Pedag hålfotsinlägg

Populärt inom Pedag hålfotsinlägg

 • Pedag Step Hålfotsstöd

  Pedag Step Hålfotsstöd
  Hålfotsstöd i läder från Pedag. Hålfotsinlägget ger stöd och avlastning för hålfoten. Fotvalvet lyfts upp till en mer naturlig position, vilket motverkar trötthet i fötterna.  Hålfotsstödet är självhäftande och fästs enkelt i skon.  En förpackning innehåller två hålfotsinlägg. Hålfotsinlägg ger stöd och komfort till dina fötter. Med hålfotsinlägg  lyfter du upp och ger stöd till det längsgående fotvalvet och på så sätt kan påfrestningar som dina fötter vanligtvis utsätts för i exempelvis platta skor minska. Passar även för dig som har lågt fotvalv eller plattfot.   Pedag tillverkar inlägg, sulor och andra hjälpmedel från som kan lindra och även förhindra diverse fotproblem. 
 • Pedag Relax hålfotsstöd Bred Herr

  Pedag Relax hålfotsstöd Bred Herr
  Relax hålfotsstöd med en bredare läst i läder från Pedag. Hålfotsinlägget är en halvsula i 3/4-längd som passar alldeles umärkt i de flesta typer av skor - även skor med öppen tå. Hålfotsstödet är ortopediskt och stödjer fotvalvet, förfot och häl. Hålfotsinlägget ger ett mjukare stöd för fotvalvet och har dämpande gummering i hela sulan. Obs! Inlägget är en bredare variant för dig som normalt använder skor med bredare läst. En förpackning innehåller två sulor. Hålfotsinlägg ger stöd och komfort till dina fötter. Med hålfotsinlägg  lyfter du upp och ger stöd till det längsgående fotvalvet och på så sätt kan påfrestningar som dina fötter vanligtvis utsätts för i exempelvis platta skor minska. Välj bland skoinlägg med både nättare och mer markanta hålfotsstöd. Pedag tillverkar inlägg, sulor och andra hjälpmedel från som kan lindra och även förhindra diverse fotproblem som Hallux Valgus, hälsmärta, hälsporre eller hälseneinflammation. 
 • Pedag Bambini Hålfotsinlägg Barn

  Pedag Bambini Hålfotsinlägg Barn
  Bambini hålfotsinlägg för barn från Pedag. Mjukt skoinlägg i läder med en lätt uppbyggd hålfot, utvecklad för att ge ett bra och stadigt stöd för växande fötter. Lämplig att använda i skor med god växtmån i den fas då skorna kan kännas något för stora. Hålfotsinlägget ger en bekväm känsla för foten. En förpackning innehåller ett par (två) skoinlägg. Hålfotsinlägg ger stöd och komfort till dina fötter. Med hålfotsinlägg  lyfter du upp och ger stöd till det längsgående fotvalvet och på så sätt kan påfrestningar som dina fötter vanligtvis utsätts för i exempelvis platta skor minska. Välj bland skoinlägg med både nättare och mer markanta hålfotsstöd. Pedag tillverkar inlägg, sulor och andra hjälpmedel från som kan lindra och även förhindra diverse fotproblem. 
 • Pedag Relax hålfotsstöd Bred

  Pedag Relax hålfotsstöd Bred
  Relax hålfotsstöd är ett ortopediskt inlägg för dig som behöver ett bredare hålfotsstöd med framfotspelott. Sulan i 3/4 har en dämpande gummering och ger ett mjukare stöd för fotvalvet. Sulorna passar även i skor med öppen tå. Skoinlägget ger stöd vid plattfot och lyfter upp hålfoten för ett naturligt avlastande stöd. Sulan bäddar bekvämt in foten och ger stöd till hälen. En förpackning innehåller ett par sulor. Sulorna passar dig som har problem med: -Mortons Syndrom -Hallux Valgus  -Hälsporre  -Haglunds Häl -Hälseneinflammation -Ömma Trampdynor -Nedsjunket Förfotsvalv -Plattfot -Högt Fotvalv Material: Läder, Gummi Hålfotsinlägg ger stöd och komfort till dina fötter. Med hålfotsinlägg lyfter du upp och ger stöd till det längsgående fotvalvet och på så sätt kan påfrestningar som dina fötter vanligtvis utsätts för i exempelvis platta skor minska.  Pedag tillverkar inlägg, sulor och andra hjälpmedel från som kan lindra och även förhindra diverse fotproblem.