iFit för virtuella löprundor på löpband

ICON Health & Fitness är en världens största tillverkare av träningsutrustning och de har utvecklat en plattform de kallar för iFit. Träningsmaskiner inklusive löpband uppkopplade mot iFit kan skapa personliga träningsprogram och löprundor med hjälpa av Google Maps och Google Street View.

Du springer alltså på ditt löpband hemma eller på gymmet men på skärmen ser du hur du förflyttar dig virtuellt på en slinga var som helst i världen. Löpbandets lutning justeras också utifrån den data som Google Maps har för terrängen där slingan går.

Det finns även tränarledda pass att ansluta till där man får pepp och träning tillsammans med andra. Det blir lite som att gå på gymmet och köra gruppträning fast du kan göra det hemma med en skärm.

Löpbanden kompatibla med iFit

Märken och modeller som har iFit-kompatibilitet kommer från NordicTrack, Pro-Form, Freemotion eller Matrix. Här listar vi de löparband som finns att beställa hem eller boka idag.

  • Löpband X22i

    Löpband X22i
    Gå i form med NordicTrack x22i - bränna upp till 500% fler kalorier med maximal lutning! iFit INTERAKTIV TRÄNINGHär ingår 100 tals olika video träningsprogram med instruktör samt möjlighet att&hellip:
  • Löpband Power 995i

    Löpband Power 995i
    Pro-Form Power 995i är en bekväm löpband med bra stötdämpning.Integrerad tabletthållare låter dig se vad du vill utan att böja nacken. Via den inbyggda iFit-modulen i konsolen kan du använda din&hellip:

Demovideo från iFit

» Se mer videos på iFits Youtube-kanal