Svea Medicare första förband

Populärt inom Svea Medicare första förband

 • Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 35 cm 5 st

  Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 35 cm 5 st
  Ett 100% vattentätt och sterilt snabbförband som går att duscha och bada med. Med en högabsorberande kompress som inte fastnar i såret. Förbandet skyddar mot fukt, smuts och bakterier samtidigt som det låter huden andas. Mjukt och skonsamt mot känslig hud.Används för olika typer av sår såsom skärsår, skrapsår, brännsår och operationssår.Storlek förband = 10 x 35 cmStorlek sårdyna = 5 x 30 cmLatexfri.
 • Svea Medicare Sterilt Förband Duschbart 6 x7 cm 50 st

  Svea Medicare Sterilt Förband Duschbart 6 x7 cm 50 st
  Sterilt högabsorberande förband med sårdyna som inte fastnar i såret. Mjukt och skonsamt för känslig hud. Förbandet skyddar mot fukt, smuts och bakterier samtidigt som det låter huden andas. Passar för lätt vätskande sår och postoperationssår. Kan användas i duschen. Storlek: 6x7 cm ( sårdyna 3x4 ), Medicinteknisk produkt.
 • Svea Medicare Sterilt Snabbförband 10 x 25 cm 5 st

  Svea Medicare Sterilt Snabbförband 10 x 25 cm 5 st
  Sterilt snabbförband med högabsorberande kompress som inte fastnar i såret. Förbandet är lätt att använda och passar till allt mellan skärsår, skrapsår, brännsår och operationssår. Det skyddar mot fukt, smuts och bakterier och det låter huden andas. Mjukt och skonsamt mot känslig hud. Latexfri.Storlek förband = 10 x 25 cmStorlek sårdyna = 5 x 20 cm
 • Svea Medicare Sterilt Snabbförband 10 x 20 cm 5 st

  Svea Medicare Sterilt Snabbförband 10 x 20 cm 5 st
  Sterilt snabbförband med högabsorberande kompress som inte fastnar i såret. Förbandet är lätt att använda och passar till allt mellan skärsår, skrapsår, brännsår och operationssår. Det skyddar mot fukt, smuts och bakterier och det låter huden andas. Mjukt och skonsamt mot känslig hud. Latexfri.Storlek förband = 10 x 20 cmStorlek sårdyna = 5 x 15 cm

Fler tips på Svea Medicare första förband

 • Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 6 x 7 cm 5 st

  Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 6 x 7 cm 5 st
  Ett 100% vattentätt och sterilt snabbförband som går att duscha och bada med. Med en högabsorberande kompress som inte fastnar i såret. Förbandet skyddar mot fukt, smuts och bakterier samtidigt som det låter huden andas. Mjukt och skonsamt mot känslig hud.Används för olika typer av sår såsom skärsår, skrapsår, brännsår och operationssår.Storlek förband = 6 x 7 cmStorlek sårdyna = 3 x 4 cmLatexfri.
 • Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 20 cm 5 st

  Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 20 cm 5 st
  Ett 100% vattentätt och sterilt snabbförband som går att duscha och bada med. Med en högabsorberande kompress som inte fastnar i såret. Förbandet skyddar mot fukt, smuts och bakterier samtidigt som det låter huden andas. Mjukt och skonsamt mot känslig hud.Används för olika typer av sår såsom skärsår, skrapsår, brännsår och operationssår.Storlek förband = 10 x 20 cmStorlek sårdyna = 5 x 15 cmLatexfri.
 • Svea Medicare Sterilt Snabbförband 7 x 9 cm 5 st

  Svea Medicare Sterilt Snabbförband 7 x 9 cm 5 st
  Sterilt snabbförband med högabsorberande kompress som inte fastnar i såret. Förbandet är lätt att använda och passar till allt mellan skärsår, skrapsår, brännsår och operationssår. Det skyddar mot fukt, smuts och bakterier och det låter huden andas. Mjukt och skonsamt mot känslig hud. Latexfri.Storlek förband = 7 x 9 cmStorlek sårdyna = 3 x4 cm
 • Svea Medicare Sterilt Förband Duschbart 9 x 10 cm 50 st

  Svea Medicare Sterilt Förband Duschbart 9 x 10 cm 50 st
  Sterilt högabsorberande förband med sårdyna som inte fastnar i såret. Mjukt och skonsamt för känslig hud. Förbandet skyddar mot fukt, smuts och bakterier samtidigt som det låter huden andas. Passar för lätt vätskande sår och postoperationssår. Kan användas i duschen. Storlek: 6x7 cm ( sårdyna 3x4 ), Medicinteknisk produkt.
 • Svea Medicare Sterilt Snabbförband 10 x 15 cm 5 st

  Svea Medicare Sterilt Snabbförband 10 x 15 cm 5 st
  Sterilt snabbförband med högabsorberande kompress som inte fastnar i såret. Förbandet är lätt att använda och passar till allt mellan skärsår, skrapsår, brännsår och operationssår. Det skyddar mot fukt, smuts och bakterier och det låter huden andas. Mjukt och skonsamt mot känslig hud. Latexfri.Storlek förband = 10 x 15 cmStorlek sårdyna = 5 x 10 cm
 • Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 15 cm 5 st

  Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 15 cm 5 st
  Ett 100% vattentätt och sterilt snabbförband som går att duscha och bada med. Med en högabsorberande kompress som inte fastnar i såret. Förbandet skyddar mot fukt, smuts och bakterier samtidigt som det låter huden andas. Mjukt och skonsamt mot känslig hud.Används för olika typer av sår såsom skärsår, skrapsår, brännsår och operationssår.Storlek förband = 10 x 15 cmStorlek sårdyna = 5 x 10 cmLatexfri.
 • Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 25 cm 5 st

  Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 25 cm 5 st
  Ett 100% vattentätt och sterilt snabbförband som går att duscha och bada med. Med en högabsorberande kompress som inte fastnar i såret. Förbandet skyddar mot fukt, smuts och bakterier samtidigt som det låter huden andas. Mjukt och skonsamt mot känslig hud.Används för olika typer av sår såsom skärsår, skrapsår, brännsår och operationssår.Storlek förband = 10 x 25 cmStorlek sårdyna = 5 x 20 cmLatexfri.
 • Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 10 cm 5 st

  Svea Medicare 100% Vattentätt Sterilt Snabbförband 10 x 10 cm 5 st
  Ett 100% vattentätt och sterilt snabbförband som går att duscha och bada med. Med en högabsorberande kompress som inte fastnar i såret. Förbandet skyddar mot fukt, smuts och bakterier samtidigt som det låter huden andas. Mjukt och skonsamt mot känslig hud.Används för olika typer av sår såsom skärsår, skrapsår, brännsår och operationssår.Storlek förband = 10 x 10 cmStorlek sårdyna = 5 x 5 cmLatexfri.