8 Japanska Löparskor

De två största skotillverkarna från Japan med löparskor är Mizuno och Asics. De släpper årligen nyheter som uppskattas av deras trogna löpare inom väglöpning och trail. Några av de aktuella löparskorna från dessa japanska skomärken hittar du här.

 • Men's Wave Daichi 7 (2022)

  Men's Wave Daichi 7 (2022)
  Men's Wave Daichi 7 från Mizuno är löparskor för terränglöpning, för herr. Trailskorna passar löpare med neutralt löpsteg som springer medellånga distanser. Men's Wave Daichi 7 har en lättviktig yttersula av Michelingummi och struktur från Mizunos Wave Plate.
 • Löparsko Mizuno Wave Ultima 14 Dam Blå

  Löparsko Mizuno Wave Ultima 14 Dam Blå
  Kraftfull, lätt och dämpande sko som passar hårt och mjukt underlag och tillför stabilitet till träningen eller tävling.
 • Women's Wave Rider TT

  Women's Wave Rider TT
  *Lättviktsmodell *Mycket slitstark yttersula som tillåter användning på områden med stor yttre påverkan
 • Women's Wave Mujin 9

  Women's Wave Mujin 9
  *Michelin gummiyttersula *U4icX mellansula: En lättare, mer dämpad iteration av U4ic, vilket ger en mjukare känsla under foten för en smidig övergång. *Miljövänliga material *Drop: 10mm
 • Asics Gel-Fujisetsu 3 G-TX Women

  Asics Gel-Fujisetsu 3 G-TX Women
  Asics Gel-Fujisetsu 3 G-TX Women är en slitstark och vattentålig trailrunningsko i dammodell som passar de flesta löparna. Denna trailrunningsko är tillverkad med ett kraftigt material på ovandelen...
 • Asics Gel-Fujisetsu 3 G-TX Men

  Asics Gel-Fujisetsu 3 G-TX Men
  Asics Gel-Fujisetsu 3 G-TX Men är en slitstark och vattentålig trailrunningsko i herrmodell som passar de flesta löparna. Denna trailrunningsko är tillverkad med ett kraftigt material på ovandelen ...
 • Jolt 3 Gs, Black/Barely Rose, 37.5

  Jolt 3 Gs, Black/Barely Rose, 37.5
  Normal passform, välj din vanliga storlek. Typ: Junior / UnisexDrop: 10 mmUnderlag: RoadVikt: 210 g / 7.4 ozNormal passform: jaSnörning: jaLogotryck: jaPerfekt kvalitetHög komfortJOLT 3 GS löparskor&hellip:
 • Asics Fuji Lite 2 Men

  Asics Fuji Lite 2 Men
  Asics Fuji Lite 2 Men är ett par snygga och sköna trailrunskor för herrar, inspirerade av den japanska ädelcypressen som har sitt ursprung på Fujiberget. Löparskorna har en specialutformad överdel ...

Mer japanska skor för löpning

Vi plockade bara ut 8 modeller som vi ser att många brukar köpa men det finns såklart många fler. Du hittar alla Mizunos löparskor här och vill du se fler löparskor från ASICS här.

japanska löparskor

Vad är det då som gör att japanska löparskor är något som vissa söker så specifikt efter? Japan har en lång tradition av att tillverkare funktionella kläder av hög kvalité. Japanska tillverkning överlag är känd för att inte slarva med detaljer. Löparskorna är inget undantag och när man köper springskor från ett japanskt skomärke får man bra grejjer.