2XU Outlet löparprodukter

Gillar du träningskläder från 2XU? Missa inte möjligheten att köpa från deras Outlet där priset är sänkt med 30-50% mot rek.pris. Du kan hitta billiga träningströjor, tights, jackor med mera. Just nu finns till exempel de här kläderna i 2XU Outlet.

 • MULTIPLY CAP

  MULTIPLY CAP
  Multiply Cap, designad med en halvböjd skärm och stretchigt svettband, formar sig efter ditt huvud för komfort hela dagen.EGENSKAPER1. 6-panels keps2. Halvböjd skärm3. Stretch svettband4.&hellip:
 • FORM LINEUP HI-RISE BIKE SHORTS

  FORM LINEUP HI-RISE BIKE SHORTS
  Form Lineup Hi-Rise Compression Bike Shorts med mild kompression och 4-vägs stretch. Sidoficka för förvaring av mobilen, korten eller nycklarna under träningen. OM PRODUKTEN SIDOFICKA Sidofickan&hellip:
 • AERO VENT MID-RISE COMPRESSION TIGHTS

  AERO VENT MID-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Aero Vent Mid-Rise Compression Tights är utformade för att minska överhettning under löpningen och har PWX VENT-paneler för att förbättra luftflödet och hålla dig sval när löpträningen blir&hellip:
 • AERO VENT MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS

  AERO VENT MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS
  Aero Vent Mid-Rise Compression 3/4 Tights är utformade för att minska överhettning under löpningen och har PWX VENT-paneler för att förbättra luftflödet och hålla dig sval när löpträningen&hellip:
 • UTILITY INSULATION JACKET

  UTILITY INSULATION JACKET
  Med vattenavvisande skal, 3M Thinsulate Featherless isolering och flera förvaringsfickor håller Utility Insulation Jacket dig varm och torr till och från träningen och under alla utomhusaktiviteter.&hellip:
 • AERO 2-IN-1 3 INCH SHORTS

  AERO 2-IN-1 3 INCH SHORTS
  Aero 2-in-1 3 Inch Shorts har innershorts för täckning och yttershorts i woven mesh tyg. OM PRODUKTEN MUSKELSTÖD Lätt men kraftfullt inre PWX-tyg minskar muskelrörelser och minskar risken för&hellip:
 • FORM MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS

  FORM MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS
  Form Mid-Rise Compression 3/4 Tights ger en skulpterande, smickrande form som är bekväm och ger stöd under dina träningspass. OM PRODUKTEN LYXIG KÄNSLA &: MILT STÖD Ultramatt SLX tyg med&hellip:
 • FORM MID-RISE COMPRESSION 4 INCH SHORTS

  FORM MID-RISE COMPRESSION 4 INCH SHORTS
  Form Mid-Rise Compression 4" Shorts ger en skulpterad, smickrande form som täcker, är bekväma och ger stöd under och efter dina träningspass. OM PRODUKTEN LYXIG KÄNSLA &: MILT STÖD Ultramatt&hellip:
 • AERO VENT COMPRESSION SHORTS

  AERO VENT COMPRESSION SHORTS
  Aero Vent Compression Shorts är designade för att minska överhettning under löpningen och har PWX VENT-paneler för att förbättra luftflödet och hålla dig sval när löpträningen blir varm.&hellip:
 • FORM STASH HI-RISE COMPRESSION SHORTS

  FORM STASH HI-RISE COMPRESSION SHORTS
  Form Stash Hi-Rise Compression Shorts erbjuder full täckning på alla de rätta ställena för en skulpterad, smickrande silhuett och har en djup ficka på sidan så att du kan ta med dig vad du behöver&hellip:
 • IGNITION BASE LAYER TEE

  IGNITION BASE LAYER TEE
  Ignition Base Layer Tee är med sitt revolutionerande X-HEAT värmeaktiverande garn, som håller dig varm i alla förhållanden, det perfekta plagget närmast huden för lager på lager metoden vid träning&hellip:
 • AERO VENT COMPRESSION TIGHTS

  AERO VENT COMPRESSION TIGHTS
  Aero Compression Tights är designade för att lindra överhettning under löpning och har PWX VENT paneler för att förbättra luftflödet och hålla dig sval när temperaturen höjs under löpturen.&hellip:
 • FORCE MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS

  FORCE MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS
  Force Mid-Rise Compression 3/4 Tights med revolutionerande muscle containment stamping (MCS) teknologi har utvecklats med en detaljerad förståelse för de viktigaste musklerna och rörelserna vid högintensiv&hellip:
 • MOTION HI-RISE COMPRESSION TIGHTS

  MOTION HI-RISE COMPRESSION TIGHTS
  Med en extra hög figursmickrande och säker linning ger Motion Hi-Rise Compression Tights bra stöd och täckning under träningen. OM PRODUKTEN LÄTTVIKT OCH FLEXIBELT STÖD Kraftigt, lätt PWX-tyg&hellip:
 • LIGHT SPEED WP JACKET

  LIGHT SPEED WP JACKET
  Light Speed ??Waterproof Jacket är gjord i ett lätt, slitstarkt, vattentätt och andningsbart stretchmembran. Jackan är packbar och ger bra skydd mot vind och vatten. OM PRODUKTEN HÅLL DIG&hellip:
 • FORM JACKET

  FORM JACKET
  Form Jacket är en lätt och figursydd jacka som passar bra att användas till och från träningen. OM PRODUKTEN HÅLL DIG VARM Muddar med tumhål som kan vändas till vantar. Hög krage håller&hellip:
 • AERO 4 INCH SHORTS

  AERO 4 INCH SHORTS
  Aero 4 Inch Shorts är gjorda av ett lätt och flexibelt tyg som håller dig torr och sval så att du kan koncentrera dig på löpningen. OM PRODUKTEN LÄTT OCH FLEXIBELT Lätt woven tyg med bra&hellip:
 • MOTION COLOUR BLOCK TEE

  MOTION COLOUR BLOCK TEE
  Motion Colour Block Tee är tillverkad av ett flexibelt, fukttransporterande tyg. Motion Colour Block Tee är perfekt att använda under träningen på gymmet. OM PRODUKTEN FLEXIBEL En längre längd,&hellip:
 • LIGHT SPEED MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS

  LIGHT SPEED MID-RISE COMPRESSION 3/4 TIGHTS
  Light Speed Mid-Rise Compression 3/4 Tights med revolutionerande Muscle Containment Stamping (MCS) strukturpaneler har utvecklats med en detaljerad förståelse av den effekt som löpning har på benen&hellip:
 • MOTION BOMBER JACKET

  MOTION BOMBER JACKET
  Motion Bomber är gjord av ett lätt, vindtåligt och vattenavvisande tyg med meshfoder och passar bra för att användas för en snabb träning utomhus eller under en dag på språng.OM PRODUKTENVINDSKYDDMed&hellip: