Löpband för Rehabilitering

När rörelseförmågan är nedsatt behövs det extra stöd och rehabilitering för att träna upp förmågan igen. Ett löpband ämnat för rehab kan ha extra långa räcken på sidan, säkerhetssele och andra stödfunktioner för säkrare motion och träning.

Vissa löpband har dessa stödfunktionera redan från början och säljs ofta till center för rehab och fysioterapi. Det är några av de löpbanden som också är öppna till försäljning åt privatpersoner.

Därtill finns det löpband som kan utrustas med extra tillbehör, som till exempel Tunturis löpband där det finns sidoräcken att köpa till. För personer som har instabilitet i gången och behöver hjälp finns Neblin gåband från Insportline.

 • Nordictrack - X22i Löpband

  Nordictrack - X22i Löpband
  NordicTrack X22i löpband är en kraftfull träningsmaskin som kan ta dig igenom de mest utmanande träningspassen. Med en motor på 4hk och en lutningsnivå från -6% till så mycket som +40%, är detta&hellip:
 • Gåband Neblin, inSPORTline

  Gåband Neblin, inSPORTline
  Neblin är ett gåband från inSPORTline som är speciellt anpassad för rehabilitering och passar därför även perfekt till både äldre människor och personer med någon typ av begränsad rörlighet.Detta&hellip:
 • Tunturi Fitness REHA-Rails (T80, T85, T90), Tillbehör Löpband

  Tunturi Fitness REHA-Rails (T80, T85, T90), Tillbehör Löpband
  Detta rehabiliteringsräcke är perfekt för den som är i behov av lite extra stöd när man går eller springer på löpbanden Tunturi Endurance T80, T85 och T90. Skenan har samma längd som löpbandet, vilket gör det enkelt och säkert att gå av och på. Skenan ger ytterligare stöd och ger en säker känsla när du använder löpbandet, eftersom du kan ta tag i skenan när som helst. Detta gör REHA-skenan perfekt för personer som behöver rehabilitera eller återhämta sig efter en skada, men också för nybörjare som gillar att ha viss säkerhet och stöd. REHA-skenan har en maximal användarvikt som är lika med löpbandets användarvikt. Med integrerad kontroll och snabbtangenter för justering av körvinkel och hastighet. Observera att REHA-skenan endast är lämplig för Tunturi löpband Endurance T80, T85 och T90!
 • Nordictrack - Commercial 2450 Löpband 2023 modell

  Nordictrack - Commercial 2450 Löpband 2023 modell
  Den rymliga löpytan på NordicTrack Commercial 2450 löpband mäter 51 x 152 cm och kan nå topphastigheter på upp till 19 km/h. Med en justerbar lutning från -3% till 12% och drivs av en kraftfull&hellip:
 • Nordictrack - C 1250 Löpband

  Nordictrack - C 1250 Löpband
  10" Smart HD-pekskärm som kan lutas och vridasReaktion på lutning/fallHögtalare för premiumljudActivePulse-teknikAutoAdjust-teknik30 dagars iFIT-provperiod ingår**Bluetooth-anslutning&hellip: