Berkemann löparprodukter

Berkemann är ett tyskt varumärke känt för sina ortopediska sulor, skor och sandaler. Företaget grundades 1885 av Heinrich Ad Berkemann och de är än idag verksamma med att designa produkter för olika fotproblem.

  • Berkemann Framfotssula

    Berkemann Framfotssula
    Berkemann Framfotssula är en stötdämpande och lätt sula som avlastar i framfoten. Denna sula träs på på mellantån för bättre placering under framfoten, samt att sulan inte har möjlighet att glida åt sidorna. Denna sula tar man på foten innanför strumpan. Sulan har en antibakteriell effekt.
  • Berkemann Halvsula Medium BEIGE

    Berkemann Halvsula Medium BEIGE
    Berkemann Halvsula är en dämpande halvsula för framfoten med ovansida i äkta läder.Denna sula skiljer sig från mängden just för att den har en bra stötdämpning och flexibilitet.Pelotten är mjuk och ger en skön avlastning för tåleden.Denna sula går att enkelt flytta runt i olika skor.

Berkemann tofflor mm i webshop

Att kunna gå och stå bekvämt är viktigt för många i vardagen, både på fritiden och på jobbet. Berkemann har som slogan With us you go well och det är något de tänker på i all sin produktdesign.

Ett par sköna tofflor som Berkemann Original eller Tec-Pro Toivo med löstagbar fotbädd ger komfort för långa dagar till fots. Du hittar utvalda delar av Berkemanns sortiment hos webshop SHOEmed.