Skechers löparskor

Go Run Razor är en löparsko från Skechers som har en responsiv sula (Hyper Burst), är ultralätt och har endast 4 mm drop. Skon ingår i en serie med löparskor från Skecher som heter GoRun. Det finns skor som är speciellt för kvinnor, för män och unisexmodeller som alla kan ha.

Populärt inom Skechers löparskor

  • Go Run Razor 3

    Go Run Razor 3
    Slitstark genomskinlig ripstop-mesh överdel ger stöd och andningsförmågaSömlös icke-stretchöverdel för extra komfortStrategiskt placerad gummisula ger hållbarhet och fästeMycket responsiv, ultralätt, långvarig HYPER BURST ™ dämpande mellansulaHYPER BURST ™ är ett nytt mellansulskum skapat med en "Super Critical ™" -processProcessen skapar ett extremt lätt och fjädrande material för lång slitstyrka och responsivitetGjuten hälkappa för stabil och säker passform
  • Women's Forza 4

    Women's Forza 4
    ULTRA FLIGHT™ dämpningUltralätt

Skecher en global skotillverkare

Med huvudkontoret på Manhattan Beach i Kalifornien, är Skechers en global spelare med börsnoterad aktie. Deras löparskor, sneakers, D'Lites och Stövlar används av människor över hela världen.

Videorecensioner av Skechers GoRun-skor

En kille som testar många löparskor är Seth James DeMoor. Han springer alltid 8-10 mil i nya skor innan han spelar in en recension. I det här klippet går han igenom Skechers Razor 3 GoRun och ställer frågan om skon är värd sin prislapp.

Skechers har skor i olika prisklasser och för olika typer av löpare. Deras "daily trainers" för allmän löpträning är GOrun 7+ Hyper, Ride 8 Hyper, Maxroad 4 Hyper. För snabblöpning finns Horizon Vanish, Razor 3 Hyper, Speed 6 Hyper och Speed Elite hyper.

Killarna på Believe in the Run har spelat in ett videoklipp där de går igenom grundläggande skillnader och likheter för hela 2020 Skechers Performance Lineup.