Master Fitness löpband

En tillverkare av löpband som har nått ut i hela världen är Master Fitness. Deras löparband finns på många gym och i mångas hem. Men vilket band ska man välja egentligen?

Master har valt att kalla sina modeller för T25, T30, T55 etc. Varje modell har sina unika egenskaper och därmed också olika pris. Master Fitness T25 har utsetts till bra budgetval av bland annat Bäst-i-test. Lillebror T20 lyfts också fram som bra val som promenadband.

För den som behöver lite mer kräm under fötterna och vill kunna ställa hög hastighet och kanske även mera lutning har Master Fitness löpband för proffs. XT500 kan både ställas i nerförslutning (-3) och uppför (+15). Motorn klarar farter på upp till 20 km/h.

Populärt inom Master Fitness löpband

 • Master Fitness T25, Löpband

  Master Fitness T25, Löpband
  Bästa budgetval enligt Bäst-i-test.se! Master T25 är ett snyggt, mycket prisvärt löpband med fullstor löpyta som även är utrustad med en stark motor på 2,5 hk vilket är den absolut viktigaste egenskapen när man väljer löpband för regelbunden träning. Bandet är enkelt att fälla upp och rulla undan efter avslutat träningspass. För hemmabruk är detta löpband mycket väl utrustat. 20 km/h maxhastighet vilket gör att löpbandet passar utmärkt även till intervallpass. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi på Träningsmaskiner.com rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.
 • Master Fitness T20, Löpband

  Master Fitness T20, Löpband
  Bäst i test enligt Bäst-i-test.se! Detta prisvärda och snygga löpband kan erbjuda många svettiga träningstimmar med utmanande träningspass. Maskinen tar liten plats efter uppfällning och är enkelt att stuva undan. Det som utmärker detta löpband bland andra maskiner som är avsedda för detta ändamål, är att lutningen går ända upp till 16%. Detta innebär kraftig backträning för den som önskar detta. Det finns även en hylla för surfplatta eller mobiltelefon. 25 inbyggda program och 16 km/h maxhastighet. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi på Träningsmaskiner. com rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.
 • Master Fitness T30, Löpband

  Master Fitness T30, Löpband
  Masters modell T30 är ett mycket potentiellt löpband för hemmabruk. Motorn är rejält tilltagen för att klara av att driva mattan även för motionärer som väger över 100 Kg. Löpytan är ovanligt stor för att vara en maskin för hemmabruk, fördelen med det blir att det blir enklare att springa på bandet utan att riskera att trampa utanför mattan. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi på Träningsmaskiner. com rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.
 • Master Fitness T55, Löpband

  Master Fitness T55, Löpband
  Master T55 har en generös löpyta och en helt fast ram. Detta innebär att det utmärker sig som ett löpband som är lätt och roligt att springa på. Det fungerar perfekt för en löpare som inte är så van att använda löpband att motionera på. Motorn är av AC modell vilket innebär att den tåler att arbeta hårt och länge utan att bli överbelastad. Designen är modern och tilltalande med en stor display som är enkel att överblicka. Dokument Produktblad Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi på Träningsmaskiner. com rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.

Fler tips på Master Fitness löpband

 • Master Fitness LOWER CONTROL BOARD ASSEMBLY - WAVE DECK T5

  Master Fitness LOWER CONTROL BOARD ASSEMBLY - WAVE DECK T5
 • Löpband Master Fitness T70

  Löpband Master Fitness T70
  Master Fitness T70 är ett löpband designat för idrottsföreningar, bostadsrättsföreningar eller företag som erbjuder träningsrum till sina anställda.T70?
 • Master Fitness FRONT ROLLER T45

  Master Fitness FRONT ROLLER T45
 • Master Fitness HANDTAGSKONTROLL T20 - SPEED

  Master Fitness HANDTAGSKONTROLL T20 - SPEED
 • Master Fitness SAFETY KEY + INSERT XT500

  Master Fitness SAFETY KEY + INSERT XT500
 • Löpband Master Fitness T55

  Löpband Master Fitness T55
  Master T55 har en generös löpyta på hela 150 x 56 cm vilket gör att du känner dig trygg att springa även i riktigt höga hastigheter. Löpbandet har en fast ram som inte kan fällas?
 • Master Fitness NEW LOWER WIRE T660

  Master Fitness NEW LOWER WIRE T660
 • Löpband PRO XT500

  Löpband PRO XT500
  Designen av denna modell är i absolut särklass och hastighets och lutningsfunktionen har här två ordentliga spakar som är enkla att manövrera under löpningen. Löpmattan är riktigt stor till ytan och motorn är testad för att tåla även tyngre användare som max 180 kg. Detta löpband har både negativ lutning på -3 % upp till +15% - att springa med negativ lutning på löpbandet kan man bara hitta på riktigt starka löpband.Motorn som är av AC modell har en konstant effekt på hela 3 Hk.Hela bandet är dämpat med gummikuddar som skonar leder och muskelfästen.  Läs produktdatablad i pdf 
 • Master Fitness SAFETY KEY - T22

  Master Fitness SAFETY KEY - T22
 • Master Fitness HEXAGON HEAD BOLT T70

  Master Fitness HEXAGON HEAD BOLT T70
 • Master Fitness T35, Löpband

  Master Fitness T35, Löpband
  Trots att T35 har en riktigt stor löpyta som är uppfällbar, så är bandet stabilt när man springer och upplevs som ett lyxigt hemmaband. Modellen Master T35 är utvecklat för löparen som springer mycket och vill lägga fokus på ett stort löpband med stark motor - inga onödiga funktioner att betala extra för utan helt enkelt ett stort och starkt löpband för motionären som tänker träna mycket och ofta. Givetvis är löpbandet utrustat med grundfunktioner som alla löpband bör ha. Möjligheten att välja lutning från 0-15% lutning är exempelvis nödvändigt för att kunna simulera motlut under löpningen. Trådlös pulsmottagare är också en möjlighet som alla löpband bör vara utrustade med för att göra det möjligt att på löpbandet enkelt avläsa motionärens arbetspuls. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi på Träningsmaskiner. com rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin. Display Tid Ja Distans Ja Hastighet Ja Lutning Ja Kcal Ja Puls Ja Antal program 36 st Tekniska detaljer Hastighetsintervall 1-20 km/h Lutningsintervall 0-15% Motor 3,0 HK DC Handpulssensor Ja Trådlös pulsmottagning Ja (pulsbälte ingår ej) Praktiska detaljer Transporthjul Ja Mått L x B x H 195 x 93 x 138 cm Mått ihopfälld 125 x 92,5 x 170 cm Löpyta L x B 150 x 55 cm Höjd över golvet 20 cm Max användarvikt 130 kg Garanti Användning i hemmiljö 1 års garanti 3 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Garantin gäller ej
 • Master Fitness T40 Kretskort, Reservdel

  Master Fitness T40 Kretskort, Reservdel
 • Master Fitness COMPUTER CONSOLE T865

  Master Fitness COMPUTER CONSOLE T865
 • Master Fitness KEY BOARD XT500

  Master Fitness KEY BOARD XT500
 • Master Fitness T20 Kabel Stolpe Äldre Version, Reservdel

  Master Fitness T20 Kabel Stolpe Äldre Version, Reservdel
 • Master Fitness KABEL KRETSKORT LÖPBAND T25

  Master Fitness KABEL KRETSKORT LÖPBAND T25
 • Master Fitness A05 BAKRE RULLE T660

  Master Fitness A05 BAKRE RULLE T660
 • Master Fitness TRANSFORMER T665

  Master Fitness TRANSFORMER T665
 • Master Fitness HÖ HANDKONTROLL T760

  Master Fitness HÖ HANDKONTROLL T760
 • Master Fitness AC MOTOR T75

  Master Fitness AC MOTOR T75
 • Master Fitness HANDPULSE SENSOR ASSEMBLY W/CABLE (B) T800

  Master Fitness HANDPULSE SENSOR ASSEMBLY W/CABLE (B) T800
 • Master Fitness BASE FRAME COVER RIGHT LÖPBAND T25

  Master Fitness BASE FRAME COVER RIGHT LÖPBAND T25
 • Master Fitness SIGNAL WIRE SET (2 ST/SET) - T55, Reservdel

  Master Fitness SIGNAL WIRE SET (2 ST/SET) - T55, Reservdel
 • Löpband T20 *Bäst i test 2017*, Master

  Löpband T20 *Bäst i test 2017*, Master
  Löpband från Master Fitness med en fräsch och följsam design utrustad med flera praktiska funktioner till förmånligt pris.Den elektriska motorn ger 2 hk i konstant effekt och har en maxhastighet&hellip:
 • Master Fitness HANDTAGSKONTROLL INCLINE T30

  Master Fitness HANDTAGSKONTROLL INCLINE T30
 • Master Fitness ELEKTRONIK TILL DISPLAY LÖPBAND T25

  Master Fitness ELEKTRONIK TILL DISPLAY LÖPBAND T25
 • Löpband Master T22

  Löpband Master T22
  ProduktinformationPassar utmärkt för mindre företaget som den avancerade hemanvändaren. Med ett löpband tränar du effektivt konditionen och förbränner fett. Träningen styrker och stramar upp vader, lår och säte samt aktiverar de flesta andra muskelgrupper i kroppen. Löpband Master T22 är utrustad med en dator rik på funktioner och en stark motor på 2,5 HK. En robust konstruktion med väl tilltagen löpyta och max användarvikt på 150 kg garanterar dig hög komfort under hela träningspasset, och varje träningspass under lång tid.Datorn med hela 99 träningsprogram varav 3 pulsbaserade (löpbandet optimerar din träning genom att justera hastighet utifrån din aktuella puls, pulsbälte inkluderat), 12 användardefinierade (program per användare) och ett optimerat för fettförbränning samt håller dig hela tiden uppdaterad med den information du behöver.Fakta och egenskaper Display som visar tid, hastighet, distans, incline (lutning) kaloriförbrukning15 st träningsprogram för optimal motivationHastighet 0,8-18 km/hMotor på max 2,5 hk med låg ljudvolymLöpyta 140x46 cmElektroniskt justerbar lutning i 12 lägenTransporthjul för att enkelt kunna flyttasDämpkuddar under löpytan ger god dämpning och sparar dina lederSäkerhetsnyckel för att stoppa oönskad användning och din säkerhetMått LxBxH 155x78x125 cm•Mått uppfälld LxBxH  91x78x141 cm•Vikt 61 kg•Max Personvikt: 120 kg 
 • Master Fitness KABEL MELLAN - T35

  Master Fitness KABEL MELLAN - T35
 • Master Fitness FRONT ROLLER XT500

  Master Fitness FRONT ROLLER XT500
 • Master Fitness KÅPA HANDTAG HÖ T660

  Master Fitness KÅPA HANDTAG HÖ T660
 • Master Fitness RUNNING DECK T665

  Master Fitness RUNNING DECK T665
 • Master Fitness EXTENSION WIRE T865 14AWGX90X2T

  Master Fitness EXTENSION WIRE T865 14AWGX90X2T
 • Master Fitness NYTT KRETSKORT T760

  Master Fitness NYTT KRETSKORT T760
 • Master Fitness RUNNING DECK - T35

  Master Fitness RUNNING DECK - T35
 • Master Fitness FRONT HANDRAIL TOP + BOTTOM - T55

  Master Fitness FRONT HANDRAIL TOP + BOTTOM - T55
 • Master Fitness T660 Löpmatta, Reservdel

  Master Fitness T660 Löpmatta, Reservdel
 • Master Fitness LOWER CONTROL WIRE 350L BROWN - WAVE DECK T5

  Master Fitness LOWER CONTROL WIRE 350L BROWN - WAVE DECK T5
 • Master Fitness CONSOLE COVER T30

  Master Fitness CONSOLE COVER T30
 • Master Fitness INCLINE MOTOR T665

  Master Fitness INCLINE MOTOR T665
 • Master Fitness FRÄMRE RULLE T770

  Master Fitness FRÄMRE RULLE T770
 • Master Fitness T20 Kretskort, Reservdel

  Master Fitness T20 Kretskort, Reservdel
 • Master Fitness MOTOR BASE CAP (HÖ) T800

  Master Fitness MOTOR BASE CAP (HÖ) T800
 • Master Fitness HANDGRIP FOAM T800

  Master Fitness HANDGRIP FOAM T800
 • Master Fitness MOTOR - T90

  Master Fitness MOTOR - T90
 • Master Fitness KABEL T70, 430 MM - 5 POLER

  Master Fitness KABEL T70, 430 MM - 5 POLER
 • Master Fitness CYLINDER T45

  Master Fitness CYLINDER T45
 • Master Fitness FRONT ROLLER T665

  Master Fitness FRONT ROLLER T665
 • Master Fitness BASE FRAME WIRE T30

  Master Fitness BASE FRAME WIRE T30
 • Master Fitness DRIVE BELT - T22

  Master Fitness DRIVE BELT - T22
 • Master Fitness WIRE - T35

  Master Fitness WIRE - T35
 • Master Fitness REAR ROLLER END CAP (HÖ) T800

  Master Fitness REAR ROLLER END CAP (HÖ) T800
 • Master Fitness FRÄMRE RULLE T20

  Master Fitness FRÄMRE RULLE T20
 • Master Fitness WIRE SET T75

  Master Fitness WIRE SET T75
 • Master Fitness MOTORKÅPA T755

  Master Fitness MOTORKÅPA T755
 • Löpband T30

  Löpband T30
  Vår modell T30 är ett mycket potentiellt löpband för hemmabruk. Motorn är rejält tilltagen för att klara av att driva mattan även för motionärer som väger över 100 Kg. Fakta och egenskaperDisplay som visar tid, distans, hastighet, lutning, kaloriförbrukning mm.25 träningsprogram för inspiration och effektiv träningInkluderar 3 användarprogramHastighet 1-20 km/hLutning ställbart 1-15%DC Motor 2,5 HK kontinuerlig effektLöpyta 52x150 cmDämpning i löpytan 8 st 28 mmMottagare för trådlöst pulsband (rekommenderas som tillbehör)Transporthjul för att enklare kunna flyttasValsar på 50 mmHållare för surfplattaMått LxBxH 204x87x137 cmUppfällbart för att spara platsMått uppfällt LxBxH 132x87x164 cmMax användarvikt 140 kgVikt 107 kg  
 • Master Fitness INCLINE MOTOR T70

  Master Fitness INCLINE MOTOR T70
 • Master Fitness UPPER WIRE T765

  Master Fitness UPPER WIRE T765
 • Master Fitness MOTOR T45

  Master Fitness MOTOR T45
 • Löpband T70, Master

  Löpband T70, Master
  Ett mycket stabilt löpband från Master för användning i företag, klubbar, bostadsrättsföreningar och annat lättare kommersiellt bruk.Master T70 har en kraftfull men tystgående AC motor på 2,5&hellip:
 • Master Fitness CHOKE / TRANSFORMATOR - T25

  Master Fitness CHOKE / TRANSFORMATOR - T25
 • Master Fitness REAR BRACKET (PAR) - T70

  Master Fitness REAR BRACKET (PAR) - T70
 • Master Fitness HARDWARE KIT - T90

  Master Fitness HARDWARE KIT - T90
 • Master Fitness INVERTER T45

  Master Fitness INVERTER T45
 • Master Fitness REAR ROLLER T30

  Master Fitness REAR ROLLER T30
 • Master Fitness FERRITE T665

  Master Fitness FERRITE T665
 • Master Fitness SCREEN DECAL T70

  Master Fitness SCREEN DECAL T70
 • Master Fitness RUBBER STOP, INCLINE T800

  Master Fitness RUBBER STOP, INCLINE T800
 • Master Fitness FRONT ROLLER - T22

  Master Fitness FRONT ROLLER - T22
 • Master Fitness CONSOLE BOARD T30

  Master Fitness CONSOLE BOARD T30
 • Master Fitness INCLINE MOTOR - T55

  Master Fitness INCLINE MOTOR - T55
 • Master Fitness BUTTON BOARD CABLE XT500

  Master Fitness BUTTON BOARD CABLE XT500
 • Master Fitness HANDTAGSKONTROLL SPEED T30

  Master Fitness HANDTAGSKONTROLL SPEED T30
 • Master Fitness Master T70 Säkerhetsnyckel

  Master Fitness Master T70 Säkerhetsnyckel
 • Master Fitness HARDWARE KIT - T22

  Master Fitness HARDWARE KIT - T22
 • Master Fitness CHOKE T800

  Master Fitness CHOKE T800
 • Master Fitness MIDDLE CONTROL WIRE T865

  Master Fitness MIDDLE CONTROL WIRE T865
 • Master Fitness MOTOR UPPER COVER W15

  Master Fitness MOTOR UPPER COVER W15
 • Master Fitness EXTENSION WIRE T865 14AWGX300x1T1R

  Master Fitness EXTENSION WIRE T865 14AWGX300x1T1R
 • Master Fitness T30 Löpmatta, Reservdel

  Master Fitness T30 Löpmatta, Reservdel
 • Master Fitness RUNNING DECK XT500

  Master Fitness RUNNING DECK XT500
 • Master Fitness BOTTOM SIGNAL WIRE - T22

  Master Fitness BOTTOM SIGNAL WIRE - T22
 • Master Fitness REAR ROLLER END CAP (VÄ) T800

  Master Fitness REAR ROLLER END CAP (VÄ) T800
 • Master Fitness FILTER T65

  Master Fitness FILTER T65
 • Master Fitness BASE FRAME COVER LEFT LÖPBAND T25

  Master Fitness BASE FRAME COVER LEFT LÖPBAND T25
 • Master Fitness POWER WIRE - T55

  Master Fitness POWER WIRE - T55
 • Master Fitness T30 Safety Key, Reservdel

  Master Fitness T30 Safety Key, Reservdel
 • Master Fitness RUNNING BOARD - T55

  Master Fitness RUNNING BOARD - T55
 • Master Fitness REAR ROLLER -T90

  Master Fitness REAR ROLLER -T90
 • Master Fitness POWER CORD LÖPBAND T25

  Master Fitness POWER CORD LÖPBAND T25
 • Master Fitness DISPLAY CONSOLE T65

  Master Fitness DISPLAY CONSOLE T65
 • Master Fitness A.C. MOTOR T865

  Master Fitness A.C. MOTOR T865
 • Master Fitness WHEEL T765

  Master Fitness WHEEL T765
 • Löpband Wave Deck T5

  Löpband Wave Deck T5
  Master Wave Deck T5 är ett löpband med unik konstruktion där löpbordet består av mängder av ribbor, detta i kombination med löpbordets form skapar en fantastisk dämpning. Vid löpning på Wave Deck T5 så skonas höft, knä och fotled och hela träningspasset belastar skelettet i mindre utsträckning. Se filmen nedan, i den beskrivs löpningen som att springa i sand, men vi tycker löpkänslan är bättre då det är svikt i löpstegen. Smarta funktioner som indikation på när det är dags att smörja löpbandet. Fakta och egenskaper Display som visar tid, distans, hastighet, lutning, kaloriförbrukning mm.20 träningsprogram för inspiration och effektiv träningInkluderar 3 användarprogram och 2 pulsstyrda programHastighet 1-18 km/hLutning 0-15%Motor DC 2.0Mycket bra dämpning i löpytan med Wave DeckHandpulssensorMottagare för trådlöst pulsband (rekommenderas som tillbehör)Transporthjul för att enklare kunna flyttasUppfällbart för att spara platsHållare för surfplattaUSB uttag för att ladda mobil/surfplattaMått 183x93x144 cmMax användarvikt 120 kgVikt 126 kg 
 • Master Fitness FRONT MOTOR COVER - T55

  Master Fitness FRONT MOTOR COVER - T55
 • Master Fitness UPPER CABLE - T90

  Master Fitness UPPER CABLE - T90
 • Master Fitness SWITCH MODULE XT500

  Master Fitness SWITCH MODULE XT500
 • Master Fitness SIDE MOTOR COVER (LEFT) - T30

  Master Fitness SIDE MOTOR COVER (LEFT) - T30
 • Master Fitness UPPER WIRE T665

  Master Fitness UPPER WIRE T665
 • Master Fitness LED STRIP - T90

  Master Fitness LED STRIP - T90

Fart, lutning och löpyta på Masters löpband

Varje löpbandsmodell från Master Fitness har sina unika egenskaper och mått. I tabellen här nedan kan vi till exempel se vad som skiljer de populäraste löpbandet åt.

Modell Fart
km/h
Lutning
%
Löpyta
LxB cm
T20 1-16 0-16 130x45
T25 1-20 0-15 140x51
T30 1-20 0-15 150x52
T55 1-20 0-15 150x56
T70 1-20 0-15 145x52
XT500 1-20 -3 till 15 157x58

Den största skillnaden mellan Master Fitness T25 och T30 är löpbandets yta. Den som köper den något dyrare får 10 cm längre och 1 cm bredare band. I pris skiljer det ungefär 1000 kr mellan T25 och T30.

Fler produkter från Master Fitness

ileadilead