BORT Medical löparprodukter

 • Storlek S - Knäskydd artros - Stabilogen

  Storlek S - Knäskydd artros - Stabilogen
  Bort SELECT StabiloGen knäskydd stabiliserar och avlastar knäleden och fungerar att ha på sig hela dagen.  De stabiliserande sidofjädrarna ger lateralt stöd och håller ortosen i position. Teknik&hellip:
 • Bort Sport TaloStabil Sport Fotledsskydd X-Large 1 st

  Bort Sport TaloStabil Sport Fotledsskydd X-Large 1 st
  Fotledsskydd som ger stöd och kompression. Skyddet används vid stukningar och fotledssmärta och är speciellt framtaget för idrottsaktiviteter. Två insydda silikonpelotter masserar vristen vid rörelse för att förbättra och påskynda blodgenomströmningen.Skyddet är tillverkat i SOFTflex 3D, ett stickat material med sammetslen yta och struktur för bättre elasticitet och bärkomfort, minskad svullnad samt ökad muskelkontroll.Storlek X-Large, omkrets runt vristen: 25-27 cmFärg: svart/grön
 • Knäskydd Sport Stabilogen

  Knäskydd Sport Stabilogen
  Knäskydd som är speciellt framtaget för sportaktiviteter med kompression och stabilisering av knäleden. Skyddet är tillverkat i SOFTflex 3D, ett stickat material med sammetslen yta och struktur för&hellip:
 • Knäskydd vid mild stukning, artros och svullnad - Svart

  Knäskydd vid mild stukning, artros och svullnad - Svart
  Smidigt och lättanvänt knäbandage med mycket god passform och kompression. Används vid lättare förslitningsskador och svullnader i knät. Kompressisonen bidrar till ökad blodgensomströmning för&hellip:
 • Bort Sport StabiloGen Sport Knäskydd Small 1 st

  Bort Sport StabiloGen Sport Knäskydd Small 1 st
  Knäskydd med kompression och stabilisering av knäleden. Skyddet är tillverkat i SOFTflex 3D, ett stickat material med sammetslen yta och struktur för bättre elasticitet och bärkomfort, minskad svullnad samt ökad muskelkontroll.Skyddet har sidostabiliserande fjädrar och en optimerad patellastabiliserande pelott runt knäskålen. Extra elastiskt och mjukt material i knävecket för att förhindra irritation.För rätt storlek, mät omkretesen 15 cm ovan och 15 cm under knät.Storlek Small = Omkrets 22-29 cm under knä. Omkrets 32-36 cm ovan knä.Färg: svart/grön