Adidas Originals löparskor

Populärt inom Adidas Originals löparskor

 • adidas Originals N-5923 Junior, Svart

  adidas Originals N-5923 Junior, Svart
  Få en fräsch retrostil med adidas Originals N-5923 för juniorer. Dessa skor har en ovandel i mesh med svetsade överdrag och en läderliknande hälkappa. Dessutom vilar de på en EVA-mellansula som ger lätt stötdämpning, medan tygfodret levererar långvarig komfort. Den svarta och vita designen sätter attityd på din outfit och skon fulländas av Trefoil-loggan som är placerad på plösen och adidas ikoniska 3-stripes som ger dem den där vintage-känslan.
 • adidas Originals N-5923 Junior - Only at JD, Olive/White

  adidas Originals N-5923 Junior - Only at JD, Olive/White
  Exklusiva hos JD. Få en fräsch retrostil med adidas Originals N-5923 för juniorer. Dessa skor har en ovandel i mesh med svetsade överdrag och en läderliknande hälkappa. Dessutom vilar de på en EVA-mellansula som ger lätt stötdämpning, medan tygfodret levererar långvarig komfort. Den olivgröna och vita designen sätter attityd på din outfit och skon fulländas av Trefoil-loggan och adidas ikoniska 3-stripes som ger dem den där vintage-känslan.
 • adidas Originals N-5923 Junior, Rosa

  adidas Originals N-5923 Junior, Rosa
  Få en fräsch retrostil med adidas Originals N-5923 för juniorer. Dessa skor har en ovandel i mesh med svetsade överdrag och en läderliknande hälkappa. Dessutom vilar de på en EVA-mellansula som ger lätt stötdämpning, medan tygfodret levererar långvarig komfort. Den rosa och vita designen sätter attityd på din outfit och skon fulländas av Trefoil-loggan som är placerad på plösen och adidas ikoniska 3-stripes som ger dem den där vintage-känslan.