Skechers löparskor

Go Run Razor är en löparsko från Skechers som har en responsiv sula (Hyper Burst), är ultralätt och har endast 4 mm drop. Skon ingår i en serie med löparskor från Skecher som heter GoRun. Det finns skor som är speciellt för kvinnor, för män och unisexmodeller som alla kan ha.

Om du springer mycket och långt på asfalt kanske Skechers modell Max Road är intressant för dig. Den har extra tjock dämpad sula och kan ses hos vissa som springer ultra.

Populärt inom Skechers löparskor

  • Go Run Razor 3

    Go Run Razor 3
    Slitstark genomskinlig ripstop-mesh överdel ger stöd och andningsförmågaSömlös icke-stretchöverdel för extra komfortStrategiskt placerad gummisula ger hållbarhet och fästeMycket responsiv, ultralätt, långvarig HYPER BURST ™ dämpande mellansulaHYPER BURST ™ är ett nytt mellansulskum skapat med en "Super Critical ™" -processProcessen skapar ett extremt lätt och fjädrande material för lång slitstyrka och responsivitetGjuten hälkappa för stabil och säker passform
  • Men's Go Run Ride 8

    Men's Go Run Ride 8
    Andningbar konstruerad tvåtonad mesh på överfotenSula i Goodyear©-gummiMycket responsiv, extremt lätt, långvarig HYPER BURST © dämpande mellansula

Skecher en global skotillverkare

Med huvudkontoret på Manhattan Beach i Kalifornien, är Skechers en global spelare med börsnoterad aktie. Deras löparskor, sneakers, D'Lites och Stövlar används av människor över hela världen.

Videorecensioner av Skechers GoRun-skor

En kille som testar många löparskor är Seth James DeMoor. Han springer alltid 8-10 mil i nya skor innan han spelar in en recension. I det här klippet går han igenom Skechers Razor 3 GoRun och ställer frågan om skon är värd sin prislapp.

Skechers har skor i olika prisklasser och för olika typer av löpare. Deras "daily trainers" för allmän löpträning är GOrun 7+ Hyper, Ride 8 Hyper, Maxroad 4 Hyper. För snabblöpning finns Horizon Vanish, Razor 3 Hyper, Speed 6 Hyper och Speed Elite hyper.

Killarna på Believe in the Run har spelat in ett videoklipp där de går igenom grundläggande skillnader och likheter för hela 2020 Skechers Performance Lineup.