CASALL löpband

Av Casalls löpband är det Horizon Treadmill 7.0A som är mest efterfrågad här hos oss. Casall har flera modeller av löpband så även om du kom hit för att titta på Horizon, släng en snabb överblick över enklare motionsband som Casall Compact Run M8 som tar upp minimalt med plats. Här ser du utbudet och kan jämföra löpbanden i Horizon-serien.

Populärt inom CASALL löpband

 • Horizon Treadmill 7.0A - Black/blue

  Horizon Treadmill 7.0A - Black/blue
  Högkvalitativt löpband för den kräsna löparen. Stabil konstruktion med stor yta, rejäl stötdämpning, stark motor och inbyggd fläkt för intensiva löppass. Genom smidiga touch-knappar, en snabbroterande ratt och handtag, ändrar du enkelt hastighet och lutning. Spela upp media och anslut till de flesta löparapparna via avancerad Bluetooth. Hopfällbar ram för enkel transportering och förvaring.
 • Treadmill Horizon Paragon X - Silver

  Treadmill Horizon Paragon X - Silver
  Exklusivt och ultra-modernt löpband med kraftfull motor, extra stor löpyta och flexibel lutning. Genom avancerad Bluetooth kan du ansluta till populära löparappar och accessoarer som pulsband. Tydlig display för exakt lutning- och hastighetskontroll samt snabbstartsknapp. Kommer med integrerade hjul som gör förflyttning av löpbandet smidig.
 • Treadmill Horizon T101 - Grey/black

  Treadmill Horizon T101 - Grey/black
  Bästsäljande instegslöpband med den perfekta balansen mellan olika användarmöjligheter, kvalitet och pris. Optimalt löpband för lättare löppass eller intensiv gång med många träningsprogram. Integrerade trådlösa Bluetooth-högtalare, fläkt och snabbvalsknappar med förinställda hastigheter och lutning. Hopfällbar ram och enkel montering på 15 minuter.
 • Löpband Compact Run M8, Casall

  Löpband Compact Run M8, Casall
  Casall Compact Run M8 har en stabil konstruktion för lättare konditionslöpning och raska promenader.En utmärkt modell för den som tappar motivationen att gå ut under de mörkare och&hellip:

Fler tips på CASALL löpband

 • Treadmill Horizon Omega Z - White

  Treadmill Horizon Omega Z - White
  Löpband med minimalistisk design och en öppen, stilren ram för en rymlig känsla. Den tydliga displayen ger dig viktig feedback medan snabbstartsknappen gör det enkelt att komma igång. Öka din motivation ytterligare och anslut via Bluetooth till populära träningsappar, eller accessoarer som pulsband. Gjord i högpresterande material med en stark, tyst motor och bra lutningsmöjligheter.
 • Löpband Casall Horizon Omega Z Treadmill

  Löpband Casall Horizon Omega Z Treadmill
  Snyggt och rejält löpband för dig som vill ha ett högpresterande löpband för hemmabruk. Tydlig och enkel display med snabbstartsknapp. Kompatibel med Bluetoth trådlöst pulsbälte. Omega?
 • Compact Run M8 - Silver

  Compact Run M8 - Silver
  Ett prisvärt motionslöpband som enkelt kan fällas ihop så det inte tar upp mycket plats. En stabil konstruktion gör att bandet passar utmärkt till lättare motionslöpning och snabba promenader. Perfekt för användaren som har svårt att hitta motivationen till att ge sig ut i löpspåret under mörka och kalla årstider. Det är väldigt enkelt att fälla ner displaystolpen så att du enkelt kan förvara det på så liten yta som möjligt. Du kan använda bandet även med displaystolpen nedfälld (upp till 4 km/h), så bandet kan alltså placeras under skrivbordet för den som gillar att multi-taska!
 • Treadmill Horizon Adventure 3 - Black/white

  Treadmill Horizon Adventure 3 - Black/white
  Nå dina mål snabbare med ihopfällbara löpbandet Adventure 3. Racetrackdisplayen håller dig fokuserad och motiverad, medan ViewFit-anslutning förenklar träningspassen. Dessutom springer eller går du bekvämare med vårt exklusiva dämpningssystem som är uppdelat på tre olika zoner vilket ger dig mest dämpning där du landar och bäst stöd där du trycker ifrån.

Jämför Horizon Treadmill 7.0A med andra löpband från Casall

Horizon Treadmill 7.0A Paragon X T101 Omega Z
Maxfart 20 km/h 20 km/h 18 km/h 20 km/h
Lutning ▲ 0-15% 0-12% 0-10% 0-12%
Löpyta (cm) 152x51 153x56 140x51 140x53
Program 73 28 41 13
Max vikt (kg) 147 159 124 148
Bluetooth Ja Ja Nej Ja
Appar Zwift, Kinomap m fl Zwift, Kinomap m fl Nej FitDisplay, Zwift, Kinomap

Frågor om Horizon Treadmill 7.0A

Vi får många frågor om just modellen Treadmill 7.0A och har samlat några av dessa med tillhörande svar här:

Vilka träningsappar funkar med löpbandet?

Bandet har stöd för bluetooth och kan kommunicera med exempelvis ZWIFT och Kinomap. En speciell hållare finns på fronten för surfplatta.

Hur många förprogrammerade träningspass har den?

Det finns hela 73 olika träningspass man kan starta och bland dessa finns specifika pass för backträning, kaloriförbränning och pulsstyrd träning.

Har Horizon Treadmill 7.0A stötdämpning?

Ja, det finns stötdämpning i mattan och de är variabla.

Går det att fälla upp golvdelen?

Ja, det går att fälla upp den så den tar mindre plats och även att enklare flytta undan löpbandet.

Fler produkter från CASALL