8 Japanska Löparskor

De två största skotillverkarna från Japan med löparskor är Mizuno och Asics. De släpper årligen nyheter som uppskattas av deras trogna löpare inom väglöpning och trail. Bland alla snygga löparskor vi listar finns dessa skor från japanska skomärken:

 • Women's Wave Rider Gore-Tex

  Women's Wave Rider Gore-Tex
  *Gore-Tex membran som håller fötterna torra i alla väder *MIZUNO ENERZY vid hälkilen ger utmärkt dämpning och energiboost *Sulans mönster ger ett bra grepp även på asfalt
 • Löparsko Mizuno Wave Ultima 14 Dam Blå

  Löparsko Mizuno Wave Ultima 14 Dam Blå
  Kraftfull, lätt och dämpande sko som passar hårt och mjukt underlag och tillför stabilitet till träningen eller tävling.
 • Men's Wave Daichi 7 GORE-TEX

  Men's Wave Daichi 7 GORE-TEX
  Men's Wave Daichi 7 GORE-TEX från Mizuno är en vattentät traillöparsko för herr. Skorna har en MIZUNO WAVE för ökad struktur med en EVA-sula för ökad stabilitet utan att offra dämpningen. Den lätta yttersulan i Michelin-gummi ger oöverträffat grepp ute i naturen. GORE-TEX membranet är vattentätt samtidigt som det andas för att säkerställa komfort i alla väder.
 • Men's Wave Daichi 7

  Men's Wave Daichi 7
  Men's Wave Daichi 7 från Mizuno är löparskor för terränglöpning, för herr. Trailskorna passar löpare med neutralt löpsteg som springer medellånga distanser. Men's Wave Daichi 7 har en lättviktig yttersula av Michelingummi och struktur från Mizunos Wave Plate.
 • Asics Gel-Fujisetsu 3 G-TX Women

  Asics Gel-Fujisetsu 3 G-TX Women
  Asics Gel-Fujisetsu 3 G-TX Women är en slitstark och vattentålig trailrunningsko i dammodell som passar de flesta löparna. Denna trailrunningsko är tillverkad med ett kraftigt material på ovandelen...
 • Asics Gel-Fujisetsu 3 G-TX Men

  Asics Gel-Fujisetsu 3 G-TX Men
  Asics Gel-Fujisetsu 3 G-TX Men är en slitstark och vattentålig trailrunningsko i herrmodell som passar de flesta löparna. Denna trailrunningsko är tillverkad med ett kraftigt material på ovandelen ...
 • Gel-Excite 9, Black/White, 44

  Gel-Excite 9, Black/White, 44
  Ett sportigt måste. Drop: 10 mmVikt: 270 gTeknologi: Rearfoot GelKomfort: Ortholite SocklinerMellansula: Guidance LineStötdämpning: AmplifoamNeutrala löparskor med bra stötdämpning och&hellip:
 • Asics Trabuco Max

  Asics Trabuco Max
  Asics Trabuco Max Women en trailrunningsko i dammodell som ger förbättrad dämpning och grepp samtidigt som löpare kan täcka mer terräng med mindre ansträngning. Energibesparingar är en viktig kompo...

Mer japanska skor för löpning

Vi plockade bara ut 8 modeller som vi ser att många brukar köpa men det finns såklart många fler. Du hittar alla Mizunos löparskor här och vill du se fler löparskor från ASICS här.

japanska löparskor

Vad är det då som gör att japanska löparskor är något som vissa söker så specifikt efter? Japan har en lång tradition av att tillverkare funktionella kläder av hög kvalité. Japanska tillverkning överlag är känd för att inte slarva med detaljer. Löparskorna är inget undantag och när man köper springskor från ett japanskt skomärke får man bra grejjer.