Flow Fitness löpband

Tillverkaren Flow Fitness har flera modeller av löp- och gåband. Här kan du jämföra DTM300i, DTM400i, T2I och T3I. Prismässigt är DTM-serien billigare och passar till de flesta som vill konditionsträna hemma. För snabbare farter och till gym är T-serien mer robust.

Populärt inom Flow Fitness löpband

 • Flow Fitness Runner DTM400i Löpband

  Flow Fitness Runner DTM400i Löpband
  Flow Fitness Runner DTM400i löpband kan fällas ihop och förvaras enkelt, plus erbjuder hastighet upp till 14 km/h samt 12 träningsprogram!
 • Flow Fitness Runner DTM300i Löpband

  Flow Fitness Runner DTM300i Löpband
  Flow Fitness Runner DTM300i löpband är ett av de mest kompakta, välutrustade löpbanden på marknaden, till ett förmånligt pris!
 • Flow Fitness PERFORM T2i Löpband

  Flow Fitness PERFORM T2i Löpband
  Flow Fitness PERFORM T2i är ett modernt och pålitligt löpband med en riktigt kraftfull motor. Köp träningsutrustning och elcyklar hos Sportproffsen.se
 • Flow Fitness PERFORM T3i Löpband

  Flow Fitness PERFORM T3i Löpband
  Flow Fitness Perform T3i är ett av de mest högpresterande löpbanden med sin kraftfulla AC-motor, max.hastighet på 24 km/h.

Fler tips på Flow Fitness löpband

 • Flow Fitness Runner DTM100i, Gåband

  Flow Fitness Runner DTM100i, Gåband
  Lättanvänt, kompakt och högkvalitativ gåband till förmånligt pris Trots sin lilla storlek är gåbandet mycket robust. Det avancerade dämpningssystemet gör att du känner dig bekväm och minskar knäbelastningen. Hastigheten justeras enkelt med fjärrkontrollen. En specialitet är det automatiska programmet, som accelererar takten när du går längst fram på mattan och saktar ner den när du flyttar till bakdelen av mattan. Maxhastigheten är 6 km / h i timmen, vilket ändå är en relativt rask takt. Framsidan har en tydlig display som visar tempo och avstånd när du går. För fler funktioner och applikationer, ladda ner WalkingPad -appen till din smartphone eller surfplatta, som sedan ansluts via Bluetooth. Flow Fitness Runner DTM100i fälls enkelt ihop, vilket gör det smidigt att förvara in i en garderob eller under en soffa mellan promenaderna. När den är hopfälld är enheten bara 82,5 cm lång och 13 cm hög! Teknisk information 2 program: manuell och automatisk Bluetooth 4.0 Kräver ett jordat eluttag Dokument Produktmanual (EN)
ilead