Löparkläder med eget tryck

Vill du skapa egna löparkläder med eget tryck, kanske trycka en tröja till klubben eller göra en löpartröja att dela ut till deltagare som fullföljt ert lopp. Det finns flera alternativ, modeller och ställen där du kan trycka löpartröjor eller föreningskläder med egen design. Exempel på plagg att trycka på är löparjackor, funktionslinnen, shorts, mössor, t-shirts och pannband.

Egen design på löpartröjor och linnen

Det vanligaste plagget av löparkläder som beställs på tryckerier är löpartröjan. Det är många lopp som brukar trycka upp tröjor att dela ut till deltagare som fullföljer eller har anmält sig till loppet.

Löpartröja och Löparlinne som kan få eget tryck

En löpartröja med tryck som har med loppet, föreningen eller ett varumärke att göra blir en billig reklampelare. Om det förut bara varit tillgängligt för lite större partier att trycka så kan man nu även som privatperson trycka upp en egendesignad löpartröja eller löparlinne med valfritt tryck.

Print-on-demand, som hos EgenDesign.com, är en tjänst som vuxit och blivit så enkel tack vare den digitala tekniken hos både beställare och tryckeri. För oss som beställare är det ett enkelt förfarande:

  1. Välj plagg av löparkläder
  2. Välj färg och storlek på plagget
  3. Ladda upp bild, eller använd designverktyget
  4. Lägg din beställning

Så gör du till exempel hos Netshirt där en kortärmad tröja eller linne kostar 199 kr. Den som vill köpa större partier kan begära en offert för att få ett lägre styckpris.

Löparmössa med eget tryck

Tröjan är det plagg som har störst yta och som är i de flesta människors blickfång. Det finns dock möjligheter att sätta ett litet tryck eller egen text även på andra klädesplagg för löpare.

Löparmössa med tryck Pannben

Varför inte mitt på pannan eller på sidan av en löparmössa eller ett pannband. Det skulle kunna vara klubbens logotyp eller någon fyndig text eller passande ord som "Pannben". Man kan också tänka sig att använda "eget tryck" som en sorts märkning av kläder och sätta sitt eget namn lite diskret längs med benet på löpartights eller på ryggen längst ner av löparjackan.

En allround mössa i jerseytyg finns att beställa här med din egen design på mössan.

Accessoarer med profiltryck på

Förutom det du har på dig när du tränar finns det även accessoarer att sätta profiltryck på. Du kan till exempel beställa vattenflaskor i aluminium med eget tryck på. Och då menar vi inte billiga flaskor som går sönder utan rejäla träningsflaskor med sugstängning, lock, skruvkork och greppögla.