Tunturi löpband

Tunturi har både promenadband och löpband i olika prisklasser och nivåer. Modellserierna från Tunturi heter Cardio Fit, Competence, Performance, Endurance och Platinum Pro. Varje löpband har sina egenskaper gällande motorkraft, löpyta och funktionalitet kring hastighet och lutning.

Populärt inom Tunturi löpband

 • Tunturi Endurance T85 Löpband

  Tunturi Endurance T85 Löpband
  Löpbandet Tunturi Endurance T85 är utformad för krävande användning och passar perfekt för gemensamt bruk, till exempel gym på hotell eller arbetsplatser, eller för rehabilitering.
 • Tunturi Competence T40 Löpband

  Tunturi Competence T40 Löpband
  Tunturi Competence T40 är ett utmärkt löpband för löparen eller hemmamotionären som letar efter ett förmånligt och lättanvänt löpband. Löpbandet har en maxhastighet på 16 km/h, 14 träningsprogram samt justering av lutningsgraden upp till 12 procent.
 • Tunturi Performance T60 Löpband

  Tunturi Performance T60 Löpband
  Löpbandet Tunturi Performance T50 säkerställer en behaglig löpkänsla med sin breda stötdämpade löpyta samt jämna och kraftfulla motor.
 • Tunturi Competence T10 Löpband

  Tunturi Competence T10 Löpband
  Det prisvänliga löpbandet Tunturi Competence T10 har en kompakt storlek och erbjuder 40 olika träningsprogram samt maxhastighet på 16 km/h.

Fler tips på Tunturi löpband

 • Tunturi Performance T50 Löpband

  Tunturi Performance T50 Löpband
  Löpbandet Tunturi Performance T50 erbjuder maxhastighet på 20 km/h, de senaste appfunktionerna samt 44 träningsprogram.
 • Tunturi Fitness T40 Treadmill Competence, Löpband

  Tunturi Fitness T40 Treadmill Competence, Löpband
  Arbeta med din kondition hemma! Du behöver inte längre lämna hemmet för att jobba på konditionen. Med Tunturi Competence T40 löpband kan du träna hemma i din egen takt. Löpbandet är också perfekt&hellip:
 • Löpband Cardio Fit T10, Tunturi

  Löpband Cardio Fit T10, Tunturi
  Tunturi Cardio Fit T10 har en hopfällbar design för extremt kompakt förvaring i hemmet.När du har tränat klart kan du fälla ihop löpbandet och förvara under sängen eller bakom&hellip:
 • Tunturi Fitness T90 Treadmill Endurance, Löpband

  Tunturi Fitness T90 Treadmill Endurance, Löpband
  Löpbandet Tunturi T90 Endurance är ett avancerat löpband med en kraftfull industriell växelströmsmotor som kan nå en hastighet på 24 kilometer i timmen. Inte bara för proffs Löpbandet Tunturi T90 Endurance passar inte bara för proffsen. Med en starthastighet på 0,8 kilometer i timmen och möjligheten att montera den speciella rehabiliteringsräcken (REHA-skenan) kan löpbandet också användas för nybörjare eller personer som till exempel återhämtar sig efter operation eller skada. Håll koll på din utveckling Tunturi löpband T90 Endurance har en tio-tums LCD-skärm och stora, tydliga tangenter för enkel användning och tillgång till 44 träningsprogram. Via Bluetooth kan du ansluta till Tunturi Routes-appen, som ger dig tillgång till 50 000 ruttvideor från hela världen. Om du tränar via appen justerar löpbandet gångvinkeln till höjdskillnaderna i videon. Dessutom håller Tunturi T90 Löpband Endurance koll på tid, avstånd, kalorier, antal steg, hastighet och löpvinkel. Användarvänligt löpband Löpbandet har stora klara tangenter, en distansvisning per tio meter i stället för de vanliga hundra meter och en låg uppstegningsfot. Dessutom har löpbandet integrerade kortkommandon i handtagen för att justera löpvinkel och hastighet, på skärmen och på REHA-skenan (säljs separat). Löpbandet kan också kopplas till en analog pulsmätare. OBS! REHA-Skenan säljs separat.
 • Tunturi Fitness T85 Treadmill Endurance, Löpband

  Tunturi Fitness T85 Treadmill Endurance, Löpband
  Löpbandet Tunturi T85 Endurance ger en extra boost till människor som återhämtar sig från skador och håller på att rehabilitera sig. Med låg ingångshastighet på 0,5 km/h, möjligheten att installera rehabiliteringsräcke (REHA-skena) och en tydlig bildskärm som visar olika viktiga parametrar, är det enkelt att övervaka rehabiliterings- eller återhämtningsprocessen. Gå i naturen inomhus Den inbyggda T-Road-funktionen gör att användaren kan träna med riktiga videofilmer av vandringsleder på ett av tio språk. Denna "levande" bild synkroniseras med den faktiska hastigheten. Det ger löparen ett mål och distraktion under löpningen, vilket gör det lättare att gå ett visst avstånd. Det finns fler vandringsleder tillgängliga via Tunturi Routes, appen som ger tillgång till mer än femtio tusen videor med bilder från hela världen genom en smartphone eller surfplatta. Perfekt för rehabilitering och återhämtning Tunturi löpband T85 Endurance har en T-flex Comfort Top-stötdämpning och en Cross TIP-halkskyddsmatta på 1,8 millimeter, vilket gör att användaren kan springa eller gå säkert och med stabilitet. Gångplattan har en tjocklek på 21 millimeter och en maximal användarvikt på 150 kilo. Med REHA-skenan som tillval har användaren ett extra stöd när hen går eller springer. OBS! REHA-skenan säljs separat. Dokument Manual
 • Tunturi Fitness T85 Treadmill Endurance, Löpband

  Tunturi Fitness T85 Treadmill Endurance, Löpband
  Löpbandet Tunturi T85 Endurance ger en extra boost till människor som återhämtar sig från skador och håller på att rehabilitera sig. Med låg ingångshastighet på 0,5 km/h, möjligheten att installera&hellip:
 • Tunturi Fitness T80 Treadmill Endurance, Löpband

  Tunturi Fitness T80 Treadmill Endurance, Löpband
  Att träna på din uthållighet hemma har aldrig varit enklare och trevligare än med löpbandet Tunturi T80 Endurance. Detta professionella och robusta löpband är lämpligt för intensiv och daglig användning. Detta löpband passar även de som är i behov av en hjälpande hand tack vare rehabiliteringsräcket (REHA-skenan) som kan köpas till. Daglig användning Löpbandet Tunturi T80 Endurance är utmärkt för människor som vill gå eller springa dagligen. Löpbandet har en T-Flex Comfort Top-stötdämpning och en 1,8 millimeter Cross TIP halkskyddsmatta. Detta ger löpbandet en stabil och säker upplevelse av att gå eller springa. Löpbandet är inte mindre än 21 millimeter tjockt och har en maximal användarvikt på 150 kilo. Dessutom en den utrustad med en stegfot, så att du enkelt kan gå av och på. Håll koll Tunturi Löpband T80 Endurance har en tio-tums LCD-skärm och stora, tydliga tangenter för enkel användning. Koppla upp dig till appen "Tunturi Routes" via Bluetooth för att komma åt 50 000 träningsvideor som kan motivera dig när du går eller springer. Genom appen kan du ansluta dig till en Bluetooth-pulsmätare men det går även att ansluta till analog pulsmätare. På skärmen håller du enkelt koll på tid, avstånd, kalorier, antal steg, hastighet och löpvinkel. Perfekt för återhämtning Löpbandet har en distansvy per tio meter, medan de flesta löpband har en vy per hundra meter. Detta gör Tunturi löpband T80 Endurance särskilt lämpligt för till exempel återhämtning efter en skada eller operation. Dessutom kan löpbandet utvidgas valfritt med den särskilda rehabiliteringshandskenan (REHA-skenan) för att ge extra stöd när du går eller springer. OBS! REHA-Skenan säljs separat. Dokument Manual
 • Tunturi Fitness T20 Treadmill Competence, Löpband

  Tunturi Fitness T20 Treadmill Competence, Löpband
  Kom i form med löpbandet Tunturi Competence T20! Från och med nu kan du inte använda ursäkten att du inte kan träna på grund av dåligt väder. Med Tunturi Competence T20 löpband kan du träna när&hellip:
 • Tunturi Fitness REHA-Rails (T80, T85, T90), Tillbehör Löpband

  Tunturi Fitness REHA-Rails (T80, T85, T90), Tillbehör Löpband
  Detta rehabiliteringsräcke är perfekt för den som är i behov av lite extra stöd när man går eller springer på löpbanden Tunturi Endurance T80, T85 och T90. Skenan har samma längd som löpbandet, vilket gör det enkelt och säkert att gå av och på. Skenan ger ytterligare stöd och ger en säker känsla när du använder löpbandet, eftersom du kan ta tag i skenan när som helst. Detta gör REHA-skenan perfekt för personer som behöver rehabilitera eller återhämta sig efter en skada, men också för nybörjare som gillar att ha viss säkerhet och stöd. REHA-skenan har en maximal användarvikt som är lika med löpbandets användarvikt. Med integrerad kontroll och snabbtangenter för justering av körvinkel och hastighet. Observera att REHA-skenan endast är lämplig för Tunturi löpband Endurance T80, T85 och T90!
 • Tunturi Fitness Cardio Fit T30, Löpband

  Tunturi Fitness Cardio Fit T30, Löpband
  Fell Cardio Fit T30 är ett bra val för det första löpbandet för den grundläggande fitnessentusiasten. Dess överkomliga pris i kombination med mångsidiga funktioner och en lättanvänd display gör&hellip:
 • Löpband T40 Compentence, Tunturi

  Löpband T40 Compentence, Tunturi
  Detta löpband från Tunturi har 44 st utmanade träningsprogram att välja mellan varav samtliga har designats med unika lutning- och hastighetsinställningar.På displayen finner du all relevant&hellip:
 • Löpband T85 Rehab med räcken, Tunturi

  Löpband T85 Rehab med räcken, Tunturi
  Tunturi T85 Rehab lämpar sig utmärkt för allt från rehab och fysioterapi till lättare kommersiellt bruk t.ex. på en arbetsplats.Den låga starthastigheten på 0.5 km/h passar utmärkt till de som&hellip:
 • Tunturi Fitness T10 Treadmill Compentence, Löpband

  Tunturi Fitness T10 Treadmill Compentence, Löpband
  Att gå eller springa är det mest naturliga sättet att röra sig på. Att gå är det perfekta sättet att förbättra ditt fysiska tillstånd, uthållighet och bränna kalorier. Löpbandet T10 från Tunturi är det perfekta träningsredskapet för att få bättre hälsa och bli mer ”fit”. Tack vare att löpbandet har 40 program är det möjligt att träna på flera olika sätt och lutningsintervallet på löpbandet möjliggör ökad intensitet under träningen. Oändlig träning Löpbandets yta är tillräckligt stor för en bekväm träning. Med snabbknapparna ställer du in önskad hastighet. Tack vare 2 hk-motorn kan du arbeta upp till en hastighet på 16 km/h. Du kan också ställa in lutningen till 12%. Löpbandets T-Flex-system har en dämpande effekt och absorberar stötar under löpningen. Detta ger dig en naturlig känsla, som om du tränar ute, i skogen. Detaljer Skärmen på 14,5 cm visar de viktigaste parametrarna när du tränar: avstånd, tid och förbrända kalorier. De 40 programmen kommer att testa din kondition med olika hastigheter och lutningar. Sensorerna på det robusta styret registrerar din hjärtfrekvens. Löpbandet har en praktisk hållare för surfplatta eller smartphone som gör att du kan titta på din favoritserie eller en bra film när du tränar. Maskinen är även utrustad med flaskhållare. Löpbandet kan med hjälp av transporthjulen flyttas och förvaras eftersom att maskinen kan fällas ihop. Utmana dig själv Använd appen Kinomaps och anslut med Tunturi-tränaren. Följ dina träningsförlopp och utmana dina gränser med Kinomaps. Utmana en vän eller en annan online-löpare på online-träningsplattformen, välj ett lopp och bli den första som korsar mållinjen. Se, jämför och dela dina resultat med alla via sociala medier. Alla appar är tillgängliga för iOS och Android.
 • Tunturi Fitness T60 Treadmill Performance, Löpband

  Tunturi Fitness T60 Treadmill Performance, Löpband
  Kom i form hemma! Ta en lugn promenad, spring eller jogga - Träning på dina villkor helt enkelt. Med detta löpband från Tunturi har du flera valmöjligheter. Löpbandet är även lämpligt för rehabiliteringssyfte.&hellip:
 • Löpband Platinum Pro 3.0, Tunturi

  Löpband Platinum Pro 3.0, Tunturi
  Tunturi Platinum Pro 3.0 har en stark industriell motor och tack vare ett deck som är förvaxat från fabrik är denna maskin nästan helt underhållsfri.På den tydliga displayen håller&hellip:
 • Löpband Platinum Pro 5.0, Tunturi

  Löpband Platinum Pro 5.0, Tunturi
  Tunturi Platinum Pro 5.0 har en tydlig display för att hålla koll på alla viktiga värden under träningspasset.Försedd med 20-tals motiverande träningsprogram inklusive pulsstyrda träningsprogram.Via&hellip:
 • Tunturi Fitness T50 Treadmill Performance, Löpband

  Tunturi Fitness T50 Treadmill Performance, Löpband
  Jobba på din kondition utan att lämna hemmet. Det kan du nu göra tack vare T50 Treadmill Performance från Tunturi. Gå, jogga eller spring i din egen takt och på egen nivå. Bekvämlighet Tunturi&hellip:
 • Löpband Cardio Fit T30, Tunturi

  Löpband Cardio Fit T30, Tunturi
  Med Cardio Fit T30 kan du gå, jogga eller spring på en platt yta eller med lutning som påminner om en uppförsbacke.Du kan välja mellan flera olika program som du kan använda för att nå dina mål.Lutningen&hellip:
 • Tunturi Fitness T20 Treadmill Competence, Löpband

  Tunturi Fitness T20 Treadmill Competence, Löpband
  Kom i form med löpbandet Tunturi Competence T20! Från och med nu kan du inte använda ursäkten att du inte kan träna på grund av dåligt väder. Med Tunturi Competence T20 löpband kan du träna när som helst! Med det omfattande utbudet av träningsprogram kan du springa på din egen nivå för att förbättra din kondition så snabbt som möjligt. Design Ett kompakt och modernt löpband. Det är det bästa sättet att beskriva löpbandet Tunturi Competence T20. Det integrerade systemet säkerställer att löpbandet alltid fälls ut och sjunker nedåt på ett kontrollerat sätt. De halkskyddade brädorna säkerställer ett fast grepp. Löpbandets baksida innehåller en säkerhetsstång som förhindrar olyckor. Löpbandet Tunturi Competence T20 är lätt att fälla ihop och tar därför inte mycket plats vid förvaring. I din egen takt Löpbandet är inställt på ett av inte mindre än 44 tillgängliga program. Du kan också justera löpningen exakt till din önskade takt upp till en maximal hastighet på sexton kilometer i timmen. För en extra utmaning kan du justera lutningen elektroniskt för att öka motståndet. Spåra dina framsteg Tunturi Competence T20 löpband har en skärm som spårar alla dina viktiga data. Skärmen har ett 400 meter spår och övervakar din tid, avstånd, lutningsvinkel, förbrukade kalorier och antal steg. På så sätt kan du enkelt spåra och jämföra dina resultat med andra sessioner. Gå vart du vill Använd applikationen Tunturi Routes för att starta en video var som helst i världen. Vill du träna i Paris eller Central Park i New York? Ställa upp. Löpbandet justeras automatiskt. Kör i din egen takt medan lutningsvinkeln justeras till den faktiska lutningsvinkeln. Känns som om det är verklighet! AnyRun- och Kinomaps-applikationerna kan också kopplas till löpbandet. Dokument Manual
 • Löpband T10 Compentence, Tunturi

  Löpband T10 Compentence, Tunturi
  Tunturi T10 Competence hjälper dig ta tag i konditionen och förbränna kalorier enkelt hemma för att nå dina mål.Med en praktisk hållare för en bok, telefon eller surfplatta så&hellip:
 • Tunturi Fitness T10 Treadmill Compentence, Löpband

  Tunturi Fitness T10 Treadmill Compentence, Löpband
  Att gå eller springa är det mest naturliga sättet att röra sig på. Att gå är det perfekta sättet att förbättra ditt fysiska tillstånd, uthållighet och bränna kalorier. Löpbandet T10 från&hellip:
 • Löpband T20 Compentence, Tunturi

  Löpband T20 Compentence, Tunturi
  Träna när du vill med detta löpband från Tunturi - enkelt och effektivt i hemmet!Tunturi T20 Competence har försetts med 44 st utmanande träningsprogram som du kan välja mellan. Varje&hellip:
 • Tunturi Fitness T40 Treadmill Competence, Löpband

  Tunturi Fitness T40 Treadmill Competence, Löpband
  Arbeta med din kondition hemma! Du behöver inte längre lämna hemmet för att jobba på konditionen. Med Tunturi Competence T40 löpband kan du träna hemma i din egen takt. Löpbandet är också perfekt att använda för rehabiliteringsändamål! Tunturi Competence T40 Löpband (2020) har häpnadsväckande 44 unika träningsprogram. Avancerade löpare kan till och med välja en hastighet på 16 kilometer i timmen. Det valda träningsprogrammet visas grafiskt på skärmen. Den bekväma distansvyn per tio meter gör att löpbandet också är mycket lämpligt att använda för rehabilitering i hemmet. Vill du ha en extra utmaning? Justera lutningen elektroniskt för att skapa mer motstånd när du tränar. Tunturi-rutter Genom att använda Tunturi Routes kan du träna var som helst i världen. En körning genom Paris? Eller vill du hellre tillbringa tid i Central Park. Allt är möjligt. Lutningsvinkeln justeras automatiskt till den faktiska lutningen på den valda platsen. Så det ser ut som om du verkligen springer runt där! Om du använder AnyRun- och Kinomaps-applikationer kan du också enkelt länka dem till löpbandet Tunturi Competence T40 (2020). Ergonomisk design En ergonomisk design är mycket viktigt för ett löpband. Tunturi Competence T40 (2020) löpband är en väldesignad maskin. Dessutom är löpbandet lätt att fälla upp och därmed väldigt smidigt att plocka undan och förvara. Löpbandet är utrustat med en USB-port för att du enkelt ska kunna ladda och använda dina elektroniska enheter samtidigt som du höjer pulsen. Dokument Manual
 • Tunturi Fitness Cardio Fit T30, Löpband

  Tunturi Fitness Cardio Fit T30, Löpband
  Fell Cardio Fit T30 är ett bra val för det första löpbandet för den grundläggande fitnessentusiasten. Dess överkomliga pris i kombination med mångsidiga funktioner och en lättanvänd display gör detta löpband till ett säkert val för nybörjare av fitnessentusiaster. DC-motorn på 1,0 hk tillåter hastigheter på upp till 12 km/h och löpytan på 43 x 120 cm ger bra utrymme för löpning. Löpbandet är också justerbart upp till 8%. Med Cardio Fit T30 löpbandets lättanvända display kan du övervaka hastighet, distans, träningstid, kaloriförbrukning och lutning i realtid. Dessutom kan du bekvämt övervaka din puls genom pulssensorerna på handtagen. Med 12 träningsprogram håller du din motivation och framstegskurva hög med mer mångsidiga övningar. Det finns även hållare på dynan längst ner på skärmen, så att du kan titta på dina favoritprogram under ditt träningspass. Teknisk information DC-motor 1,0 hk (toppeffekt 1,5 hk) Löparyta 43 x 120cm. Mått i bruk 151 x 69 x 129cm. Mått hopfällt 86 x 69 x 134cm. Max användarvikt 135 kg. Hastighet 0,8 - 12 km/h. Träningsprogram 12. Funktioner: Hastighet, träningstid, distans, kalorier & puls. Manuell lutningsjustering till 3 nivåer. Batteridriven LCD-display (2 x AA). Transporthjul fram. Flaskhållare. Vikt 45 kg. Bruksanvisning på engelska.
 • Löpband T50 Performance, Tunturi

  Löpband T50 Performance, Tunturi
  Detta löpband har totalt 44 st träningsprogram som bidrar till högre variation och motivation under träningspasset och tydlig display för att hålla koll på alla relevant data för din träning.Har&hellip:
 • Tunturi Fitness T50 Treadmill Performance, Löpband

  Tunturi Fitness T50 Treadmill Performance, Löpband
  Jobba på din kondition utan att lämna hemmet. Det kan du nu göra tack vare T50 Treadmill Performance från Tunturi. Gå, jogga eller spring i din egen takt och på egen nivå. Bekvämlighet Tunturi Performance T50 löpband är ett rymligt och ergonomiskt utformat löpband. Det rymliga löpbandet ger maximal komfort när du går eller springer. Den kraftfulla och pålitliga motorn säkerställer att ett träningspass kan utföras på vilken nivå du vill. Löpbandet har T-Flex Comfort Plus-teknik. Denna teknik ger en dämpande effekt och simulerar därmed utomhuslöpning på en mjukare yta. Res världen runt på ett löpband Vill du promenera runt Paris en slumpmässig dag? Eller springa i populära Central Park i New York? Allt är möjligt med Tunturi Routes. Du bestämmer var du vill gå och detta visas sedan på skärmen. Även lutningen på platsen du går på efterliknas automatiskt av löpbandet. Tack vare Tunturi Performance T50 kan du resa vart du vill – varje dag. AnyRun- och Kinomaps-applikationerna stöds också av löpbandet Tunturi Performance T50 (2019). Säkerhet Utvecklingen av löpbandet sker genom ett så kallat softdrop-system, vilket säkerställer att löpbandet försiktigt sänks ner när du fäller ut det. Förutom en säkerhetsstång har löpbandet också ett handstöd framtill för optimal säkerhet. Efter träningen kan du enkelt fälla upp löpbandet och förvara det. Kontroller Stora knappar på kontrollpanelen gör det enkelt att använda löpbandet även när du springer i full fart. Hastighet och lutning kan enkelt justeras via snabbtangenterna. På skärmen kan du enkelt följa dina prestationer och du kan också spåra BMI och fettprocent. Dokument Manual
 • Löpband T60 Performance, Tunturi

  Löpband T60 Performance, Tunturi
  Tunturi T60 Performance har 44 st träningsprogram att välja mellan med unika inställningar för lutning och hastighet. På den tydliga displayen håller du enkelt koll på alla dina viktigaste värden&hellip:
 • Tunturi Fitness T80 Treadmill Endurance, Löpband

  Tunturi Fitness T80 Treadmill Endurance, Löpband
  Att träna på din uthållighet hemma har aldrig varit enklare och trevligare än med löpbandet Tunturi T80 Endurance. Detta professionella och robusta löpband är lämpligt för intensiv och daglig&hellip:
 • Tunturi Fitness T90 Treadmill Endurance, Löpband

  Tunturi Fitness T90 Treadmill Endurance, Löpband
  Löpbandet Tunturi T90 Endurance är ett avancerat löpband med en kraftfull industriell växelströmsmotor som kan nå en hastighet på 24 kilometer i timmen. Inte bara för proffs Löpbandet Tunturi&hellip:
 • Tunturi Fitness T60 Treadmill Performance, Löpband

  Tunturi Fitness T60 Treadmill Performance, Löpband
  Kom i form hemma! Ta en lugn promenad, spring eller jogga – Träning på dina villkor helt enkelt. Med detta löpband från Tunturi har du flera valmöjligheter. Löpbandet är även lämpligt för rehabiliteringssyfte. Det finns något för alla när det gäller löpbandet Tunturi Performance T60 (2019). Spring i upp till 20 km per timme eller jogga upp för berg, figurativa berg vill säga, tack vare lutningen som löpbandet erbjuder hade du knappt märkt någon skillnad. Både hastigheten och lutningen är lätta att justera via snabbtangenterna på styret. Dämpande löpyta Löpytan är extra bred vilket gör det ännu lättare att gå. Dessutom har löpbandet T-Flex Comfort Plus-teknik. Denna teknik ger extra dämpning, vilket gör att du känner att du går på en mjuk yta vilket gör promenader ännu bekvämare och roligare. Smart display Vill du promenera i Paris en slumpmässig dag? Eller springa i populära Central Park i New York? Allt är möjligt med Tunturi Routes. Du bestämmer var du vill gå och detta visas sedan på skärmen. Även lutningen på platsen du går på efterliknas automatiskt av löpbandet. Tack vare Tunturi Performance T60 kan du resa vart du vill – varje dag. AnyRun- och Kinomaps-applikationerna stöds också av löpbandet Tunturi Performance T60 (2019). Det är enkelt att spåra dina egna prestationer. Du kan ställa in enheten efter dina önskemål via de stora kontrollknapparna. Avståndet per 10 meter ger en detaljerad bild av prestandan, vilket också gör detta löpband extremt lämpligt för rehabiliteringsändamål. Extra säkerhet Systemet säkerställer att löpbandet kan vikas ut säkert och långsamt. För att optimera säkerheten är löpbandet dessutom utrustat med både en säkerhetsstång och ett handstöd fram.