Ironman Sula: Performance Gel Sole

Ironman premium innersula är utformad för att optimera din förmåga inom aktiviteter som löpning eller hoppning, genom att tillhandahålla foten med ultimat stöd och skydd.

Ironman sula med performance gel

Se pris online

Anatomiskt designad mittplatta i Ironman-sulan

Innersulan i Performance Gel Sole från Ironman är försedd med en anatomiskt designad mittplatta för att garantera en korrekt placering av foten, vilket försäkrar en stabil och säker rörelse inom dina skor.

Sulans material är utformat för att absorbera stötar, en avgörande egenskap när foten utsätts för snabba och skakiga rörelser. Med denna innersula, är foten skyddad från friktion och stötar, vilket minimerar eventuell belastning.

Sprängskiss över uppbyggnaden av Ironman iläggssulor

TPR-gelen inbäddad i sulan erbjuder utmärkt returenergi, vilket är ovärderligt när du strävar efter att leverera ditt yttersta och uppnå optimal prestation.

Använd Ironman sula när du vill ha en gelsula som formar sig perfekt efter din fot och kan placeras i vilken typ av sko som helst. Sulorna säljs i par och finns tillgänglig i storlek 37-41 eller 42-46.

Ironman hälinlägg

Förutom sulan har Ironman även ett hälinlägg som ger bra stöd runt hälen och fungerar som ett stötdämpande lager. Ironman Performance Gel Heel levereras som ett par (2 st.) och är en storlek (passar alla skostorlekar).