iFit för virtuella löprundor på löpband

ICON Health & Fitness är en världens största tillverkare av träningsutrustning och de har utvecklat en plattform de kallar för iFit. Träningsmaskiner inklusive löpband uppkopplade mot iFit kan skapa personliga träningsprogram och löprundor med hjälpa av Google Maps och Google Street View.

Du springer alltså på ditt löpband hemma eller på gymmet men på skärmen ser du hur du förflyttar dig virtuellt på en slinga var som helst i världen. Löpbandets lutning justeras också utifrån den data som Google Maps har för terrängen där slingan går.

Det finns även tränarledda pass att ansluta till där man får pepp och träning tillsammans med andra. Det blir lite som att gå på gymmet och köra gruppträning fast du kan göra det hemma med en skärm.

Löpbanden kompatibla med iFit

Märken och modeller som har iFit-kompatibilitet kommer från NordicTrack, Pro-Form, Freemotion eller Matrix. Här listar vi de löparband som finns att beställa hem eller boka idag.

  • Löpband NordicTrack Elite 900

    Löpband NordicTrack Elite 900
    Black Weeks 22 - 1 tom 30 NovemberNordic Track Elite 900 har en bra toppfart på 20 km/h, Snabb hastighetskontroll. Interaktiv träningsvägledning och coachning med iFit. Med en stark 3,0 HK motor och&hellip:

Demovideo från iFit

» Se mer videos på iFits Youtube-kanal

Alternativ till iFit för löpband

» Zwift

» Kinomap