mer slimmade.

Tyst promenadband för lägenhet

I en lägenhet får man inte störa grannar vid olämpliga tider på dygnet. Vissa löpband och träningsmaskiner kan ju låta mycket så därför är ljudnivån extra viktigt när man ska köpa promenadband att ha i en lägenhet.