Viking-sport löpband

Viking Sport 102 är ett gåband som är enkelt, billigt och smidigt att ha hemma. Ta raska promenader inomhus eller träna konditionen med lättare jogg i ditt hus eller lägenhet.

Gåband som tar liten plats

Golvdelen på Viking Sport 102 går att vika upp och i uppfällt läge tar detta gåband väldigt liten plats. Det går att få in den i en garderob utan problem om du dessutom fäller ner handtaget. Måttet uppfällt är LxBxH 26x62x122 cm.

Just nu finns det inte några artiklar i produktkategorin.

Alternativ till Viking Sport 102 promenadband

Ett alternativ på promenadband i samma prisklass som Viking Sports är Frontier FWB100. Klarar hastigheter på upp till 10 km/h och kan fällas ihop och rullas undan tack vare hjulen under. Frontier säljs av Gardenstore.

Ytterligare ett gåband vi kan tips om är TR001 från Trekkrunner, som brukar kosta nånstans kring 3.500-4.500 kr. Det har display och handtag men går att fälla ihop riktigt bra. De har även andra modeller som är mer slimmade.

Tyst promenadband för lägenhet

I en lägenhet får man inte störa grannar vid olämpliga tider på dygnet. Vissa löpband och träningsmaskiner kan ju låta mycket så därför är ljudnivån extra viktigt när man ska köpa promenadband att ha i en lägenhet.